Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Oct 29 2006, 09:29 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 |
От едното ми ходене там ми се струва обикновен средностатистически град.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 09:30 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Не знам за кварталите, ама центъра никак не е лош, освен че лятото малко мирише от реката
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Oct 29 2006, 09:31 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
jesus fuckin christ.
но липсата на освежаване след него и разрухата, която остава след като изграденото не се поддържа е голямата мизерия .... Това имах предвид Честно да си кажем -- почти навсякъде из повечето градове и квартали си е същата мизерия от комунист-капиталистическо време. Поне аз не виждам нещо да се е променило. Така че, ако ще се плюе по нещо, по-добре да е по-всичко, за да няма размирици. Цитат(nekuvfuhrer) И аз не харесвам комунизма, но все пак тогава се е градило, тогава поне е имало работа.Повечето хора са били доволни, а сега повечето са недоволни. Аз съм за националният социализъм! И от какво са били доволни повечето хора? Че са нямали откъде да си купят нещо за ядене, защото магазините са били празни? Или че са разменяли гъзна хартия за шоколад? -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 09:34 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
^^Всъщност от по-горното ти мнение съвсем не се разбра, но няма значение. С това, че сградите и инфраструктурата, които са неподдържани след годините на комунизма, са трън в очите и носят само грозота, ще се съглася. Но такива постройки има и в Русе, явно и в Габрово, а и къде ли още не!
P.S. Всъщност моето бе отговор към това на alpha_prime, но докато го пусна, са се излюпили доста съобщения... -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 29 2006, 09:37 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Егати рекламата Я дайте малко за Русе -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Oct 29 2006, 09:41 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
Да оставим комунизма, но на мен ми се струва, че основното което ти определя мнението за даденото място/ град или друго, са емоциите, които те свързват с него. В това отношение мога да кажа, че Габрово си е много хубав град и поне кварталите които аз съм виждала са тихи и приятни, а това с горичките и изобщо планината си е плюс.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 09:43 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Цитат Я дайте малко за Русе Обичам Русе до мозъка на костите си. Изключително необоснована обич, ако трябва да съм точна. Градът съществува от древни римски времена; повечето сгради в центъра са по модел на западноевропейските от XVIII-XIX-нач. на X век; наричат Русе "малката Виена"; и Дунава. Обожавам Дунава! [...] Но в Русе е пусто и след 20ч. почти няма хора по улиците. Замира. А с него, и житейският път на едно цяло гражданско общество. Това е малкото, което мога да ти дам. Има и още. По-късно. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 29 2006, 09:47 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Русе е ебати якия град.
-------------------- |
|
|
|
Oct 29 2006, 09:47 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 |
^^parabellum - такова заключение си вадя от това което са ми казвали баба, дядо, чичо, тате, мама, другите старци от блока, от село...Но тогава всички са били в заблуда!По това време СССР е изхранвал свойте сателити, а ние сме били сред любимците!Да не си помислиш, че съм за комунизма!?
Но имай малко уважение - поне ми пиши псевдонима както е! |
|
|
|
Oct 29 2006, 09:57 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
Честно казано оново -- хич не ми дреме за какво си. Просто ми е писнало да слушам глупостите на "баба и дядо" от разни хора като теб. За повечето от нас; са ни ясни нещата, без да се споменават за сетен път.
Цитат Но в Русе е пусто и след 20ч. почти няма хора по улиците. Замира. А с него, и житейският път на едно цяло гражданско общество. Код Ти целия скован от злоба си,
о шумен и разблуден град, и твойте електрични глобуси всуе тъй празнично блестят! Че всяка вечер теменужена ти виждаш бедните деца и обидата незаслужена по изнурените лица. Съдбата рано ги излъгала, живота сграбчил ги отвред и ето ги: стоят на ъгъла, с прихлупен до очи каскет. Какво им даваш от разкоша си ти - толкоз щедър към едни, а към бездомните Гаврошовци жесток от ранни младини? Пред твоите витрини блескави накуп застават често те и колко скръб в очите трескави, и колко мъка се чете! Но тръгват си те пак одрипани, с въздишки плахи на уста, а тез витрини са обсипани с безброй жадувани неща... Ти целия скован от злоба си, о шумен и разблуден град, и твойте електрични глобуси всуе тъй празнично блестят! -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 10:08 PM
Коментар
|
|
^^parabellumТо и аз не обичам старите промити ком. мозъци, но ми писна да виждам навсякъде плюене за комунизма.
Хахаха! |
|
|
|
Oct 29 2006, 10:13 PM
Коментар
|
|
Ти си жалък просто... което хич не ме учудва, де. Това стихотворение е от най-великия символист в българската литература -- Смирненски.
P.S. Btw, не си прави труда за какъвто и да е опит за отговор. Излишно е. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 10:26 PM
Коментар
|
|
^parabellumСмирненски не ми харесва, още по-малко пък ТИ!
П.П.Ама ти сериозно ли се мислиш за нещо повече?! |
|
|
|
Oct 29 2006, 10:30 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 |
хаха, parabellum, НАПЪЛНИ МИ ДУШАТА!
Добре го затапи това тъпо хлапенце, хахаха Уникално е тъп, нали??? -------------------- |
|
|
|
Oct 29 2006, 10:37 PM
Коментар
|
|
^Абе, Коля, СМЕШЕН СИ!
|
|
|
|
Oct 29 2006, 11:24 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Леле
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Oct 29 2006, 11:36 PM
Коментар
|
|
^Чел съм, но не ми хареса!
|
|
|
|
Oct 29 2006, 11:41 PM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
Кой ВЪпцаров? Къци ВЪпцаров?
-------------------- |
|
|
|
Oct 29 2006, 11:43 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 |
Него не го ли свалиха от ефир
-------------------- |
|
|
|
Oct 29 2006, 11:45 PM
Коментар
|
|
|
Ще ви овапцам аз вас! (статията + първото мнение отдолу!)
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 29 2006, 11:53 PM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
Хаха, това направо как го изнамери светкавично, страшна си! Наистина е повече от тъжно наличието на подобна статия. Още по-тъжна е и нуждата от съществуването и. Кой знае дали след време ще пишем за Дибилянов и ще свързваме Славейков само със софийския площад.
-------------------- |
|
|
|
Oct 30 2006, 12:00 AM
Коментар
|
|
Къци?!
|
|
|
|
Oct 30 2006, 12:02 AM
Коментар
|
|
Да, пределно ми е ясно, кого си имал пред вид. Виж обаче как си го написал първия път. Не че се заяждам, обикновено не съм такъв човек. Просто в случая не се сдържах да ти направя забележка. Не е с цел да те засегна.
-------------------- |
|
|
|
Oct 30 2006, 12:10 AM
Коментар
|
|
^Разбрах!
|
|
|
|
Oct 30 2006, 12:16 AM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 |
|
|
|
|
Oct 30 2006, 08:08 AM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
WTF
употребих думата комунизъм от гледна точка на старо и станаха ебати размирците а и това за Габрово си е лчино мнение никого не обвързвам с него |
|
|
|
Oct 30 2006, 10:37 AM
Коментар
|
|
^Комунизма е много "спорен".
|
|
|
|
Oct 30 2006, 01:50 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Ех баси
Доволен съм от екскурзията, не беше кой знае колко интересно, но винаги е приятно да си поговиш с приятелите на спокойствие и да теглиш един поход в планината -------------------- |
|
|
|
Oct 30 2006, 06:30 PM
Коментар
|
|
Айде и аз малко да поспамя.
|
|
|
|
Oct 30 2006, 06:41 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Далеч си от рекорда за едно денонощие - 70 и нещо беше.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 12:25 PM |