![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Искренно се надявам като навършите 15 да ви дойде акъла. Иначе България не я чака нищо хубаво с подобни индивиди в нея...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Минах 15-те.
![]() България не я чака нищо хубаво с продажни политици(някои от които даже не са и българи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^И Бай Волен ли ще ни спаси бе? Говориш точно като 15 годишен, извинявай...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Извинявай ама за мен Волен е *****!Не вярвам на продажните комуняги!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
А какво ще кажеш, ако съм на две по 15 и имам двама сина на 4 и 1?
![]() -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ще попитам кой бог ви позволява да се множите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Хахахахах, Pope ownz you all
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Някой ден ще разбереш, а в богове не вярвам.
-------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^И аз като brainwash не вървам в богове!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Не че нещо ама свободения човек не се съчетава много с нацизма
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Съчетава се.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
А не бе ли Ницше против антисемитизмът, и след смъртта му творчеството редактирано от сестра му с вплетени националсоциалистически идеи?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Бъркаш се. Ницше са немска марка нишестета. Любимото ми е с вкус на банан.
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^За Ницше се е смятало, че е основоположник на национал-социализма.Все пак в книгите му се излагат идеи сходни с доста от национал-социалистическите.А през последните си години, той е под грижите на майка си и сестра си, така че е възможно и тя да е допълнила нещо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой го смята това? Къде си го чел? Знаеш ли, че всъщност той е бил против расизма?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Някои идеи съвпадат, но не казвам че всички.Точно заради това сестра му е допълвала.А и много от немската "интилигенция", като са разбрали че национал-социалисти ще управляват Германия, са се променили доста.Расизма е едно, национал-социализма - друго.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Правиш грешката да ми обясняваш неща, все едно не са ми минали абсолютно същите през главата, като съм бил на твойта възраст.
Цитат А и много от немската "интилигенция", като са разбрали че национал-социалисти ще управляват Германия, са се променили доста Тва какво общо имаше? Ако намекваш нещо на Ницше... той е умрял (от сифилис ако не се лъжа) още преди Първата световна война. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Миро Фюрера, ъ...................................
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Знам кога е умрял Ницше! (1900) Но е имало известни родове като на Вагнер, учени, големи фирми като Иг Фарбен... А и ако нацизма беше расистки, нямаше японците да са съюзници с немците!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Не е вярно, че всички метъли са нацисти, аз лично съм виждала една леличка-циганка с фланелка на Cradle Of Filth, един манго с Napalm Death и още двама-трима, не помня точно с какви!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е кой каза, че всички метъли непременно трябва да са нацисти?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
И аз съм виждала циганин с тениска на Металика - беше и доста чиста.
Тази тема още ли се обсъжда ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Според мен както е тръгнало просто не може да не намесим следните фигури:
Sabaton - големи нацисти и расисти. Само за втората световна пеят! Hellbreath - трашъри от Германия. На барабаните свири Адолф - не ми казвайте че е съвпадение!!! Тоя съм го чувал някъде. Хайл, Хайл! Платон - първият расист и нацист ever. Дискриминирал е всички хора живеещи в една пещера, само за тях говорил даже. Мария Тереза - Дискриминирала е всички бели и помагала само на чернокожи и африканци - расистка! Хайл! Както и най-голямата NSBM банда в света, която днес най-накрая продаде за първи път албум на един свой фен. Оказа се гаджето на китариста. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Много абсудни неща взеха да се пишат, даже не е смешно вече. Специално за Ницше - идеите му нямат нищо общо с нацизма. Просто впоследствие са тълкувани така, че да са в услуга на Хитлеровата пропаганда.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Какво да кажа - послените две страници от тази тема изгледат като извадени от комикс
![]() Не мога да отрека че има метъл групи пеещи расистки и нацистки текстове, но според мен това не е идеята на метъла като цяло и той не е забъркан чак до толкова с нацизма. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Като почнат да се пишат подобни глупости и явни безмислия, ми става гадно задето си хабя очите пред монитора. Можех да гледам някой клип за туй време вместо да уваша поустовете на Брейнуош.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Не съм чел 5-те страници, но така на първо четене с впечатление от заглавието на темата, мога да кажа, че това са пълни глупости и няма нищо общо между (нито движението, нито музиката) метъла и нацизма.
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Поне според мен, скинхедовете си нямат и понятие от нацизъм...
А метъла никога е нямал нищо общо с нацизма. Тва, че има тъпи хора е друг въпрос... П.С. НАЦИОНАЛИЗЪМ не е равно на НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ, мамка му! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не знам за вас, но на мен вече ми писна!
Писна ми да говоря с хора, които ми обясняват, че са едновременно метъли и скинове. (?!?) Писна ми да слушам хора, които ми обясняват, че блек метъла в същината сди бил нацизъм. ( ![]() Писна ми от това да гледам, как хора с тениски на Емперър, Дарк Фюнеръл или Бурзум се поздравяват със зи-хайл(не знам дали поздравът беще точно така, а и не ми пука). Писна ми от шибаните скинове. И най вече ми писна от този смотан народ, на който сичко му е объркано! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 08:00 PM |