![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-October 06 Град: Sofia Потребител N: 1644 ![]() |
Абе, нз за вас, ама аз мноо често съм виждала метъли да ходят с някви тъпи чалгарки или обратното. Нз какво мислите вие по въпроса, ама на мен лично ми става адски смешно, като видя такива едни предмети с къси розави полички, цикламени ботушки с 20- метрои токчета....
ПП:а, да не си помислите, че чалгарките нагоре са облечени по без нищо, в смисъл те са си с нещо, ама в повечето случеи не им личи много, ако разбирате мисълта ми... ...а до тях някакъв, от де да го знам метъл ли е, поне се води за такъв, с кубинки и тениска на Bolt-Thrower... Та така, вие на какво мнение сте (за тва, метъл да ходи с чалгарка) ? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
WTF??
какво значение има като хората си се обичат...... и кои сме ние да държим сметка на някой с каква ходи...човек сам си прави изборите...и сам си осъзнава грешките ако е направил такива пък и нали знаеш че противоположните полюси се привличат ..така че.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Тук си прав.Важна е любовта....дори и един човек да харесва една овца.....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Бах ти и темата, мен лично не ми прави впечатление това облекло на момичетата, стига да не е прекалено смешно.
Тук като че ли става въпрос за нещо друго, но не вярвам някой да си го признае наистина. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хора всякакви... Глупаво е музикалният вкус да е водещ критерий при избора на партньор.
А и статистически осреднено, не мисля, че метълите превъзхождат особено феновете на поп-фолка в интелектуален или друг аспект. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-October 06 Град: Sofia Потребител N: 1644 ![]() |
Абе, от де да знам, мое и да сте прави за тва с любовта
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хохохо!
Тъпото на темата не е толкова, това че музикалният вкус се смята за начин на живот. Тъпото е, че "чалгарката" е поставена по-ниско в обществото от "метъла", което само по себе си е ако не нагло, то адски наивно. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^ Съгласен със последното... но все пак музикалният вкус си е свързан с н
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Като е с къса розова поличка неможе ли да слуша Bolt Thrower що реши че е чалгаджийка
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Хех. Подобна тема, ако не се пусне по веднъж от един фрустриран потребител... няма как да е инак постата.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 30-October 06 Потребител N: 1648 ![]() |
Абе и на мен не ми правеше впечатление преди ама всъщност като се замисля... има си значение. Ти може много да си я обичаш девойката и всичко да е на 6 докато не реши да те води на поредния грандиозен концерт на Пайнер. И представи си че си много въодушевен от някое мн яко парче, което си чул и и разказваш, а тя не може да усети твоята тръпка, защото за нея това са "тъпотии", а музиката ти е "безсмислени нехармонични крясъци". И в един момент се оказва, че това си е доста сериозна пречка. Още 1-2 различия в начина ви на живот и възприятията ви и връзката отива на боклука.
-------------------- When the night falls,
when the moon's full |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Въпрос на толерантност.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Warrior Of Ice... Rules
![]() СЪГЛАСЕН!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Въпрос на толерантност. ![]() Абе айде толерирай ти 2 часа чалга-плейбек! Всичко си има граници. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
4^ Да резюмираме. 2-3 песни, които ти харесваш, а приятелят/приятелката счита за боклук, са достатъчни за да ви разделят.
Mort: ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ под толерантност Warrior of Ice май имаше в предвид че трявбва да ме разбере ако не отида на такъв концерт или аз да разбера ако тя не иска да дойде с мен да речем на Cannibal Corpse
хахах леле аз как почнах да говоря все едно аз лично имам подобен проблем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аман от малоумни малолетни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Наистина си е вярно. Имам различни приятели- от метъли през чалгари до рапъри. И мога да кажа, че музиката не определя интелигентността им. Има умни метъли, има умни чалгари/ки, има и умни рап-фенове. Това каква музика слушат си е друг въпрос
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Сашо, влияеш се от тийнпроблем форума.
![]() За всички малолетни и тем подобни: ИМА И ДРУГИ ВИДОВЕ ХОРА ОСВЕН метъли, рапъри и чалгари. Ако разберете това, може и някои неща да ви станат по-ясни. Аз имам приятели пък, които изобщо не слушат музика-да, има и такива. А впрочем, жена ми изобщо не разбира моята музика. И какво от това? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
А впрочем, жена ми изобщо не разбира моята музика. И какво от това? Вероятно затова си си сложил тази черно-бяла снимка - да се изрекламираш на метъл мадамите ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Определено си зависи от човека. Но се сещам за някои доста хм... странни случаи. Имам една приятелка, която е луда трашърка и ми вика, че не може да ходи с човек, който не слуша траш. Доста момичета съм чувал да казват, че не искат да ходят с метъли...
Лично според мен хората обръщат внимание на музиката ако не са достатъчно отворени към други теми. Все пак с приятелката си можеш да си говориш и за други неща. Също и предразсъдъците влияят понякога... метълите са гадни, миришат, ала бала... така е в Русе. А това чалгарка и метъл... ми хора са ебати... Имам познати, слушащи яко метъл, които обаче не се обличат съобразно стила, а се носят в модни дрехи и забиват някви адски яки мацки. Въобще що написах толкова много по една ТОЛКОВА тъпа тема... С четири думи: "Аман от малоумни малолетни." -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Абе гледам да се държа далеч от тъпата тем,ама....
Хората са всякакви и ако говорим за любов - можеш да обичаш един човек дори и абсолютно нищо общо да нямате. Ако говорим за разбиране.. Има хора за които музиката не значи нищо повече от приятно фонче,има и такива,за които музиката е животът им до голяма степен. При първите какво слуша любимия човек не е от значение. При вторите за да те разбере този човек, той трябва малко или много да разбира и твоята музика....защото тя е част от теб. п.с.: да се каже,че темата е тъпа е най-лесното. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^ Киро, просто привеждах тези примери бе човек
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
ИМА И ДРУГИ ВИДОВЕ ХОРА ОСВЕН метъли, рапъри и чалгари Метълите, рапърите и чалгарите са ВИД ХОРА ![]() Аз имам приятели пък, които изобщо не слушат музика-да, има и такива. Невъзможно. П.П. Някой спомена ли "аман от тъпи малолетни"? И тийна кърти ![]() Бръснах си оная работа и се порязах. Сега когато правят секс имам чувството, че семенната ми течност излиза през порязаното. Сложих лейкопласт, но все още имам това усещане. Много ме е страх партньорката ми а не забременее, помогнете!!!!!!!!! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ OK, нека съм плосък и елементарен. Темата Е тъпа.
Swetyl, с приятелката си не просто "можеш да си говориш и за други неща", а в 99% от случаите темите на разговорите изобщо нямат нищо общо с музиката. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ темата наистина е доста TEEN ... и съм съгласен с Beersebub че музиката наистина е последно нещо с което мога да си говоря с приятелката ми...а и да говорим сме на 1 мнение
![]() мнооого ми е интересно 15-16 годишните как ще мислят след 5 години или като ги улови някоя девойка..с която не е не слуша тяхната музика и с нея няма да си разменят *комикси и миришещи листчета ![]() *Ps Това последното беше в кръга на шегата разбира се ![]() ![]() ^^@Niilo..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Е вие пък, не обиждайте така детето, и аз преди не толерирах такива връзки
![]() ![]() По темата ще кажа само един цитат - При любовта всичко е възможно. А ако бях на мястото на Niilo, щях да спра да правя секс... ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
А и статистически осреднено, не мисля, че метълите превъзхождат особено феновете на поп-фолка в интелектуален или друг аспект. На интелегунтуално мне, ама имаме по-големи курове \м/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Много странна тема.
Интересното е, че много лесно може да се зададе и обратния въпрос - нормално ли е добре облечен младеж, който слуша еднодневки / чалга / всичко различно от метъл, да излиза с някоя повлекана метълка? Да, нормално е, стига те да се чувстват добре заедно. Тъпо е музикалния вкус, или стила на обличане да бъде критерий може ли да има връзка, или не. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:42 PM |