Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]()  | 

Oct 16 2006, 10:08 PM

Коментар

| 
	|
| 

Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 15-October 06 Потребител N: 1627  | 

Не знам дали тази група е спомената, но все пак ше я кажа. 

Terror of Death. Мисля си че това е БГ Death Metal Група защото песента се каза "Елерона на Смърта" А пък и от малкото дето се разбира от вокалиста като пее, мога да различа думи като:"чума" "гробище" "поклащаш"... Изтелгете си я от freebol. Казва се Terror of Death-Elerona na Smyrta.  | 

| 

| 
	|

Oct 17 2006, 08:34 AM

Коментар

| 
	|

![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976  | 

Скоро ще изгрее една нова група - Багатур. Все още е в зародиш, но вървят записи.

-------------------- ![]()  | 

| 

| 
	|

Oct 18 2006, 10:12 AM

Коментар

| 
	|

![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579  | 

Distormen незнам повече   

| 

| 

| 
	|

Oct 18 2006, 10:15 AM

Коментар

| 
	|
| 

ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962  | 

Блейка!  

-------------------- Наоколо е светлина и мрак -  едновременно! -  звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.  | 

| 

| 
	|

Oct 18 2006, 09:14 PM

Коментар

| 
	|

![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 3-September 06 Град: Pyce Потребител N: 1546  | 

Контрол и Хиподил. Има и други, но те са като гъбите в гората. Даже не им знам иманата. Вие знаете ли имената на гъбите в гората?

-------------------- Pyjamka is a sex goddess! 

Оставих: Детството в миналото! Младостта в университета! Старостта в бъдещето! Живота в мечтите! Водката в хладилника! Е, КЪДЕ СЪМ АЗ!  | 

| 

| 
	|

Oct 18 2006, 09:37 PM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475  | 

Е тука без колебание ще отбележа ValeyOfShadows   

Много талантлива и оригинална група. Не знам само защо нещо не ги чувам напоследък -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US'' 

Dave Mustaine  | 

| 

| 
	|

Nov 3 2006, 04:12 PM

Коментар

| 
	|

![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594  | 

GABANA толкова ме изкефеха,че дори си купих дебютния им албум.  

Ivory Twilight тях най-случайно ги чух на купон по повод Vsi Svetii и много ми допаднаха. -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself...  | 

| 

| 
	|

Nov 3 2006, 04:55 PM

Коментар

| 
	|
| 

Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655  | 

За българския метъл... не мога да кажа много хубави неща... честно казано, не ми харесва. Може би само някои изключения, но са предимно безмислени и безвкусни. Най-лошото е, че повечето си падат блек-дет и въобще твърде тежки за българския слушател. Като групи на които им имам парчета (не че ги слушам много ама все пак ги знам  

Все пак има две групи която наистина успяха да ме грабнат - въпреки че им имам само десетина песни, наистина харесвам Dark Inversion и Габана, те се отличават с поне някаква професионалност сред останалите. Та изказах си мнението за бг метъла - няма го. Но за всичко останало ще кажа по-мили думи: Една от голямите ми слабости е българският РОК! Наистина харесвам музиката, която правят толкова добре нашите сънародници (няма смисъл да изброявам групи - всички ги знаем), въпреки трудните условия в България, което наистина си е похвално. --------------------  | 

| 

| 
	|

Nov 3 2006, 07:48 PM

Коментар

| 
	|

![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963  | 

За мен са малко българските банди, които да си заслужават. Не ме разбирайте погрешно - за родния стандарт има доста добри, но в много редки случаи бих предпочел да слушам наша банда пред чужда, а това говори красноречиво...

-------------------- We live to fight the hand of doom,  

We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide...  | 

| 

| 
	|

Nov 4 2006, 02:36 PM

Коментар

| 
	|

![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232  | 

Айвъри ... ужаст и безумие .. на рок-фест изворът вокалистката ми докара главобие мамка му  .. а и само кавъри .. нещо не се вписва .. Найтуиш бяха гнусни ма кавърите на найтуиш с тоя писклив и висок вокал са нечовешки грозни ...  

незнам защо всички харесват гърбана по дяволите  | 

| 

| 
	|

Nov 4 2006, 08:05 PM

Коментар

| 
	|

![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323  | 

незнам защо всички харесват гърбана по дяволите Съвсем не са всички. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,  

cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force...  | 

| 

| 
	|

Nov 5 2006, 10:58 PM

Коментар

| 
	|
| 

Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770  | 

GABANA толкова ме изкефеха,че дори си купих дебютния им албум.  Ivory Twilight тях най-случайно ги чух на купон по повод Vsi Svetii и много ми допаднаха. Аз си купих дебютния на Габана и ми го откраднаха заедно с раницата, където беше същия диск на един приятел А Айвъри... свирят Noise, Hell No и James Crow? Тук очаквам Алфа Прайм да каже нещо -------------------- Мусака - мъжете знаят защо... 

| 

| 

| 
	|

Nov 5 2006, 11:10 PM

Коментар

| 
	|

![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232  | 

Джеймс кроу ме накефихас .. яки са  и като се опарича ще си купя цеде-то  

яки са мамкса му .... ляляляляля Нийло, какво стана със сфера.. свирят ли още или спряха На 11.11 може да се засечем на грях и примитивите ...  | 

| 

| 
	|

Nov 6 2006, 11:26 AM

Коментар

| 
	|
| 

Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770  | 

Ба ли ги Сфера... Като нищо на 11-ти може и Йозо да се появи така, че да забият някои парчета със Сфера, ама силно ме съмнява... иначе ги засичах в репетиционната това лято заедно. 

Онзи ден Нойз ме изкъртиха -------------------- Мусака - мъжете знаят защо... 

| 

| 

| 
	|

Nov 6 2006, 09:47 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129  | 

Мисля,че забравихте култовите КАРЦЕР  

Да не говорим за МЕДЕН РУДНИК,ТВУ и едни от любимите ми - БИТОВ ТЕРОР.  | 

| 

| 
	|

Nov 9 2006, 08:51 PM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585  | 

Ер Малък или просто ь, Епизод,  Срам и Позор, Гордост, Vendetta, Балканджи, Crowfish, Бранник, Shemale Zero, Last Hope.Повечето не са метъл, ама са добри групите  

| 

| 

| 
	|

Nov 9 2006, 09:00 PM

Коментар

| 
	|
| 

Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765  | 

О, shemaleZERO!!  

Как така? аххах  | 

| 

| 
	|

Nov 9 2006, 10:15 PM

Коментар

| 
	|

![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 

Ер Малък или просто ь, Епизод, Срам и Позор, Гордост, Vendetta, Балканджи, Crowfish, Бранник, Shemale Zero, Last Hope.Повечето не са метъл, ама са добри групите  Уау, какъв си глупак! --------------------  | 

| 

| 
	|

Nov 10 2006, 12:14 AM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585  | 

^Защо съм глупак?Защото не харесвам групите които ти слушаш?Аз имам различен вкус от твоят и както аз не обиждам твоят, така и ти не обиждай моят.Имаме право на свое мнение! 

П.П.Извинете за Shemale Zero, сетих се че е соло-проект, ама все пак е българин човека и ми харесва музиката му и заради това го слагам тук.  | 

| 

| 
	|

Nov 10 2006, 12:21 AM

Коментар

| 
	|
| 

Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765  | 

one man project + инструменталисти за лайвовете

| 

| 

| 
	|

Nov 10 2006, 12:33 AM

Коментар

| 
	|

![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977  | 

^^  

--------------------  | 

| 

| 
	|

Nov 10 2006, 10:44 AM

Коментар

| 
	|
| 

Shemale Zero -> Вики ->   

-------------------- Мусака - мъжете знаят защо... 

| 

| 

| 
	|

Nov 10 2006, 11:02 AM

Коментар

| 
	|
| 

^nah - Ottis hhhhehh   

| 

| 

| 
	|

Nov 11 2006, 01:59 PM

Коментар

| 
	|

![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220  | 

DEAD FUTURE  - r.i.p.

--------------------  | 

| 

| 
	|

Nov 15 2006, 08:05 AM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666  | 

Хиподил   

-------------------- България е нашата родина, 

Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!!  | 

| 

| 
	|

Nov 15 2006, 02:03 PM

Коментар

| 
	|

Най-после си свалих на дистормънт песента от сайта ... Скоро ще намивнавам през софия и ще мина  през  метъл-шоповете да си го закупя

| 

| 

| 
	|

Nov 15 2006, 07:43 PM

Коментар

| 
	|

|
| 

| 
	|

Nov 15 2006, 07:54 PM

Коментар

| 
	|

![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904  | 

Кога са се разпаднали?

-------------------- ![]()  | 

| 

| 
	|

Nov 15 2006, 07:57 PM

Коментар

| 
	|

^Аз бях чел някъде из интеренет че са се разпаднали, но не знам кога.А ти знеш ли нещо?  

| 

| 

| 
	|

Nov 16 2006, 10:39 PM

Коментар

| 
	|

![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121  | 

А така!  оооне .... Фюрер ...Има ги и са много --------------------  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 4th November 2025 - 04:17 PM |