![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Понеже дискусията се обърна на плюене и контра-плюене на Nightwish (
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Някои не се правят, за съжаление.
![]() Относно класиците - като цяло не съм разочарована. И на Maiden, и на Judas последните им неща са много силни. Saxon също изкараха зверски албум. Само Helloween се излагат, но при тях това си е тенденция отдавна... Metallica не мисля да ги коментирам в тази тема - те през последните 10 години въобще нямат място сред "големите имена". -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
а Slayer имат ли?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
О, разбира се! Те никога не са разочаровали...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^^^Няма да ми говориш за Металика и Хелоин
![]() Те дадоха своя турбомега принос за метъла и нито на тях, нито на мен, нито на който и да е фен му дреме дали някой ще ги слага сред "големите" или пък ще им коментира залеза ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ +1
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Металика са една от групите, които така и не могат да ми харесат, а St.Anger е доста... разочароващ бих казал, в сравнение с миналите неща на групата. Всеки има различен вкус де
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Как можа
![]() ![]() Без тях... просто нямаше да е същото ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
KingSlayer, и на мен не ми харесва особено, че две от любимите ми банди (особено едната) се излагат като кифладжии, но това не променя нещата.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Определено са DepecheMode според мен дори са по известни и слушани от Metallica,IronMaiden,NightWish и т.н.Просто аз като гледах на скоро по телевизията концерта им....нямам думи яка група са но не ги слушам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Depeche Mode са име в МЕТЪЛА?!
Кори, не си първият, който изръсва подобно малоумие, обаче трябва ли, бе мамка му?! А не забрави ли Брайън Адамс? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
В голяма част от нещата им рок моментът се губи нейде, ама как да е...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Незнам как отчитате кои са големи имена в метала, ама най-печелившия подукт през последните 10 години е Нирвана... кви пари прави таз Къртни Лав сега
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nirvana са толкова метъл, колкото и U2.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Най-големите имена през последните 10 години са Iron Maiden, Judas Priest и Manowar, а тези които ми слагат NightPish редом до тези метъл гиганти значи толкова разбират от метъл колкото магаре от космос
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Пич, някак говориш за себе си в момента. С едно изречение ми показа, че си такъв кон с капаци и разбираш толкова от метъл, колкото пиле от хардуер.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Баце , извинявай много но ако ти слагаш група като Judas Priest с над 30 годишна кариера и с фенове толкова много , че ти е бедна фантазията да си ги представиш на 1 място всичките в 1 изречение с NightPish които са толкова комерсиални че единстено мога да ги сравня с Linkin Park в това отношение , значи не аз а Ти не разбираш от музика и между другото прочете ли заглавието на темата преди да пишеш в нея.... Съмнявам се
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е последният ми коментар към твое мнение.
Ти си тъп бре, момко. Тъп. Не нареждам Найуиш до Джудас, но и не ръся малоумия. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
NightPish са толкова комерсиални че единстено мога да ги сравня с Linkin Park в това отношение Оф, аман от вас бе, "истински" метАли!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъпакът си ти бре еиииииии , Големите имена в метъла през последните 10 години , тия NightPish колко хора ги бяха чували преди 10 години бре момко , та тия едва преди 2-3 години станаха известни и популярни заради комерсиалната си музика която правят , абе ко да говоря с тебе , слушал човека 5-6 банди на кръст и ще ми говори за имена като Judas Priest и Nightwish и ще ми ги слага в 1 изречение , баце срам ме е да пиша имена като Black Sabbath , Judas Priest и Manowar примерно с новоизлюпени групи като NightPish които имат някакви си кирливи 5-6 албума зад гърба си и се мислят за много оригинални и велики , и ти казвам мери си приказките не сам ти някое пишлеме на 12 години да ми говориш така , слушал сам такива групи които ти никога не можещ да усмислиш текстовете им и музиката им която правят така че слушаи си Nightwish и си мнисли колко са велики...за теб
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Баце , извинявай много но ако ти слагаш група като Judas Priest с над 30 годишна кариера и с фенове толкова много , че ти е бедна фантазията да си ги представиш на 1 място всичките в 1 изречение с NightPish които са толкова комерсиални че единстено мога да ги сравня с Linkin Park в това отношение , значи не аз а Ти не разбираш от музика и между другото прочете ли заглавието на темата преди да пишеш в нея.... Съмнявам се ![]() Ти си новият ми национален герой!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мисля,че национален спамер(без да се сърдиш Iron Maiden за 2 часа 15 поста някаде).
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами много са комерсиални бих казал даже Destruction се бяха изказали за тях в 1 интервю по ММ , те казаха че метъл музиката е тръгнала в грешна посока с тия женски оперни вокали и смятат че това съвсем не е истинският метъл но кои са Destruction че да говорят така за легендарните NightPish
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
слушал сам такива групи които ти никога не можещ да усмислиш текстовете им и музиката им която правят Я да чуем кои са тези групи, които не можем да Осмислим? Макар че по-добре не, че вече ми стана тъпо да я чета тази тема...П.С. А може би преди да осмисляме текстове ще е хубаво малко правопис и пунктуация да осмислим! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баце ела на ЛС и ще ти ги изброя всичките, защото гледам почнаха да ме обвиняват и в спам и не мисля да продължавам да пиша в тази тема, казах каквото имам да казвам, за мен Nightwish не са големи имена в метъл сцената, като за вас са слушайте си ги, аз мисля да си пусна малко Accept сега
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Бе оставете го да си дзяе момчето, негово право си е. Ако не му бяхте отвъранали на тъпият му пост щеше да си седи така самичък, спомен за поколенията. А и какво изненадващо има в мненията на човек, водещ се от философията на Destruction...
![]() А и "Баце", гледам си ме изпреварил с поста, Lodborg съм сигурен знае поне три пъти повече групи от теб и хич не се бутай между шамарите. По-добре ти го слушай, току виж научиш нещо ново! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха да знае и 1000 групи повече боли ме грифа... а относно Destruction , това е група класика в траш-а така че каквото и да кажат си остава над думата на Nightwish или която и да е било група еднодневка
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
аз също давам гласа си за Nightwish......и ако сум разбрал правилно ...това е за последните 10 години...
тъпо е да сравняваш Nightwish с Destruction.. (даже малоумно) иначе аз бих добавил и KAMELOT, Sonata Arctica, Children Of Bodom PS ...А от старите динозаври разбира се MAIDEN... колкото и да са дърти показват че ги бива още и правят неща далеч по-добри от много други групи които наскоро нашумяха... и единствено те като че ли през годините не се разочаровали никой (или поне мен ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ами много са комерсиални бих казал даже Destruction се бяха изказали за тях в 1 интервю по ММ , те казаха че метъл музиката е тръгнала в грешна посока с тия женски оперни вокали и смятат че това съвсем не е истинският метъл но кои са Destruction че да говорят така за легендарните NightPish ![]() И това не е комерсиално изказване, така ли? Само малко PR... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:12 PM |