![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Warrior Of Ice къде по-точно са пубертетските изблици в The Black Godess Rises? Ами в The Forest Whispers My Name ? The Principle Of Evil Made Flesh e албумът заради който все още уважавам Cradle като група и не обръщам внимание на смешките след Cruelty And The Beast...
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат byhahahaha s edna duma : BULLSHIT mnoo obosnowano ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
[/QUOTE]Специално текстовете на Cradle са изключително оригинални, сложни и романтични - далеч от всякакъв (псевдо)сатанизъм.[QUOTE]
am kak da ne se zasmee6 na takova ne6to we .. ORIGINALNI SLOJNI ROMANTI4NI byhahahahaha be vie naistina ne6to ne vi e nared v glavite -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Midian... който не знам защо повечето хора не го харесват... Странното е, че и аз като го чух за пръв път бях разочарован от него... ![]() ![]() Grishnackh, за The Forest Whispers My Name си прав - там няма какво да се критикува. Но някои пасажи от The Black Godess Rises не са ми много по вкуса... ![]() Цитат The abolition of the yeshua begins... Цитат "The blood of Jesus Is the wine of the dead And the drunken angels Bleed with incest" и т.н. Иначе музиката е убиец! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Цитатите са от Darknes our Bride (Jugular Wedding)...а кои пасажи от The Black Godess Rises не са ти по вкуса ? Според мен текста й е по-силен даже от този на The Forest Whispers My Name...
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Малко объркване, прощавай... Имах предвид, че в албума като цяло се промъква някакъв "сатанизъм". Иначе за The Black Godess Rises си почти прав.
"I should slay their fucking nazarene..." ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 15 2003, 10:04 AM) като цяло се промъква някакъв "сатанизъм". Е, колкото в този, толкова и в останалите...има някакви леки антихристиянски идеи... -------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Dimmu Borgir mi burkat v zdraveto.prosto mi se draifa ot tiah
-------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат m kak da ne se zasmee6 na takova ne6to we .. ORIGINALNI SLOJNI ROMANTI4NI byhahahahaha be vie naistina ne6to ne vi e nared v glavite am mai mai ne6to samo kritiokuwa6 ta po4wam si mislq sy6toto za tebe ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
6a ti kaja samo da si sdlu6a6 sbozqcite kefi se i nedei balalaika
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Ами.... честно казано на мен Marilyn Manson ми бърка в здравето. Просто като го вида на снимка или го чуя и.. ми иде да...
![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ами.... честно казано на мен Marilyn Manson ми бърка в здравето. Просто като го вида на снимка или го чуя и.. ми иде да... puke.gif aaaam .... podkrepqm s 2 ryce .... am imai po drazne6tiot nego de ... ma te ne sa klasika we4e |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ами.... честно казано на мен Marilyn Manson ми бърка в здравето. Просто като го вида на снимка или го чуя и.. ми иде да... Хах, и на мен Бритни ми бърка в здравето, но нали темата все пак е за дразнещите метъл изпълнители... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(t0xIc @ Nov 14 2003, 07:56 AM) Специално текстовете на Cradle са изключително оригинални, сложни и романтични - далеч от всякакъв (псевдо)сатанизъм.Цитат am kak da ne se zasmee6 na takova ne6to we .. ORIGINALNI SLOJNI ROMANTI4NI byhahahahaha be vie naistina ne6to ne vi e nared v glavite NO COMMENT! Аз мога да слушам Мерилин Мансън,но HIM определено ми бъркат в здравето.Вокалът на Red Hot Chili Papers(нали така се пишеше?) също ми е много гнусен.Ако те са въобще метъл... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат NO COMMENT! Аз мога да слушам Мерилин Мансън,но HIM определено ми бъркат в здравето.Вокалът на Red Hot Chili Papers(нали така се пишеше?) също ми е много гнусен.Ако те са въобще метъл... twa za red hot waji s pylna sila za him ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
mi..na men Manowar i Nightwish(..ujas sega pak sledwa spor na tema Nightwish sigurno) seriozno mi byrkat w zdraweto..towa sigurno sa nai-qrkite primeri i est nito ne gi slusham , nito nalagam na fenowete im moeto mnenie...po princip ne mislq za muzikata, koqto me drazni i koqto ne hareswam, a za tazi, koqto hareswam-drugata prosto ne i obryshtam wnimanie inache shtqh da poludeq
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(black_coffin @ Dec 5 2003, 05:15 PM) mi..na men Manowar i Nightwish(..ujas sega pak sledwa spor na tema Nightwish sigurno) seriozno mi byrkat w zdraweto..towa sigurno sa nai-qrkite primeri i est nito ne gi slusham , nito nalagam na fenowete im moeto mnenie...po princip ne mislq za muzikata, koqto me drazni i koqto ne hareswam, a za tazi, koqto hareswam-drugata prosto ne i obryshtam wnimanie inache shtqh da poludeq И на мен новите неща на Nightwish ми бъркат в здравето.Като се почне с тия дълбокодушевни оперни песнопения ми иде да бягам.И без това мразя операта и високите женски гласове.Но иначе някои от по-старите неща като албума Oceanborn и песента Over The Hills and Far Away(която е кавър доколкото знам) ми харесват.Особено тези,в които има и мъжко пеене.Да ме прощават феновете ама си изказвам мнението:) А за HIM вече не ми се говори.Повечето момичета,които се правят,че слушат метъл са поклоннички точно на Виле Вало и компания.Nightwish е вече малко по-висшата степен понеже е някакси "по-металско".HIM си ме дразнят от самото начало,а майка ми бърка въпросния вокалист ,присъстващ в много от сънищата на момичетата около 14 години(може би и на някои момчета:P за жена или най-малкото за травестит. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат иначе някои от по-старите неща като албума Oceanborn и песента Over The Hills and Far Away(която е кавър доколкото знам) ми харесват.Особено тези,в които има и мъжко пеене. Хе, най-много мъжко пеене има тъкмо в последния им албум. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат mi..na men Manowar i Nightwish(..ujas sega pak sledwa spor na tema Nightwish sigurno) seriozno mi byrkat w zdraweto. hihihihi nightwish ma kefat dokato ne zalae wyl4o .... mir za wsi4ki twari na zemqta i w foruma |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Kato stava vypros za metal klasiki se ima predvid ne cqlata grupa ami otdelni pesni nali?
Nito edna ne mi byrka v zdraveto - vsichki sa heavy btw Nightwish hich ne sa metal klasika =) -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 7 2003, 01:21 AM) Но иначе някои от по-старите неща като албума Oceanborn и песента Over The Hills and Far Away(която е кавър доколкото знам) ми харесват. Over The Hills and Far Away е на Gary Moore от Wild Frontier. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Малко
![]() Абе както и да е, поздрав за всички "фенове" на HIM: ![]() http://www.sivosten.com/forum/viewtopic.ph...=asc&highlight= |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, статията на Христина си е класика в жанра...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 10-October 03 Потребител N: 304 ![]() |
Syglasen sym s gornoto mnenie.Tuk se obsyjda muzika a ne samite izpylniteli.A kolkoto do hulite po adres na Maiden ne si struva da govorim.Grupata se e dokazala v prodyljenie na pove4e ot 20 godini,i s vsegi album sa na vyrha.Samo tova govori za stoinosta na edna grupa.Tova 4e nqkoi ne q haresva ne ozna4ava 4e grupata avtomati4no ne stava.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
мразя всичко на black sabath!
![]() -------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^^ Какво ви става днес! Аз пък не съм ги чувала тези black sabath. Чувала съм black sabbath.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
*умира и се гърчи в безкрайна агония* НЕ братле, не е истина, ти не си истина
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:04 AM |