![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ А Circle II Circle какви са? Вярно, че можеше и Jon Oliva's Pain да включа сред албумите, но мисля че не това имаше пред вид с поста си. Кажи какви албуми са те впечатлили теб. Просто не мога да се сетя какво толкова са направили американците тази година за да ги споменавам по-често. А и без това моите отвъдокеански любимци (Kamelot, Manowar, Symphony X и т.н.) просто не издадоха нищо. Иначе grind и core не слушам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
дам прав си, и аз не се сещам освен грайнд и кор бандите нещо интересно ...а на съркъл пропуснах албума
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ами на мен тази година най-много впечатление ми направиха (без да ги слагам по ред):
Dissection - Reinkaos Amon Amarth- With Oden On Our Side Cannibal Corpse - Kill Heaven Shall Burn - Deaf to Our Prayers Kataklysm - In the Arms of Devastation Sinister - Afterburner Vader - Impressions In Blood Hatebreed - Supremacy Sepultura - Dante XXI Slayer- Christ Illusion Dimmu Borgir - Stormblast интересно защо не хич не се спомена Вейдъра - мен много ме зариби. Хевъна го слушах 1 месец нон стоп... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ето го и моят скромен Топ 10:
Rhapsody Of Fire - Triumph Or Agony Eternal Tears Of Sorrow - Before the Bleeding Sun Blind Guardian – A Twist in the Myth Dissection – Reinkaos Cradle of Filth – Thornography BloodBound - Nosferatu Suidakra - Caledonia Summoning - Oath Bound Amon Amarth - With Oden On Our Side Iron Maiden - A Matter of Life and Death -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
А и без това моите отвъдокеански любимци (Kamelot, Manowar, Symphony X и т.н.) просто не издадоха нищо. Всъщност не си прав, Kamelot издадоха най-доброто попълнение тази година - One Cold Winter's Night. Въпросът е че не е студиен албум, но лайв албум и DVD си е съвсем официална част от дискографията на дадена група. Manowar се очертава да издадат до края на този месец също не-лошо DVD. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
айде и от мен:
Cradle Of Filth - Thornography Angtoria - God Has A Plan For Us All Moonspell - Memorial ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Сега реших и аз да добавя някои неща: за мен, сред челните позиции за изминалата година трябва да се наредят общо взето тези:
Submission - Failure To Perfection In Flames - Come Clarity Spawn Of Possession - Noctambulant Wuthering Heights - The Shadow Cabinet My Shameful - Return To Nothing Evergrey - MMA Amon Amarth - With Oden Solitude Aeternus - Alone Psycroptic - Symbols Of Failure Vitality - Voracious Malignity Pharaoh - The Longest Night -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Ето моята челна класация (за сега, остават около 40 дни до края на годината, все пак)
1. Moonspell - Memorial 2. Lostprophets - Liberation Transmission 3. Iron Maiden - A Matter of Life and Death 4. Jon Oliva's Pain - Maniacal Renderings (По-нататък няма да ги степенувам, че ми става много трудно, но отбелязвам, че няма как последния албум, който съм на писал да го считам за по-силен от някой написан 5-6 реда нагоре.) Bleeding Through - The Truth Europe - Secret Society American Heartbreak - American Heartbreak Benedictum - Uncreation Trivium - The Crusade Lamb of God - Sacrament Into Eternity - The Scattering of Ashes Winger - IV Edguy - Rocker Ride (въпреки, че като цяло доста ме разочарова) Killswitch Engage - As Daylight Dies Outworld - Outworld Andromeda - Chimera MSG - Tales of Rock'n'Roll Mogwai - Mr. Beast С.Т.О.Б.Ъ - Талмуда Napalm Death - Smear Campaign My Chemical Romance - The Black Parade Negative - Anorectic Sepultura - Dante XXI Satyricon - Now, Diabolical Jorn - The Duke Unearth - III: In the Eyes of Fire ... And You Will Know Us By the Trail of Dead - So Divided Fairyland също се представиха прилично. Fate - също. Dissection издадоха много силен албум. Queensryche - просто добро продължение. Въобще, купища и купища смазващи албуми. Като най-големи разочарования мога да посоча Rhapsody, Circle II Circle, Darkthrone, Hammerfall, Kiske. Тотално са се сговнили. Особено лошо за Zachary ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
^ Faget се поизгуби, но ти си на път да ми станеш новият любимец във форума.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
И защо пък си мислиш, че твоето мнение е правилно? Аз си пиша каквото мисля, ти ми се правиш на интересен. И айде, моля те, не ми говори за Circle II Circle или пък Savatage, защото точно по тази тема ще сгрешиш много да спориш с мене. Circle II Circle сгрешиха. Два пъти. Особено с Burden of Truth.
А Rhapsody извадиха толкова посредствен албум, че чак ми се реве за групата, която издаде Power of the Dragonflame и Rain of a Thousand Flames. За Amon Amarth пък още по-малко ме интересува какво си написал. Най сте ми интересни такива, дето намирате под вола теле. Ти го гледаш куцо, кьораво, сакато, той ти го изкара Аполон. Забавен си. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Heaven Shall Burn - Deaf to Our Prayers
![]() Cradle of filth-Thornografy ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Цитат И защо пък си мислиш, че твоето мнение е правилно? Аз си пиша каквото мисля, ти ми се правиш на интересен. Не, само опонирам на безумната ти позиция. Което е мое право, нали така? Цитат айде, моля те, не ми говори за Circle II Circle или пък Savatage, защото точно по тази тема ще сгрешиш много да спориш с мене. Разсмиваш ме. ![]() ![]() За Rhapsody - те досега посредствено издание нямат. "Triumph Or Agony" може да не е особено оригинален и разнообразен, но е много изпипан албум. -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат И защо пък си мислиш, че твоето мнение е правилно? Аз си пиша каквото мисля, ти ми се правиш на интересен. Не, само опонирам на безумната ти позиция. Което е мое право, нали така? Твое право си е. Но да наричаш мнение, което няма нищо общо с твоето "безумно", е глупаво. Цитат Цитат айде, моля те, не ми говори за Circle II Circle или пък Savatage, защото точно по тази тема ще сгрешиш много да спориш с мене. Разсмиваш ме. ![]() ![]() Хааххах ![]() ![]() ![]() ![]() И ако искаш нещо да ми кажеш, ми го казвай на живо, не в някакъв умрял форум. А относно самочувствието - Погледни себе си, г-н Разбирач&Компетент-по-всяка-тема. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ролф, този е новия Никола бе, какъв Фагет
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат да наричаш мнение, което няма нищо общо с твоето "безумно", е глупаво. Доколкото съм наясно, да се нарича черното бяло и обратното е достатъчно близо до понятието “безумие”. Цитат Просто не ми казвай какво да мисля за любимите си групи. Въобще не ми е цел – все пак се намираме в демократично общество. Аз просто ти обърнах внимание върху факта, че си един никой, който незнайно защо си е повярвал. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отново чуруликаш песнички, и отново няма никакъв смисъл в тях. Както и да е. Разбирам защо този форум е в пъти по-назад от форума на Pro-rock.
scion_of_storm: "Kalmah прослушах, както и Opeth, сега следват Satanic Warmaster Finntroll Hecate Enthroned Hollenthon " ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Хора, много е хубаво това, че се получи дискусията (
![]() Едит: Опс, поклон към нашия админ (да се слави името му), който ме е изпреварил и редактирал нужните места. Ако сметне за необходимо, може да изтрие и моя, вече ненужен пост. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^А ти не си ли ги откривал тези групи някога бе, пич? И без това съм изнервен, не ме карай да излизам от контрол и да псувам вече... Аман от перфекционисти...
Ако всички в Про-Рок са като теб, не бих стъпил там и пари да ми дават, кифло... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбирам защо този форум е в пъти по-назад от форума на Pro-rock. Ами в такъв случай, прав ти път да си пишеш там - няма да ни липсваш. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Бъдете така добри да се придържате към темата, инак не пишете въобще. Един път ви го казвам.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Извинявай, Ицо, просто не се сдържах. Аз съм до тук с темата.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Въобще, купища и купища смазващи албуми. Като най-големи разочарования мога да посоча Rhapsody, Circle II Circle, Darkthrone, Hammerfall, Kiske. Тотално са се сговнили. Особено лошо за Zachary ![]() Как можа да кажеш това точно за едни от най-силните албуми на групите. Рапсоди - едва ли някой друг ще спори с мен, че това е един много добър албум, представен и изпипан прекрасно. Въобще като метъл албум "Триумфа на Агонията" запълва всички критерий за качествен албум! Circle II Circle също издадоха албум заслужаващ не по-малко внимание, не разбирам кое не ти харесва. За Хамърфол - може би не най-добрия им албум, но защо разочарование? На Catamenia албумът наистина си заслужаваше и мисля, че той е огромна крачка напред за групата, кажи защо не ти харесва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ви предлагам да спрем да отговаряме на това малко човече - получи си няколкото минути евтина слава, които търсеше. Стига му толкова.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така, края на годината наближава и мисля, че е редно и аз да си обобщя мнението като цяло. Споделям мнението на Морт, че немците позациклиха малко, но се издадоха невероятни албуми от сцената им като новите на Grave Digger, Dark at dawn и Sodom, a къде забравям и Blind guardian! Северняците се засилват все повече и повече и ни помитат с купища класни и изпипани творби, което е само в наш плюс
![]() И така, към албумите, които мисля за най-добри за изминалата година. Все ще забравя някой, ама както и да е ![]() Mystic Prophecy- Savage souls Pyramaze- Legend of the bone carver Eternal tears of sorrow- before the bleeding sun Sodom- Sodom Elvenking- The winter wake Blind guardian- A twist in the myth Satyricon- Now, diabolical Midwinter- Between wisdom and lunacy Carpathian Forest- Fuck you all Catamenia- Location-COLD Dark At Dawn- Dark At Dawn Grave Digger- Liberty or death Rhapsody- Triumph or agony Amon Amarth- With oden on our side Suidakra- Caledonia не ме грабна много, но не отричам, че е изключителен албум. Bloodbound- Nosferatu Dark Empire- Distant tides Dissection- Reinkaos Evergrey-Monday morning apocalypse Folkearth- By the sword of my father Hell-Born- Cursed infernal steel I- Between two worlds, трябва да го преслушам още пъти обаче Mириада-Иллюзия любви Necrophobic- Hrimthursum Sabaton- Attero dominatus Scar Symmetry- Pitch black progress Strikemaster(Mexico)- Up for the massacre Summoning- Oath bound Therion- Gothic Kaballah Thunder Axe- Wild metal Tristania- Illumination Zyklon- Disintegrate Може да има и още, просто прекалено много станаха ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Много сте подранили. Ще изчакам да мине годината и тогава ще пускам списъци....
айде и от мен: Cradle Of Filth - Thornography Angtoria - God Has A Plan For Us All Moonspell - Memorial ![]() Терион къде е ??? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Therion e от догодина.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Eternal Tears of Sorrow - Before the Bleeding Sun
Dissection - Reinkaos Catamenia - Location: COLD Amon Amarth - With Oden On Our Side I - Between Two Worlds Cradle Of Filth - Thornography Suidakra - Caledonia Scar Symmetry - Pitch Black Progress Zyklon - Disintegrate -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
H.I.M. - Uneasy Listening Vol.1
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
^О, без съмнение!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 01:22 AM |