![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Irony, perhaps?
Искам про Батори да гласува и да се изкаже, че ми е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
irony is e dead scene?!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз съм фен на музиката. Другото са тъпотии. Прасе съм, не защото съм метъл, а щото съм си прасе. Хайде да не смесваме нещата...
Металат е част от живота ми. Респект. Предлагам "всички видове музики" да бъде замененео с "рап и чалга", защото на всички ни е ясно, че с това се изчерпва съвременната музика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
True!
Аз пък съм говедо, не защото съм метъл, а защото съм си говедо ![]() -Beerzebub, как може да даваш някой, нещо или едикво си изобщо да ти влияе на мирогледа!? -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Еми, в противен случай е смешно да твърдиш че си фен. Металат е най-емоционалната и комплексна музика от всички!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
100% - само ме виж как ходя! Ха-ха-ха...
Как ли? Облечен отгоре до долу с черно, с кубинки, с прическа тип "виж какво ми причини шизофренията", много наведен и със злобен поглед... П. С. Най-емоционалната и комплексната музика от всички?!? Е, да, ама звучиш като да не казвам какво... По-добре кажи най-здравата... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ама как му се връзвате на ебавките на Сашо не е истина
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ae, mozhe da ne sum metul, btw, nito puk koi znae kakuv fen, ama chat-pat se sluchva da ida na niakakuv kontzert. Posledno biah na poslednia Soulfly.
![]() Цитат П. С. Най-емоционалната и комплексната музика от всички?!? Kvo, vse edno ne e taka, asshole. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 14-December 07 Потребител N: 2482 ![]() |
Никакъв... не се определям с нито едно съществително.
-------------------- And if I don't,
and if I do, the difference exists in a fiction ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Предполагам че и аз съм активен
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Скоро един познат съвсем серизно ме попита:
-Ти не се ли обиждаш като ти викат метъл? -Не,защо?Такъв съм си,как иначе да ми викат? А той като се изцепи: -Ами Hard-слушател. ![]() Е като го чух това щях да падна от стола,толкова смешно ми стана ![]() Иначе не ме интересуват разни категории,просто комбинацията от хубава(за мен) музика и тежък саунд ми е любима ![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Tука не помна ко съм таковал
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Само слушам и се кефя!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Ходя по концерти когато имам пари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Нема пари за концерти, все пак трябва и наркотици да купувам
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Хероин или амфети?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:30 AM |