![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Доста си несъобразителен. Или аз съм по-тъп индивид от колкото мога да си представя.
Това бе опит за "намек"... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е в кво ти се изразяват краините идеи тогава
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Достатъчно е само да спомена 14/88 и WP и може би ще се сетиш какво имам в предвид?По темата мога да пиша с часове, но не ми се пише...
![]() ^^Извинявай.Не ти разбрах намека. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Фюрер, комунизма и нацизма са две сходни помежду си малоумщини. Но демокрацията за която пеят Кокоша Глава определено е в другата противоположност.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
PHAHAHHAAHAHAGHAH
![]() Шибаното а, баси. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
^Достатъчно е само да спомена 14/88 и WP и може би ще се сетиш какво имам в предвид?По темата мога да пиша с часове, но не ми се пише... ![]() ^^Извинявай.Не ти разбрах намека. ![]() Не е достатъчно само да споменеш 14/88 и WP, кво като ги споменеш, да не се ражда по едно арийско дете секи път като ги споменеш?? -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Фюрер, комунизма и нацизма са две сходни помежду си малоумщини. Но демокрацията за която пеят Кокоша Глава определено е в другата противоположност. Демокрацията е всъщност диктатура, но много зле прикрита от обикновените граждани, докато другите две са явни. За комунизма мога да кажа че е пълна илюзия - това не може да бъде осъществено. За нацизма - това е възможно и пак не напълно, но все пак е по-добре като идея и възможно за реализиране. Идеиност има навсякъде - дори и във футболното хулиганство. Пък и сред някой среди е много известно каква е връзката между демокрация, комунизъм, анархия и християнство. ^Не.Но това е достатъчно да разбереш горе-долу какви идеи имам?! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:08 PM |