![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
До 17 век печатните книги в България не е имало, имало е ръчно направени книги, които са стрували много, непосилан цена за обикновеният българин Ти наясно ли си как се е разпространявала История славянобългарска изобщо? Не е била печатана. И стига вече с глупостите си - вместо да разправяш как никой не те разбира се опитай ти да разбереш другите, вместо да защитаваш сляпо глупавото си мнение. Препоръчвам ти да препрочетеш постовете на SepulTeraHead отново и особено частта за писмеността и религията. Сега може да ти изглежда смешно, но тези неща са били неизразимо важни за хората по онова време. И моля те, не ми казвай, че и аз те атакувам, защото си малък. Нищо лично срещу теб нямам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Всъщност точно тя се е преписвала, но твърде голямо значение се предава на религията и писмеността.А не е точно така.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ако хората тогава не са имали силната вяра за която са се борили сега щяхме да носим фесчета.Вместо да ти отрежат главата почваш да си биеч челото в земята и кеф.Така разделението постепенно е щяло да изчене и всички да са братя мюсулмани
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:10 AM |