Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Dec 21 2006, 10:52 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
офф наближава сесията и е крайно време да се захващам с проектите
гледайте, цял час моделирах бутилка за проекта по max ... http://img300.imageshack.us/img300/8824/bottlejj4.jpg а като се замисля че тепърва ще и правя етикет на фотошоп че и трябва да правя партикъл флоу после за да изливам съдържанието и в чаша и да предам поне 15 секунди анимация ... задача с понижена лесност - ако една сцена се рендва за 6 мин, за колко време ще се рендва филмче дълго 15 секунди (подсказка - 30 fps) ... мен ме е страх да сметна че усещам че ще ми стане зле едит: уфф забравил съм резбата ... майната и -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Dec 21 2006, 11:24 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 |
майната и на резбата,закво ти е капачка турни тапа.......................
|
|
|
|
Dec 21 2006, 11:25 PM
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 |
(разговор):
- Ало, шефе. Търсят те по мобифона. - Пронто, кое бе? - Абре, брато. Стига стия пирамиди, фараони бре. Дай пари да правим бизнес. - Я па тоа... О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени. О-о-о тигре, тигре ле няаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички. А-а-а-а-а-а-а опала. Припев: Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, глупави жени. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, западни коли О-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш ли паристари жигули. А-а-а-а-а-а опала. Припев: Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, западни коли. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, нямаш кахъри. О-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш ли пари, бели ти коси. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, нямаш кахъри. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори. Лигнята ще спаси света!(заедно с мързела!) -------------------- |
|
|
|
Dec 21 2006, 11:38 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
^Ами ако искаш мога по скайп да ти пратя клипа на песента...само ми дай скайп id-то си
...само ако го имах клипа на харда си, ехххх П.С. А аз след кратка пауза продължавам да се размазвам с новия Rotting Christ -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Dec 21 2006, 11:39 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
^^^^Сложи и етикет "Академик Неделчев" и печелиш конкурса
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Dec 22 2006, 09:17 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Уха днес съм на пицария с класа...
-------------------- |
|
|
|
Dec 22 2006, 09:23 AM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
офф наближава сесията и е крайно време да се захващам с проектите гледайте, цял час моделирах бутилка за проекта по max ... http://img300.imageshack.us/img300/8824/bottlejj4.jpg Благородно ти завиждам, че имаш търпение да се занимаваш с 3D. Доста хора биха си оставили ръцете, дори и за проект. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Dec 22 2006, 11:04 AM
Коментар
|
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 |
офф наближава сесията и е крайно време да се захващам с проектите гледайте, цял час моделирах бутилка за проекта по max ... http://img300.imageshack.us/img300/8824/bottlejj4.jpg а като се замисля че тепърва ще и правя етикет на фотошоп че и трябва да правя партикъл флоу после за да изливам съдържанието и в чаша и да предам поне 15 секунди анимация ... задача с понижена лесност - ако една сцена се рендва за 6 мин, за колко време ще се рендва филмче дълго 15 секунди (подсказка - 30 fps) ... мен ме е страх да сметна че усещам че ще ми стане зле едит: уфф забравил съм резбата ... майната и Браво, за един час работа е завидно добре изглеждащо Аз такива ги правя с дни... С коя версия на мах-а работиш? -------------------- |
|
|
|
Dec 22 2006, 12:04 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Уха днес съм на пицария с класа... Зимата рулз! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Dec 22 2006, 12:07 PM
Коментар
|
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 |
^Дали рулз или не...Хм, по-скоро зависи от гледната точка...*прави се, че гледа умно*
-------------------- |
|
|
|
Dec 22 2006, 12:10 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
Уха днес съм на пицария с класа... Да бе а аз на дискотека Х.х .....иначе щяха ме изпитат по Физика и т.н. ама ние избягахме...малко дори и да беше в края Едит: Хубаво,че си бях взел Мп3-ката |
|
|
|
Dec 22 2006, 02:20 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
Благородно ти завиждам, че имаш търпение да се занимаваш с 3D. Доста хора биха си оставили ръцете, дори и за проект. Абе да ти кажа мен ми е кеф. Даже докато го правих тва осъзнах нещо дето не ми беше ясно преди - че тъкмо 3D-то е това, с което бих искал да се занимавам професионално после. А другите проекти и аз ще ги претупам и ще си оставя ръцете хехехе... примерно тоя по ASP мисля мнооого набързо да направя нещо и квото стане. бтв един час във Фотоселянина и етикетчето също е готово Скив: http://img47.imageshack.us/img47/1439/bottlehu2.jpg -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Dec 22 2006, 03:06 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Dec 22 2006, 06:59 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Ицо, яко си е да слушаш тру норск блек през зимата, ама както съм с ънтрю кецове и краката ми замръзват
-------------------- |
|
|
|
Dec 22 2006, 07:17 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
Като спомена блек и се сетих за едно нещо което гледах в нета :
|
|
|
|
Dec 22 2006, 07:37 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^^Сашо и аз така се инатих преди години.
Имам си шоколад. И то не малко. Все пак ми е доволно кофти. Тралалалала. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Dec 23 2006, 07:12 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 |
Цитат 23 Декември 2006 Лидер на иракска групировка, свързана с Ал Каида, обяви, че бунтовниците в Ирак няма да атакуват американските войници, ако те се изтеглят от страната до един месец и оставят там тежките си оръжия. Тея серат в ями и ебат лами, ама още имат топки да се подиграват на САЩ -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
|
Dec 24 2006, 12:24 AM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
Кецовете държаха де, освен,че се пълнеха със сняг от свободното място,ама като цяло се съсипват. Ами, зимата не се носят велурени кецове, както и лепени, защото наистина се бастисват лесно, пък и още повече, ако се влачат. Макар че това е субективно, понеже старият ми globe изкара към три години, зима и лято... и още е жив. Това е hardcore кецът. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Dec 24 2006, 02:22 AM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^е на Globe проблема им е в подметките. Поне при мен, старите станаха прозрачни, тези сега упорито вървят натам,макра една френдка да изкара със същия модел около 3 години.
бтв - Весели празници, еврибади. Усмивки, хубави емоции и любими хора. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Dec 24 2006, 09:54 AM
Коментар
|
|
Весели да са, ама има още време
-------------------- |
|
|
|
Dec 24 2006, 10:01 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
Да, весели празници и не прекалявайте с празнуването
Седя си на пода срещу печката, пия горещо кафе и съм си вкъщи. Просто перфектно. Вчера с котката пихме вода от една чаша. Това всъщност го разбрах след като изпих чашата, майка ми беше така добра да ме осведоми: а, знаеш ли че котката пи оттук преди малко. Ами както и да е... котки |
|
|
|
Dec 24 2006, 10:58 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 |
Днеска тряа се пости,ПУ,няма да я бъде тая ше ходя да ям по някое време някой и друг дюнер.
Иии весели празници и празни веселици... |
|
|
|
Dec 24 2006, 11:00 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
А аз като не съм ял ни месо, ни нищо млечно вече 40-ти ден, питаш ли ме? В момента искам да правя секс с парче месо...
-------------------- |
|
|
|
Dec 24 2006, 11:09 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 |
^тва и да ми плащат не мога го направя.
|
|
|
|
Dec 24 2006, 12:49 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Пожелавам ви на всички весели празници. И нека всичко което си пожелаете да ви се сбъдне.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dec 24 2006, 01:36 PM
Коментар
|
|
|
Весели празници и от мен! Пожелавам на всички да празнувате (като за последно
-------------------- |
|
|
|
Dec 24 2006, 01:39 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Весели празници на всички!
|
|
|
|
Dec 24 2006, 01:54 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Хубаво изкарване на всички!
Бъдете добри със семействата ви. И не заради празника, а за да вървят така нещата оттук насетне! На всички много усмивки и.....наздраве, разбира се! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Dec 24 2006, 01:55 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Айде със здраве на всички! Днес е хубав ден, забравете проблемите си и се усмихвайте!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Dec 24 2006, 02:02 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
^е на Globe проблема им е в подметките. Поне при мен, старите станаха прозрачни, тези сега упорито вървят натам,макра една френдка да изкара със същия модел около 3 години. Ae, на globe проблемът им е, че някои модели са свръх неудобни за носене. Миналата година си взех едни, уж елитни от новата серия на globe, с твърда подметка на goodyear, която е стомана... ама, ебати -- то това не може да се носи интензивно, зарязах ги и си взех други, xqx. Шити, велурени кецове с дебел език и мека подметка, пак globe. Това е, etnies или globe/gallaz. Другите ги избягвай, най-вече DC, c1rca. merry fuckin everything и от мене, metalheadz. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 05:23 PM |