![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Честита регистрация и приятно писане и от мен!
Намерих това-онова сходно с теб от думите, в които се представяш. Не харесвам повечето от групите, които си изброила, но също имам навика да минавам от тежко към леко... и обратно. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Здравей и от мен
![]() ![]() Поздравявам те, че си решила да се присъединиш към форума. Тук ще откриеш много хубави групи и ако редовно четеш постовете в метъл форума можеш много да обогатиш муз. си култура и муз. си вкус най-вече. Иначе и аз като теб съм кротка, тиха и неконфликтна по принцип, но страшно се ядосвам ако ме обидят, обичам да излизам сама, а волейбола ми харесва страшно, но не съм много добра (със спортовете съм малко на Вие ![]() ![]() ![]() Ами, добре дошла и се надявам Форума да ти хареса ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Здрасти и от мене и по полека с писането във теми които са отпреди Втората Световна Война
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
^ имам си едно наум заради това...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
И то е?
-------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
няма значение
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 06:10 PM |