![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 12 2004, 05:57 PM) Какво за интервюто в ПроРок, братко? ИСкаш да ми кажеш, че МЕНУОР не са най-велики за всички времан ли, братко? Искаш да ми кажеш, че Менуор не разкъртват мацки всеки ден ли, братко? А БРАТКО?! Ти да не си ми сестра, бе братко? Хахах ![]() ![]() Айде братко! МЕНУОР СА НАЙ-ВЕЛИКИ, БРАТКО. Абе,като ги гледам така не ми се вярва мацките много да им пускат... А доколкото новината-имаше същото с терористичен акт.Пишеш името на този,който искаш и ето ти статия.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Братко, зная че го има, но друг въпрос е дали ти си го гледал!
Сестро (ебати колко тъпо звучи.. начи Како,), а що се отнася до теб... ами ако се загледаш ще разбереш, че и на сцената биха им пуснали. ![]() И така братя и сестри МЕНУОР КИЛЗЗЗЗЗ@ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 12 2004, 09:56 PM) Сестро (ебати колко тъпо звучи.. начи Како,), а що се отнася до теб... ами ако се загледаш ще разбереш, че и на сцената биха им пуснали. ![]() И така братя и сестри МЕНУОР КИЛЗЗЗЗЗ@ Да-може би някои загорели от същия пол.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 14 2004, 09:05 PM) Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 12 2004, 09:56 PM) Сестро (ебати колко тъпо звучи.. начи Како,), а що се отнася до теб... ами ако се загледаш ще разбереш, че и на сцената биха им пуснали. ![]() И така братя и сестри МЕНУОР КИЛЗЗЗЗЗ@ Да-може би някои загорели от същия пол.... Братко (може ли да забравя пола ти докато пиша тоя пост????????) според мен лично след като от сцената изпразнят няколко шишета със шампанско може някоя кака да им пусне, кво толкова.... а иначе е малко странно да си изберат момиче от публикаата и на сцената да я целуват... или докато басиста свири няква да му праи стриптиз... или след концерта да някви лесбийки да... знам, че те заинтересовах, така че млъквам, братко... мухахахахаа -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Покъртително
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 29-December 06 Потребител N: 1757 ![]() |
Леле тези хора ги обичам бее!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Бях ги слушал. Много веселяшка банда. И гаврата си личи, че е доста добронамерена. Кефят
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Голяма работа са си. Пък и нямат нищо против Rhapsody примерно, защото и те са им фенове. Чудесна музика, велики текстове, земни пичове!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
I was alone, I took the phone,
I needed time to think the number I saw on tv Who did I hear! can I believe A pack of horny lesbians howling back at me I've always thought, I've always dreamed Of magic whores to come and perform sodomy 'Cos in my dreams, it's always there One dirty slut who takes my dick orgasming to despair -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Нановар са зверове .. особено се кефя на Gioca True
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Големи простотии
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 06:15 PM |