|  Bullet For My Valentine | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Bullet For My Valentine | 
|  Sep 27 2006, 12:13 AM 
				 Коментар

| |
|  Oryctolagus Cuniculus          Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112  | Ако музиката беше нещо феноменално, щеше до някъде да компенсира слабите вокали. Но уви - добре изсвирени, но прекалено стереотипни рифчета. Same here  Не ми допадат особено, еднообразни са ми, леки, просто има къде-къде по-добри групички. Но пък по-нагоре си беше казано, добре е да се обръща внимние и на подобни групи, дори за някои да остава само информативно. | 
|  | |
|  Nov 19 2006, 02:41 PM 
				 Коментар

| |
|  Непросветен  Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668  | 
				кефят ме имат някои яки песен    -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly  | 
|  | |
|  Nov 19 2006, 04:59 PM 
				 Коментар

| |
| Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685  | 
				Ами на мен лично много не ми допада тази група както и самият стил NWOAHM но всеки си има вкус и всеки сам си решава кои банди да слуша така че мир на всички    P.S А тези които не знаят какво е NWOAHM , това е New Wave Of American Heavy Metal към който стил се причисляват и Bullet For My Valentine според някои музикални критици | 
|  | |
|  Dec 1 2006, 12:54 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585  | 
				Имат няколко добри рифа и туй то!...А вокала като запее оплесква съвсем работата!Не ми харесва тази група.

| 
|  | |
|  Dec 31 2006, 02:19 PM 
				 Коментар

| |
|  tortured soul  Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760  | 
				5 неща за тях -Bullet for my valentina,наричана често просто Bullet или BFMV,са:Матю Тък,Майкъл Педжит,Джейсън Джеймс и Майкъл Томас -Бандата е основана през 1998 година под имато Jeff Killed John -Първоначално нямат свои песни,а свирят кавъри на банди като Metallica,Limp Bizkit и Nirvana -Дебютният им албум-Poison,бе издаден в Англия през октомври 2005 година.Наследникът се очаква през първата половина на 2007 -По време на своите концерти на живо членовте на BFMV са засичани да носят тениски на : Slayer,Iron Maiden,Motley Crue,Metallica,Megadeth,Cannibal Corpse,The Punisher и други мене си ме радват ^^ --------------------   | 
|  | |
|  Dec 31 2006, 02:37 PM 
				 Коментар

| |
|  Burned from hope      Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45  | 
				^Трябваше да напишеш и с какви четки си мият зъбите Иначе готина група. Даже се учудвам, че тука толкова хора им се кефят. Имат доста яки песни в албума. | 
|  | |
|  Jan 2 2007, 01:28 AM 
				 Коментар

| |
|  In search for my Eloise...        Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977  | 
				^Да бе да    -------------------- | 
|  | |
|  Jan 2 2007, 10:18 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703  | 
				Ми че да си купим и ние   .И ние смехора.Търся четка 2-ра ръка може и 5-а,иначе цената да не пода под 20 лева.   -------------------- Злоба!Злоба! Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl | 
|  | |
|  Jan 2 2007, 02:54 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316  | 
				Мммм... не ми харесва изобщо .. и няма да ми хареса

--------------------        | 
|  | |
|  Jan 3 2007, 12:44 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83  | 
				Слаба ракия са както вече казах...сравнени с много други групи са като разредено вино с вода срещу домашна кайсиева   ![icon_headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  -------------------- as time slips away the cage will rust life will go on as you fall to dust | 
|  | |
|  Jan 3 2007, 09:02 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585  | |
|  | |
|  Jan 3 2007, 09:08 PM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547  | 
				Nirvana са пък, тъй ли? Дано Зевс наистина да не съществува, че до сега да ти е изсипал поне дузина мълни на главата.

-------------------- | 
|  | |
|  Jan 4 2007, 12:13 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585  | 
				^Нирвана нямат нищо общо с метъла... Алтернатив рок, гръндж - пънк и глупости... Поне да бяха почнали с Judas Priest или Iron Maiden щом ще правят метъл (Bullet For My Valentine).

| 
|  | |
|  Jan 5 2007, 06:39 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713  | 
				дръпнах си 2-3 песнички ама да ви кажа ни мъ грабват бе честно да кажа ни струват

| 
|  | |
|  Jan 5 2007, 09:22 PM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547  | ^Нирвана нямат нищо общо с метъла... Алтернатив рок, гръндж - пънк и глупости... Поне да бяха почнали с Judas Priest или Iron Maiden щом ще правят метъл (Bullet For My Valentine). Нищо такова няма в музиката им. Нито пънк, още по-малко пък имат пресечни точки със сиатълската вълна. Те точно с Мейдън и Металика са си почнали, ако не си чул галопиращия ритъм тип тъгъдъдък в някои песни и солачките. -------------------- | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 10:08 AM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				Бранник, стига си се излагал. Какво от това, че са правили кавъри на гръндж и еди-каква си група? Това ли определя по-късния им стил и начин на свирене? Ебаси простотията.

-------------------- | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 11:43 AM 
				 Коментар

| |
				Чувал съм ги. Не ми харесаха. Ама ми се струва че тея ще са поредната група която ще си замине безславно, типичен представител на "нео-метъла". Ама са почнали доста зле...

| 
|  | |
|  Jan 6 2007, 12:35 PM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547  | 
				Хахаха, по-голяма простотия не бях чувал отдавна. BFMV - нео метъл!        Нема лабаво при тебе. -------------------- | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 03:52 PM 
				 Коментар

| |
| Ню Уейв Хомосексуалист     Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770  | 
				Бе, всички сте някакви много компетентни...

-------------------- Мусака - мъжете знаят защо... | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 04:31 PM 
				 Коментар

| |
|  Я свободен        Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429  | 
				Мане мане хората не могат да различават чалга от поп-фолк, та повече какво искаш...   -------------------- Broken hearts are for assholes! | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 04:55 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653  | 
				Преди ми харесваха, но вече не, вкусът ми доста се е променил напоследък.

-------------------- | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 04:58 PM 
				 Коментар

| |
|  Сатана         Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783  | 
				^ Ами да, все по-сладка и по-сладка ще ставаш, следейки форума и научавайки нови групички...    | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 07:14 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585  | Хахаха, по-голяма простотия не бях чувал отдавна. BFMV - нео метъл!        Нема лабаво при тебе. Да не би да са хеви?!... Нео-метъл е популярното име за малкор/металкор, а тази група е нещо от тоя вид. М/у др. направило ми е силно впечатление че сред чалгарките са голям хит... | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 07:23 PM 
				 Коментар

| |
|  Think I'm Just Happy...      Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121  | -------------------- | 
|  | |
|  Jan 6 2007, 08:12 PM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547  | Хахаха, по-голяма простотия не бях чувал отдавна. BFMV - нео метъл!        Нема лабаво при тебе. Да не би да са хеви?!... Нео-метъл е популярното име за малкор/металкор, а тази група е нещо от тоя вид. М/у др. направило ми е силно впечатление че сред чалгарките са голям хит... Няма смисъл да се раздробява еди коя си група по кое на коя друга приличала, кой е елемент е хеви, кой не знам си какво... БФМВ са си хеви метъл група, но в по-различен смисъл от общоприетото схващане. Основен момент в музиката им са именно хевито и траша, при тях дори липсват кораджийски структури. Това че от време на време имат емо вокалки и такива текстове не ги прави по-малко хеви метъли. -------------------- | 
|  | |
|  Jan 7 2007, 12:22 AM 
				 Коментар

| |
				А Sodom са чист блек? И аз съм забелязвал нещо като траш в тях, но все пак нео стиловете са доста странни. | 
|  | |
|  Jan 7 2007, 12:37 AM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547  | -------------------- | 
|  | |
|  Jan 7 2007, 12:54 AM 
				 Коментар

| |
|  I, Voyager          Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587  | БФМВ са си хеви метъл група, но в по-различен смисъл от общоприетото схващане. Основен момент в музиката им са именно хевито и траша, при тях дори липсват кораджийски структури. Това че от време на време имат емо вокалки и такива текстове не ги прави по-малко хеви метъли. LOL! Това отива директно в "Что Делает"! -------------------- | 
|  | |
|  Jan 7 2007, 01:10 AM 
				 Коментар

| |
				Кво, не е вярно ли?           -------------------- | 
|  | |
|  Jan 7 2007, 01:16 AM 
				 Коментар

| |
|  I, Voyager          Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587  | 
				Не е!   Тотално и напълно не е вярно. Мога и да ти обясня защо, ако искаш. Съмнявам се обаче да искаш, а дори и така надали ще се опиташ да ме чуеш. П.П. Дай да пробвам все пак. Цитат Няма смисъл да се раздробява еди коя си група по кое на коя друга приличала, кой елемент е хеви, кой не знам си какво. В днешно време съществуват стотици видове сирена. Хората, които произвеждат сирене, както и любителите на сирена познават видовете и могат да ги различават. Други хора предпочитат да наричат всичко сирене, а някои дори ползват само думата кашкавал. Това може би те убеди защо задълбаваме толкова много в метъл-стиловете. Ако не те е, можеш да продължиш да наричаш и Рокфора, и Дунавията сирене. Да, може и да ме убедиш (ако съм пиян), че BFMV са "хеви метъл група в по-общ смисъл" - точно толкова, колкото и метълът като цяло е блус в по-общ смисъл!  Да, може и да имат някакви хеви и траш елементи (между другото, къде бе!), но е повече от пресилено да ги наречеш "основен момент в музиката им". А просто не ме карай да коментирам "отсъствието на кораджийски структури" и "липсата на емо вокали"! И да, в модерната сцена има много групи, чиито стилове не се поддават на разчленяване и за които е глупаво да се спори, но повярвай ми, BFMV не е сред тях. -------------------- | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 02:53 AM |