![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
ЧТО ДЕЛАЕТ?
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе faget не беше ли педал на английски?! И да не е, вече е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
няма нищо по противно от Faith no more като цяло
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1360 ![]() |
Еееиииий,каква тема
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Ratamahattanamajkativputkata.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Има го и тоя момент ,но не чак толкова метъл класиките колкото глем и рок ,и подобни групи като Бон Джоуви и Ю2
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 3-March 06 Потребител N: 1193 ![]() |
не мога да кажа че ми баркат в душата, обаче ме дразнят Л.П.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
оуеееееее
Фагетчо II -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Яка тема
![]() Като се замисля.... ... ... ...винаги пропускам първата песен на "Home"...някак си, не че дрази...ама не ми се слуша, писнала ми е, а и е леко скучна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
В здравето ми бъркат NightWish-добре че се разпаднаха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да, ама не.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Контраааааааааааааааааааааааааа
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
не мога да кажа че ми баркат в душата, обаче ме дразнят Л.П. ![]() ![]() O rly???Това е само класика в метъла... Е ок пък щом си казал! ![]() Iron Maiden ![]() ![]() Едит:Ама то тва е момиче бе ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Падна ми в очите. Куийн и Ac/Dc са велики групи, просто не си се запознал достатъчно добре с тях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
дам... Queen и Ac/Dc и Iron Maden са просто клсика в жанра
![]() А и да не пропусна Mаrilyn Manson... един велик човек! Може много хора да не го харесват но за мен той винаги ще си остане велик! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Това да не харесваш AC/DC и Мейдън е извратено.
![]() А самите Queen са толкова велики, че наистина ми бъркат в здравето..death on two legs, you're tearing me apart, death on two legs, you never had a heart of your own -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тц, незнаех. Аз значи требва да съм някакъв супер извратеняк щом ги ненавиждам?
Queen и Ac/Dc и Iron Maden са просто клсика в жанра Която ми бърка в здравето ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Да, определено си извратеняк. Или нещо по-лошо. Да "мразиш" Мейдън е все едно да се излагаш като кифладжия. Независимо какво слушаш по принцип.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както се казва "Не че ги мразя ,но немога ги понасям"
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Аз пък ненавиждам Сепултура , за мене това е най-шибаната траш метъл банда
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Ти да не си слушал само албумите им от Roots нататък. За тях бих се съгласил.
Но преди това - сори пич, ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ами не успях да се науча да слушам PANTERA. Но немога да кажа, че ми бъркат в здравето, просто не ми допада тяхната музика.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Твърде странно е някой да не харесва... аре не да не харесва, ами да мрази Sepultura и/или Pantera. Тва е се едно в тая тема да кажеш същото за Maiden и Sabbath...
![]() Ratamahattanamajkativputkata. Наистина. Ебати тъпата песен... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз не съм казал, че ги мразя. Просто не успях да ги харесам, както и Металика.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ккаКАКкккАКкакаккКАК ?! Не харесваш Сепултура ,Металика и Пантера
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Аз пък ненавиждам Сепултура , за мене това е най-шибаната траш метъл банда Емм ти губиш да нее да губя аз ![]() Ти да не си слушал само албумите им от Roots нататък. За тях бих се съгласил. ![]() ![]() ![]() П.С.conguestadors ,неисках да кажа нищо против тебе ,да нее станат некви обърквации.Въпрос на вкус си е все пак. П.С.2 Що не сложите няква емотиконка дето някво зайче си облизва задника ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ти да не си слушал само албумите им от Roots нататък. За тях бих се съгласил. ![]() ![]() ![]() Какви предрасъдъци, бе пич, какви пет лева. Просто не мога да кажа на черното бяло. Та Roots съм го слушал и съм се опитвал да го харесам. И смело мога да кажа, че е безмислен и плосък, като дъска. Песните са недоносчета. Няма го творческия ентусиазъм от Chaos A.D. - тука както започват песните, така и завършват. Няма никакво развитие. Само по едно рифче на песен и звучат много детински. Просто жалък опит да зазвучат като предните или опит да станат по-достъпни. А Against - това вече е много щум за нищо. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За "Roots" ...не е толкова лош колкото всички го изкарвате
![]() За "Against" - наистина е лош. 2 изключения ...Всеки един друг албум на Сепултура ми е любим и съм го въртял минумум 200 пъти ! Къде забравяш "Roorback" и "Dante XXI" ? Който каквото и да ми приказва особено Роорбек е страшно мощен !!!Новия също си го бива изключително много ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Аз лично харесвам Roots на Sepultura
Примерно на Metallica The Thing That Should Not Be ми е безкрайно скучно и предпочитам да не го чувам по техни лайфове. Също и Sad But True (вече виждам ококорените ви физиономии ![]() ![]() Извън метъла, но в рамките на рока и то от класиките в него ми се повдига ужасно много от Since You Been Gone на Rainbow. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен любимите ми Сепултури са Arise, Beneath the Remains и Schizophrenia. Chaos AD и Roots също ми харесват, но някак си не мога да ги приема в цялост. В смисъл, Chaos започва супер мега гига силно, но в края се размива.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:58 AM |