Здравейте ( Вход | Регистрация )
Jan 7 2007, 05:58 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() |
Jan 7 2007, 06:01 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
-------------------- |
|
|
|
Jan 7 2007, 06:04 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 |
1. Голям сънливец съм
2. Обичам котките 3. Искам да си гледам тарантула 4. Мразя да ме будят по ниое време само и само да си лафят с мен 5. Отмъстителна съм 6. Обичам да се чувствам свободна 7. хресва ми да ходя на училище, колкото и странно да звучи 8. Обожавам плюшените играчки и пухкавите същества 9. Обичам спорта и да спортувам 10. обожавам да рисувам сега е ваш ред -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 7 2007, 06:05 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
1....
2.... 3.... 4.... 5.... 6.... 7.... 8.... 9.... 10 -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Jan 7 2007, 06:28 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
1.Ами....Мразя котки
2.Обичам метъл 3.Обичам въздоха 4.Слушам музика 5.Мразят ме... 6.Имам скайп 7.Днеска изпих 1 литър бира... 8.Форума мачка 9.Харесвам едно момиче.... 10.Незнам какво да напиша тука...сори |
|
|
|
Jan 7 2007, 07:30 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 |
Тренирала съм тенис в 1 клас;
В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; Имам по-малък брат; (на 10 год.) Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; -------------------- |
|
|
|
Jan 7 2007, 07:57 PM
Коментар
|
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 |
1 - Мразя Цигани
2- Мразя чалга и чалгари щото са кухи като пръцкащи тензухчета 3 - Мразя паяци 4 - Мразя сякъкъв вид спорт без електронните спортове 5 - Мразя даскало и целия шибан град 6 - Обичам да пуша 7 - Обичам да пия по много 8 - Обичам моторите от рода на Harley , Chopper и Titan 9 - Мразя да ставам рано сутрин 10 - Обичам нощта и по цяла нощ будувам |
|
|
|
Jan 7 2007, 08:29 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
1.Пуша много
2.Пия умерено 3.Обожавам руска музика (което не ме прави комунист) 4.Винаги съм оптимистично настроен 5.Обожавам да шофирам 6.Мразя зъболекари 7.Не вярвам на хороскопи 8.Мога ежедневно да ям риба 9.Пия точно 3 кафета дневно 10.Любимите ми отбои са Валенсия и Ботев Пловдив -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 7 2007, 08:34 PM
Коментар
|
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 |
1. Много исках да се науча да рисувам, но в крайна сметка стигнах до извода, че просто нямам талант.
2. Любимият ми инструмент е цимбала. 3. Имам брат близнак, с който въобще не си приличаме... 4. Мечтая да си имам къща сред полето и да си отглеждам котки 5. Голям съм сънливко - не можеш да ме дигнеш от леглото, когато ми се спи. 6. Много съм ревнив! 7. Когато съм на вълна пиене - пия и пуша...доста. 8. Мразя си дома, искам да живея другаде! 9. Аз съм смятан за хейтърчето на класа (да подчертая - не съм ограничен 10. Винаги скланям нещата до "зависещи от гледната точка" и смятам, че хората излишно си правят илюзии, че живота е сложен. -------------------- |
|
|
|
Jan 7 2007, 09:07 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
^3. Имам брат близнак, с който въобще не си приличаме...
Пича дето играеше танго на метъл ? Това ме побърка от смях |
|
|
|
Jan 7 2007, 09:17 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 |
Яка тема превърната в смешна...
П.п.Най ми хареса поста на Светъл... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
|
Jan 7 2007, 09:22 PM
Коментар
|
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 |
Тренирала съм тенис в 1 клас; В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; Имам по-малък брат; (на 10 год.) Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; Мери ми! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
|
Jan 7 2007, 09:22 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 |
1.Харесвам руският метъл.
2.Харесва ми да ходя на училище. 3.Много хора ме мразят... 4.Мразя черньовци и анархисти. 5.Харесва ми националистическата музика(Landser, Skrewdriver, Absurd, Bound for Glory, Бранник...) 6.Интересувам се от военна техника. 7.Интерсувам се и от хладни оръжия(ножове, мечове...) 8.А също и военни награди, знаци, значки и униформи... 9.Не обичам да действам в екип с някого, единак съм... 10.Мразя християнската религия. |
|
|
|
Jan 7 2007, 09:26 PM
Коментар
|
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 |
1. всъщнос обичам брат си
2. мразя късите полички 3. мразя всичките си съученички 4. много обичам плюшени играчки 5. обичам змиите 6. живяла съм на остров Кипър 2 години 7. много оничам да спортувам, да карам колело най-вече и да играя хандбал (тренирам го от 2 години) 8. искам да отида в Антананариво (столицата на Мадагаскар) 9. не веднъж съм се напивала 10. през лятото се събирах с едни мазни чалгари |
|
|
|
Jan 7 2007, 09:29 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Темата е яка, но пишете нещо, което хората не знаят за вас и което е интересно. Интрига да има....
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Jan 7 2007, 09:29 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 |
^Ти обичаш брат си !!!
1.Харесвам руският метъл. 2.Харесва ми да ходя на училище. 3.Много хора ме мразят... 4.Мразя черньовци и анархисти. 5.Харесва ми националистическата музика(Landser, Skrewdriver, Absurd, Bound for Glory, Бранник...) 6.Интересувам се от военна техника. 7.Интерсувам се и от хладни оръжия(ножове, мечове...) 8.А също и военни награди, знаци, значки и униформи... 9.Не обичам да действам в екип с някого, единак съм... 10.Мразя християнската религия. Че какъв националист си щом си антихрист...То и Хитлер се е молил на Бог да успе в войната... -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
|
Jan 7 2007, 09:32 PM
Коментар
|
|
Венка...Незнам разбираш ли каква ГОЛЯМА грешка направи,че спориш с Миро за Хитлер и всичко покрай него !?
|
|
|
|
Jan 7 2007, 09:36 PM
Коментар
|
|
ХАХА че аз 5 години бях нацист как няма да знам толкоз съм прочел че глава ме боли...та Хитлер е имал даже така нареченото острие на "съдбата" което е в германския музей и представлява ръждиво острие от 1 век с кото според проучвания е бил прободен Христос...Та книгите му е майката
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
|
Jan 7 2007, 09:42 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 |
^Християнството е мекушава религия.
А. Х. Мисля че е достатъчно?А може би трябва да прочетеш библията и да внимаваш за да разбереш че богоизбраният народ в нея е евреиският...Книгите, книгите...Истината е някъде там... П.П.По-добре не спори с мен за нацизма. |
|
|
|
Jan 7 2007, 09:43 PM
Коментар
|
|
^Аве човек няма да споря мразя да споря с Националисти...няма смисъл...а и не искам враждебни мнения...
|
|
|
Jan 7 2007, 09:49 PM
Коментар
|
|
^Не е "острие", а копието на съдбата което е било притежание на Карл Велики, Наполеон, Константин I и други знатни европейски владетели.Хитлер е бил запален по мистицизма...Както и други знатни владетели...
|
|
|
|
Jan 7 2007, 10:02 PM
Коментар
|
|
^ПРАВИЛНО ЕВАЛА ТИ КАЗВАМ НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ КОЙТО ДА ГО ЗНАЕ ДО СЕГА ВСИЧКИ МИ ВИКАХА ЧЕ БИЛО ЛЪЖЯ ЙЕС...браво явно и ти си фен на Дискавъри...
|
|
|
Jan 7 2007, 10:15 PM
Коментар
|
|
^Не съм фен на Дискавъри, но съм чел много за нацизма.
|
|
|
|
Jan 7 2007, 10:16 PM
Коментар
|
|
Да много ама мисля че малко сменихме темата
|
|
|
Jan 8 2007, 08:49 AM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
1. НЕ ПИЯ КОНЦЕНТРАТИ
2. АЛЕРГИЧЕН СЪМ КЪМ ГОРЧИЦА 3. ОБИЧАМ МАЛКИ КУЧЕНЦА И СЕ ЛЕПВАМ КАТО ЛЕПЕНКА НА ВИТРИНИ НА ЗОО МАГАЗИНИ 4. ИМАМ ФОБИЯ ОТ АНИМЕ И МАНГА 5. МАРАЗЯ АБСОЛЮТНАТА ТИШИНАТА 6. МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВ 7. ПИША КНИГА 8. ЛЕСНО СЕ ВЛЮБВАМ 9. ИМАМ ФОБИЯ ОТ КЛОУНИ 10. ПОЛУ-ГРЪК СЪМ |
|
|
|
Jan 8 2007, 09:18 AM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^ По-интересното е какво точно си мислиш за малките кученца
Tell me why all the clowns have gone...Tell me where did they run.... -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Jan 8 2007, 10:12 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Помислих, че темата е пуснал някой, щотто става на 10 години...
-------------------- |
|
|
|
Jan 8 2007, 10:56 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 |
1. Слушам Heavy Metal от 1982г.
2.Купих си първата плоча[Judas Preist UITE] от Лазаров за 45 кинта. 3.Имам ел. китара 4.Най голямото ми алкохолно постижение е каса бира! 5.Пре 1991 емигрирах в Южна Африка 6.Имах си гажде негърка 7.от 1993 съм си пак в България 8.Женен съм от 12 г. 9.Най хубавото събитие в живота ми е раждането на сина ми 10.този форум RULE |
|
|
|
Jan 8 2007, 12:13 PM
Коментар
|
|
Помислих, че темата е пуснал някой, щотто става на 10 години... HAHAH nali avtorkata stawa na 10 P.P. Admin sorry chovek na daskalo sym i nqma Flekstype -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
|
Jan 8 2007, 12:58 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 |
1. НЕ ПИЯ КОНЦЕНТРАТИ 2. АЛЕРГИЧЕН СЪМ КЪМ ГОРЧИЦА 3. ОБИЧАМ МАЛКИ КУЧЕНЦА И СЕ ЛЕПВАМ КАТО ЛЕПЕНКА НА ВИТРИНИ НА ЗОО МАГАЗИНИ 4. ИМАМ ФОБИЯ ОТ АНИМЕ И МАНГА 5. МАРАЗЯ АБСОЛЮТНАТА ТИШИНАТА 6. МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВ 7. ПИША КНИГА 8. ЛЕСНО СЕ ВЛЮБВАМ 9. ИМАМ ФОБИЯ ОТ КЛОУНИ 10. ПОЛУ-ГРЪК СЪМ От 4 до 9 важат и за мен -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 01:02 AM |