![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Току що привърших третия студиен запис на финландската мелодет банда и още съм в потрес. Нов албум не ме беше разтърсвал така от месеци. Точно в момента съм все още във възторг от това, което чух, и не мога да си събера мозъка, но мога да кажа едно - класата си пролича!
Та тъй, групата и албумът заслужават тема, в която да ги обсъдим едно хубаво, така че дерзайте! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Леле, дърпа ми се в момента нямам търпение просто!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Засега, от първите 2 слушания, албумът звучи здраво и като цяло хващащо. Това, което веднага ме подразни са прекалено многото ефекти внедрени в звука на барабаните. Тези дръмсове звучат страшно неестествено, сякаш са програмиран. Такъв бийт човек не може да изсвири.
Дразни ме, защото не ща метълът да се превръща в електронна и синтезирана музика. Нека има колкото искат клавири и синтетики, но нека те са добавка към 4-те основни инструмента. И за да не развалям оценката си. Тавата си я бива - скорострелна, здрава с великоленпи и на място сола. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Веднага почвам да го тегля
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
В момента го слушам за четвърти път днес... Определено най-добрата им творба до момента! Предишните не ми бяха особено любими, но тук наистина личи израстване.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Да кажа и аз нещо. И после ще кажа още нещо, защото съм го слушала само веднъж.
От това, което успях да разбера от първия път се започва с някакви грехове, после с пречистващи дъждове, после пак грехове... И на края става ясно, че нещо е безвъзвратно загубено. И не знам защо, очаквах последната песен да звучи точно нещо подобно. Като цяло ми хванаха вниманието, но ще трябва да ги слушам още. Електронните елементи ми харесват. Засега The Animal Within, Cleansing Rain, Terminal Liberation и Lost Beyond Retrieval ме накараха да си ги пусна по няколко пъти. После ще видим. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
След първото бегло прослушване мога да кажа, че албумът е прекрасен. Отдавна не бях чувал такъв добр албум. Зверски е, цяла нощ ще си ги слушам
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Общо взето е хубав, но нищо повече.
Повечето песни ми се виждат разпокъсани със странни неритмични преходи. Но така или иначе аз не съм им фен ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
След няколко упорити слушания албумът доста ми се наби в главата. Мисля логичен прогрес с оглед предходните два албума. Със сигурност мога да кажа, че това е група, която създава своя уникална и лесно-разпознаваема музика на фона на финландската сцена. Наистина наблягането на електронните моменти в Liberation = Termination е контраверсна точка, но ги приемам съвсем положително
![]() А и тия дето се кефят на групата, направо трябва да ме черпят, че съм ги открехнал ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Тук усещам, някакви намеци ми се правят
![]() ![]() ![]() А ревюто наистина ще е най-вероятно още за тази седмица. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нали знаеш, че Тоблероните ще си ги получаваш редовно? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
mdam albuma mi haresa mnogo (specialno mersi na wqwrr) Mnogo sa dobri!
![]() P.S. Sorry za latinicata skapa mi se flextype-a. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Яко албумче, след фолк/викингската обхванала ме вълна ще продължа да му цикля, защото си е наистина зарибяващо.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 5-November 04 Потребител N: 656 ![]() |
Прекалено тежка музика за ушите ми. Предпочитам следобедите да стоя на тихо край камината загледан внякъде отвъд - в тишината.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Много бива. Предните им неща малко ми звучаха като безцелно блъскане, но тук са вкарали доста музика и идеи. Ще се слуша още доста.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прекалено тежка музика за ушите ми. Предпочитам следобедите да стоя на тихо край камината загледан внякъде отвъд - в тишината. Извинявай за въпроса, ама какво тогава правиш тук?! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Прекалено тежка музика за ушите ми. Предпочитам следобедите да стоя на тихо край камината загледан внякъде отвъд - в тишината. Това е хубаво, но последното нещо, за което ще говорим в тази тема е тишината. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Албумът започна да ми влиза много сериозно под кожата. На места има солидни техно интероретации, които са изсвирени великолепно и също толкова великолепно адаптирани към обшото звучене.
Страхотен запис! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:58 PM |