![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
![]() The Illusionist ![]() Изключителен филм, може би най-добрия, който съм гледала за 2006. Много смислен преди всичко, мистериозен и красиво направен. Рядко се попада на филми с толкова силен край, което ме накара да го гледам за втори път на следващия ден, за да осмисля всичко. И още нещо, притежава атмосфера, нещо, което много трудно се постига, в "The Illusionist" я има... Какво пък му беше, още в началото ти става ясно какво ще стане, на края. И в средата. Както и да е. Последния епизод на South Park си е ебал майката ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Става ясно друг път
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Най - великите филми са или хубавите стари комедии или психотрилърите
![]() няма да посочвам имена защото филмите не са 1 или 2 ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
![]() Приятна приказка в която май злото накрая победи А на финала си спретнаха и една голяма оргия любопитен факт е че са предложили сценария на Ридли Скот и на Джониту Деп за главна роля...може би щяха да се справят по-добре -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
"Apocalypto"
Култов е. -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Revenant, не стана ясно за кой филм говориш...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
The Fountain - спокойно мога да му дам 11/10. Едва ли скоро ще видя друг такъв филм.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Ей, верно. Откога го чакам!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
The Fountain наистина е великолепен филм, чаках го с нетърпение, определено ми оправда очакванията. Колкото до "Парфюм", при него вече останах разочарована, книгата е къде-къде по-добра...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Последно гледах "Обществото на Мъртвите Поети". Филмът е прекрасен и много забавен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Вчера гледахме на кино "Prestige" - покъртителен филм. Общо взето пълната противоположност на "The Illusionist" и въпреки това невероятен. Беше всичко онова, което Илюзионистът не беше - по-мрачен, по-зловещ, по-земен (как се съчетава в едно всичко това не знам)... Общо взето двата филма се допълват идеално за да създадат едно омагьосващо пътешествие в страната на илюзиите. Как така пуснаха по едно и също време два филма на подобна тематика не ми е ясно. Както и очаквах, едното филмче е на Touchstone, а другото на Universal, ако само от чиста конкурентска злоба са го направили... Всъщност, какво ми пука - нали и двата филма са страхотни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Последните дни го карам на някакво "трибют" гледане. Снощи в компанията на bez_alko си припомних "The Others": бях забравила колко много пищях, като го гледах първия път, и позволих отново да се пусне. Мне, не оставайте с погрешно впечатление - филмът е страшно добър и много ми харесва, но просто толкова да ме е страх на някои места (макар да знам какво се случва), че чак е срамно! Преди това пък ме налегна носталгия по "Властелина". Всъщност третата част не успях да си пусна и това ще е един от "приоритетите" за тази седмица. Гледах също някакви пословични филми за Шехерезада, които всъщност се оказаха скрити еротични фантазии с Кантрин Зита Джоунс на някой скопен французин.
"Да изчезнеш за 60 секунди", който даваха миналата седмица по bTV, също гледах, но не останах възхитена: първо не очаквах сюжетът да е такъв... простичък; второ мислех, че е нещо гениално, след като е така хвален, но не беше; трето бяха дали много малко изяви на Анджелина Джоли. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
"Apocalypto" Култов е. Да, хубав е филмът, макар че аз честно казано очаквах повече от историческа гледна точка. Много свирепи ги представят маите... и в началото с нетипично добро за тях чувство за хумор ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
"La ley del Deseo" филм на Алмодовар - всеки да си вади сам заключенията.
аз лично - ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ааа просто всички фенове на Heat и/или на японската анимация като цяло трябва да гледат Death Note
![]() Ебати великия сериал. Всичко е изпипано с прецизността на японците, дето са изруди по принцип, историята е велика а действието мога да го сравня донякъде с класиката Heat където също двама гении (Пачино и Де Ниро) от различна страна на закона се надлъгват, само че в Death Note тва е изнесено на ново равнище, постоянно всеки използва дедуктивната си мисъл да предвиди какво ще направи другия без да се познават и се предвиждат с по няколко хода напред като значт че който първи разбере самоличността на другия и го убива ... страшно му се кефя ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Днес гледах филма "Престиж". Филмчето е доста добро, има си смисъл в него, но е леко скучно на моменти, липсва му действие.
Хареса ми, но не успя да оправдае изцяло очакванията ми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Вчера изгледах Apocalypto. В общи линии е това, което очаквах от Гибсън. Праволинеен, сравнително предвидим и изключително натуралистичен. Доволен съм, даже доста. Ясно е обаче, че скоро няма да направи филм като "Страстите Христови".
Сега очаквам The Fountain да се появи като DVD-Rip, щото тоя TS е отвратителен... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
За мен "Страстите" си беше снъф-филм за Исус и това колко гадни са евреите. Впрочем Гибса като го хванаха пиян и друсан тва лято сам се изцепи пред куките ,че "евреите са виновни за всичко!".
![]() Апокалипто ми хареса много повече от "Пешън-а" ![]() Фонтана го гледах на ТС-а щото на IMDB не пишеше и ред за евентуална кино премиера в Бг ,а сега разбрах ,че февруари идвал тук -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Death Note ![]() Споделям ти мнението на 100% . Не съм кой знае какъв фен на японското творчество по принцип, но филмът е много хитър ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Между другото, Grudge и Ring са ебати еднаквите филми.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Нищо общо нямат като сюжет.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе имат и то доста. Въобще затова спрях да се зарибявам с типичните азиатски шитове - има страшни попадения ,но толкова се изтъркаха филми с общ сюжет като Ringu , Grudge , The Eye , Dark Water , Shutter и т.н за умрели , призраци и духове и прочее. А се псуват американските слашъри ,че били еднакви филми:) Ми да такива са:)
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Най-накрая изгледах The Italian Job. Преди 2 години някъде го бях започнала,но така и не го довърших. Приятно филмче, не бих казала, че изпъква с нещо много,но определено ми хареса.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
както и да е.
Този коментар е бил редактиран от Ol' Skull на Jan 20 2007, 12:10 AM -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
The Painted Veil
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
"The Texas Chainsaw Massacre" e мой много любим, но с удовоствие гледам само оригиналната версия от 1974. Като цяло харесвам стари класически филми, независимо от жанра. Някой от юзърите по-горе беше споменал за "The Illusionist", но аз съм малко скептично настроен към новите продукции. В момента на 60% ми е Robin Hood - Prince Of Thieves, за мен от трите най-добри филма на 90-те заедно с "Terminator 2" и "Braveheart".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Вчера почнах Are We There Yet...дадоха ми го за някаква супер забавна комедия, аз дори не го издържах до края. Беше ми не просто тъп, а дори дразнещ.
Все още съм в търенето на комедия като How High. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
.... за мен от трите най-добри филма на 90-те заедно с "Terminator 2" и "Braveheart". Тази вечер по bTV, часът е 20:00. ![]() Преди две седмици долу-горе гледах един много хубав филм, но едва днес, след проверка в Internet, разбрах как се казва. Става дума за "Град край морето" (City by the sea). Брилянтна игра на Робърт де Ниро и много добро партниране от страна на Джеймс Франко (Тристан от "Тристан и Изолда"). Типично криминалната леко суха история отстъпва място на личната трагедия, вътрешните противоречия и душевното неудовлетворение. Изцяло отдаден на работата си дедектив, разбира, че за престъплението, което разследва, основен заподозрян е собственият му син - момче, израстнало само под майчиното крило, неуспяло да го предпази от коварната дрога. Хубав филм, приятен за гледане. Бях си наумила да взимам от видеотеката "Ледена епоха 2", но съвсем не съжалявам, че него го нямаше. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th August 2025 - 03:18 PM |