![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Ахам ....тей кажи
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Аз слушях рок,а преди него хмм ми нещо смесено.
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Преди Death и Napalm Death слушах Take That
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Почти нищо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
Преди Death и Napalm Death слушах Take That ![]() и си нямал никъв преходен период м/у тези два коренно различни стила ![]() не ми се вярва -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 30-December 06 Град: в къщи Потребител N: 1759 ![]() |
малко съм незапознат с разновидностите на метала,за това ще попитам кво е Death и Napalm Death
![]() -------------------- metallica e nai-velikata grupa na sveta!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Май не разбрахте Revenant.
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
Преди метъла почти не слушах музика, а квото слушах бяха разни попари и комерси...
-------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Чалга и рап .... преди метъла
Не че сега не слушам рап, даже повече отпреди |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Минал си от чалга на метъл?! Рядко срещано явление...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Преди Death и Napalm Death слушах Take That ![]() Да не си слушал Take Death ? ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
аз слушах нещата които пускаха в Блус Общество по радио Тангра. Но сега го няма Дечо Чипилов да ни...мълчи в ефир. Този човек изравяше невероятни неща от стария блус. Но сега го няма и затова само IN THRASH WE TRUST!!!
лиричната нотка умря в мене ![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз слушам метъл от 9 годишен. Нямам спомен преди това да съм слушал друго. Кой те запали толкова малък? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Наш приятел музикант, който пътуваше в чужбина и ми носеше касетки на KISS, ACCEPT, JUDAS PRIEST и TWISTED SISTER.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Че аз от както се помня все това слушам.
В къщи само такава музика се слушаше като се започни от Black Sabat,Deep Purple.............................. и т.н..Мозъка ми друга музика неразпознава -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
преди 3-ти клас - нищо
3-ти и 4-ти - MTV и комерсиялните хитчета 5-ти - поп-фолк ![]() ![]() 6-ти и 7-ми - MTV и имах един период, в който слушах само hip-hop началото на ваканцията след 7-ми - рок в продължение на 2 месеца. След тва е ясно на какво минах Направо съм горда от себе си!...особено за периода в 5-ти клас ![]() Иначе чалгийката я спрях по простата причина, че дойде хубавия момент, в който текстовете за несподелената лубоф ми втръснаха. -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 14-May 03 Потребител N: 109 ![]() |
Преди да се запаля по метъла, не слушах нищо по-специално, но си спомням че въртях един албум на MC Hammer - Adams Family се казваше май
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^ Минал си от чалга на метъл?! Рядко срещано явление... ![]() Не е толкова рядко като гледам ![]() до 1ви клас - рок до 6ти включително - Каналето и всичко, което произлезе от него през тоя период 6-ти - поп 7ми - чалга и поп 8ми - HIM След 9ти Linkin park, после блек и траш и сега 'откривам' старите групи. По тоя повод поздрав за всички - Soldier of fortune -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
В интерес на истината никога преди не се бях интересувала от музика докато не открих метала. Преди това предпочитах да гледам по 999 пъти един и същ филм по смислено м исе виждаше отколкото да слушам 999 пъти една и съща песен. Ако се случваше така, че слушах музика, то това бяха бозите които слушаше сестра ми. Първата група, която тя ми пусна беше Spice girls. Не см ги слушала толкова колкото се кефих на визията на някои от мадамите. После имаше период през който изобщо нищо не слушах. След като гледах Матрицата много се запалих по Менсън и Рок ис дет. Горе долу по това време излязоха и Линкин Парк. Много ми харесваше Кроулин - песента клипа, мацката с размазания грим. Също така адски много харесвах Guano Apes и DMX. След това минах на Evanescence. Постепенно започнах да се интересувам от метъл. Минах доста стилове докато намеря този, който най-много ми приляга. Запознах се с творчеството на много групи и омешах доста стилове, ако не друго поне разбрах че фолк, блек, пауър и пейгън метала не са за мен, грайндкора също, освен в случаите, когато искам да се забавлявам. За такива моменти съм си запазила едно албумче на Fuck...I'm dead.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
преди слушах предимно поп,r'n'b и някъв рап.отделно си слушах класиките...даже скоро изрових от колекцията на майка ми една аудио касета...от едната страна записи на пинк флойд,от другата бебешкото ми гласче ^.^
после почнах и аз като voodo girl да се кефя на размазани гримове и пр. почнах с evanescence,после lp ми се виждаха даже "тежки"...след тва открих nightwish.след време чух и soulfly и се запалих по тях.но понеже се ровя по форуми и имам познати,слушащи метъл се запознах и с блека,пауъра,дет метъла и дуума...и от 6ти клас някъде да ми е започнало сериозното развитие,относно музикалната ми култура.наред с жицата слушам джаз,ретро и класика...не обичам ограниченията просто ;Р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Gore.
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 4-February 07 Потребител N: 1839 ![]() |
Какво сте слушали преди да прослушате метъл?
слшах мама и тате и всичко друго ама не и метъл - добре че беше кака ми да ми жлее акъл в главата Поздрави |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Ами HIP HOP,a преди него ...о не срам ме е, а и сигурно 6а ми теглите гилотината, но преди HIP HOP-а слу6ах чалга!
По тва време ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Простотии... няма да уточнявам какви, не си струва.
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
Аз пък преди да прослушам свясна музика случах черно и nightwish,within temptation,rammstein,s.o.a.d. и разни такива крайно отекчителни работи(въпреки че още се кефя на rammstein) ...
-------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Преди да открия Sinister и Mayhem слушах келтска музика, което беше отдавна. Не че сега не я слушам... Но наблягам на друго
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Нищо, песничките в детската градина ;р Първо открих метъла, после по-интересните работи ;р
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мислех, че ще кажеш "блек".
![]() Абе много е лошо това с бита. Човек не може да пробва от всичко и да си избере. Преди да задълбае в определен жанр не е имал възможност да слуша нищо сериозно, предвид възрастта му. Хмм, оплетох се. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Ами аз имам 10 год. по-голяма сестра, на 5 вече знаех доста текстове на Контрол ;р
Цитат Абе много е лошо това с бита. Човек не може да пробва от всичко и да си избере. а ако баща ти ти дава да пиеш ракия и ти пуска сръбско пък съвсем ;р -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:18 AM |