![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Кондю-Доко Доко направо умирам готов съм да убия някой...
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Дори не си го написал правилно...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Напоследък ме мачкат също някой песни като: Bathory - A Fine Day To Die, Rotting Christ - Gaia Tellus, LOD - LOD и доста други, но....
Arafel - Color Of Death Е нема такова ![]() ![]() Кой не го чуе е педал/педалка ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 16-June 06 Град: Плевен Потребител N: 1405 ![]() |
Napalm in the morning,M-16 много радват и ме размазват
-------------------- ![]() FREE FIRE ZONE WITH MY M-16... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Kamelot - March Of Mephisto! Искам ги в Софияяя
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Доскоро беше "When Darkness Falls'' на Killswitch Engage. Сега е всичко на Judas Priest и Pantera
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Sonata Arctica - White Pearl, Black Oceans
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
^^коя ти е любимата песен с Ripper?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
In Flames - Only For The Weak например е една от безкрайно многото песни, които ме размазват.
-------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1744 ![]() |
Satyricon - The Dark Castle in the Deep Forest
![]() -------------------- I Am...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да прибавя половината песни от Sword's song на Battlelore, както и целия албум на Turisas- Battle metal
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
еми при мен са няколко
Атлас - Кукла (е тази песен не ми омръзва ![]() Static X - Cold Genesis - I Can't Dance ![]() Edwyn Collins - Never Met A Girl Like You Before ля-ля -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Някой сеща ли се за Morphine child на Savatage ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
Metallica - The Unforgiven
![]() ![]() ![]() Няма друга песен, която да ми въздейства толкова. Неописуемо е просто. Само като чуя началния инструментал и всичко около мен изчезва... ![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Хихи, тая песен сме я оставили някъде в годините. Не ми действа никак.
Сега се сещам за един друг мой фаворит.....Gorefest - River. Иска ли коментар? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Да ме размазва не ама все пак ми е от любимите песни
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
Ей тая песен просто кърти мивки отвсякъде , откакто прослушах хеви метъл ми е любимата и мога да я слушам по цял ден без да ми писне |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
^^^
![]() ![]() ![]() ![]() ^^^ ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Дам и Гардиан са супер обаче аз си падам повече по олд скул хеви метъла
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
в момента специално - Karma-та на Kamelot, а константно...Rainbow - The Temple Of The King, Gates Of Babylon, Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon, Battlelore - Sword's Song
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
AC/DC - Baby Please Dont Go
![]() Бях забравил колко е велико тва парче ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Rotting Christ - Nemecic
Гайдите, гайдите - постилат с ками пътека към ада. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Странно защо не съм споменал "Иллюзия любви" на Miriada - една от малкото песни, които някога съм чувствал като написани сякаш специално за мен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Judas Priest - Deal with the Devil
Pantera - Walk ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1665 ![]() |
"Сипвай бармане догорееее"
![]() но може и ![]() Children of Bodom - needled 24/7 Children of Bodom - everytime i die Children of Bodom - hate me! Children of Bodom - sixpounder Children of Bodom - northern comfort Children of Bodom - kissing the shadows Children of Bodom - next in line Children of Bodom - living dead beat Children of Bodom - shining Children of Bodom - talking of the trees Children of Bodom - rebel yell(billy idol cover) Children of Bodom - angels don't kill Children of Bodom - don't stop at the top(scorpions cover) Children of Bodom - somebody put something in my drink (doors cover) Children of Bodom - in your face EEEEEE изморих се -------------------- It's a man's obligation
to put his boneration in a woman's separation the kind of penetration that will increase the population of the current generation of our humble little nation |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Moonsorrow - целите! Но най-вече:
Sankaritarina, Aurinko ja Kuu, Kylän Päässä, Jäästä Syntynyt/Varjojen Virta, Tuulen Tytär/Soturin Tie, Raunioilla, Köyliönjärven Jäällä (Pakanavedet II), Pakanajuhla Да не продължавам, че вярно ще взема да ги изброя всичките. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Catamenia- Verikansa
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Току що се размазах на Tarot - Howl! за пореден път. Песента наистина ме кара да вия от болка...
"...Walking out with everything and nothing left to lose..." -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:34 PM |