![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ От начина, по който си го написал, точно това се подразбира.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^ЖЕСТОКА ГРУПА!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
По едно време въпросната мадама доста усилено се спрягаше като новата вокалистка на Nightwish. Иначе - да, Forever Slave са готина банда.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-January 07 Потребител N: 1798 ![]() |
Forever Slave правят яка музика, ама вокалистката им ми лази по нервите!!!
По темата: стига с тоя феминизтъм, расизъм и к'вото там още е! Живеем все пак в 21в.; на кого ли ще му пука дали мъж или жена му крещят в слушалките, като песента, в която спорният субект крещи, е суперска!!! Това са глупости! -------------------- I am the enemy!
I am the antidote! Watch me closely, I will stand up - NOW! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^Еми всеки различно възприема това което слуша , така че на мен примерно не ми е приятно оперни певици да ми пеят в метъл музика
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Sarah Mclachlan, много хубав глас.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
![]() А на тоя барабаниста добре ли му е ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А бе вижте бразилките кво правят
![]() http://www.metaleros.de/countries/brazil/brazil_maidens.html ние немаме такива работи да е.. ![]() Между другото издирвам парчета на бандата под дърво и камък. Китаристката им е особенно добра, свирила е в бандата по-горе дето съм постнал снимка: http://www.metaleros.de/countries/brazil/volkana.html много ме кефят тия trash-woman bands ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
В момента слушам Visions Of Atlantis, прекрасна група с много добра вокалистка. Ще бъда много благодарен ако някой ми каже малко повече инфо за тази банда.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Ами за готик музиката са просто невероятни или дуум метъла ?! Какво толкова всички знаем,че най-яките хора на света(метълите) си падат по готик момичета
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
За Vision of atlantis и аз съм им мноо фен и ще съм благодарен някой ако даде линк за последния албум
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук го има.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мерси много човек
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
не слушам групи с женски вокали...кефи ме на Лакуна Койл...Кристина Скабиа май се казваше
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
не знам дали сте чували за Yunhui Percifield. Нямам си и идея каква е, обаче много ме кефи с участието си като leading vocal в The Phantom Opera Ghost на Iced Earth
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
На мен женските вокали в началото на "Pleasure Slave" на Manowar най ми харесват!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
lodborg, тези Nargaroth от подписа ти какъв метъл свирят? death може би....?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Една от класическите блек метъл групи са. Изключително важни за стила.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз блек не слушам сигурно затова не ги знам.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 15-May 07 Град: Стара Загора Потребител N: 2081 ![]() |
Всеки има право на мнение и сигурно има и такива,които се дразнят твърдолинейно от женските вокали в метъл музиката.За голямо щастие аз не съм от тях
![]() Tarja Turunen БЕШЕ Nightwish,наистина е много талантлива. Много са любимките ми,но над всички бих поставил Liv Kristine и Sharon den Adel И в крайна сметка-аз съм твърдо ЗА женските вокали ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Аз се сещам за HYUBRIS-Много як фолк метъл от Португалия...а женските вокали според мен са уникални HYUBRIS
-------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
На мен женските вокали в началото на "Pleasure Slave" на Manowar най ми харесват! ![]() От мадамите в метъла най-уважавам ей тез тричките: Сабина Класен Анджела Госоу Доро Пеш -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
ETHS>ARCH ENEMY!!!!!!
~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 4-March 04 Град: Велинград / Студ. град Потребител N: 416 ![]() |
Анет
Hовата вокалистка на Nightwish. Може да се чуе в новия сингъл "Eva" ![]() ![]() -------------------- ![]() My emotions - frozen in an icy lake, I couldn't feel them until the ice began to break... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Добре де, само според мен ли Anette няма нищо общо с Sharon?
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
И аз не виждам защо ги сравняват. Анет пее много различно от Шарън....
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:18 AM |