![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ KMFDM, Pitchshifter, Fear Factory...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Търся си дискография на финландските блекаджии Soulgrind. Ще съм много благодарен, ако някой ми помогне.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Амм търся саундтрака на един супер забит филм
![]() ![]() Името на филма е Desideria e L'Anello Del Drago. Предваително мнооогооооооо благодаря ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Търся си мелодичен траш. В смисъл на по-класически. Вдъхнови ме новия Onslaught. Не ми се слуша неотраш с всякакви нововъведения.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Пробва ли Legion of the Damned? Сигурно вече си, но да си кажа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Пробвах и вече не ги помня.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хаха, може да са били твърде мелодични...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе я ги чуй пак за всеки случай. Иначе преди няколко дни пуснаха пет чудесни thrash metal пакета в арената и вътре могат да се намерят някои добри попадения. Препоръчвам ти Betrayal горещо, a и Entropy също. В пакетите може да се намери също така и един албум на Cerebral Fix, които вече бяха споменати в темата за откриването на групи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
мерси емералдче
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
Търси се дискографията на DragonForce
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
Проблема е, че тегля с максимум 1 KB/s
![]() Мерси все пак ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Някой може ли да ми помогне...Та аз търся не линкове а групи,та искам много тежки групи,така че като си пусна ми се отпуска душата та моля ви кажете ми групи който са ЖЕСТОКО ТЕЖКИ намек БАШ ДЖЪНГЪР...Та ако знаете плс на ЛС,за да не пълним темата с глупостите който искам
![]() Предварително благодаря ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Excalion - Waterlines, търсих къде ли не, но не намерих нищо, по принцип се очаква през първата седмица на март, ако все пак някой може да помогне, ще съм много благодарна!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Pan.Thy.Monium
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
SKANNER ?????
Каквото и да е, ще ме обогати...понеже единствения диск, който притежавам, уви, вече започна да прескача от надрасквания и други подобни лоши работи, по покритието на диска. Мога да кажа, че са велики хах дори и само от 1 албум. Фантастична група, не знам дали и експерти като WOI са чували за нея ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ха сега, ти ме уби. Знам за Scanner (много добро немско heavy) и Skanners (италиански спийд), ама за Skanner... Сигурен ли си, че така се пише?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
ops,
![]() объркал съм к то май хеххехe ![]() ![]() ще да е scanner щот тия skanners са единствената група, звучаща по зле от hammerfall ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами тогава мога да ти помогна. След малко ще направя един торент с два албума. След две седмици, когато си отида "у нас" ще кацнат и другите.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^И аз ще съм ти благодарен, защото имам само един албум тяхен. Почти нищо не знам за групата, а свирят невероятно.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заповядайте. Торентът както обикновено е в Demonoid, защото не мога да качвам никъде другаде.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси.
Код Maintenance We are currently performing a scheduled site maintenance. We'll be back soon Do not click refresh. It will send you back to this page. Click here to retry instead Предполагам, че туй ще си се оправи по-късно? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, доста често го правят, ще се оправи. Получих неприятното прозрение обаче, че най вероятно ще сменят порта на активния тракер (така правят обикновено). Както и да е ще видим.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз го свалих без проблеми. Стеидж ако искаш да ти ги пратя по кюто???
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мерси, ще поизчакам малко, пък за другото евентуално ще се видим
![]() Редакция: Закачих се ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Както разбирам, имате вече 2 от 5... Ако желаете, аз мога да ви кача другите три?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой ще ме просвети ли по следния въпрос. Слуша ми се нещо прогресив-но, да не е твърде много блекарско или детаджийско, но да не е и много леко, да не е депресарско, може да е по-мелодично или да има фолклорни елементи, или всякакви музикални инструменти. И аз не знам точно, но горе долу това е. Много ще се радвам, ако някой може да ми помогне с имена на групи.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 07:22 PM |