![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Онзи ден си реших проблема с гадните тапи...много ме дразят и затова вече имам огромни слушалки-супер ушанки, от които кънти готина музика...рая на тъпканицата в рейса рано сутрин...ние в училище вече клуб на ГОЛЕМИТЕ слушалки може да си направим...иначе много обичам така както всички си доспиват в 7 и 30 сутринта от мен да кънти SOULFLY или KAMELOT...много дразня тези около мен...а ако си пусна блек вече има кръг около мен...празно пространство...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ ![]() Много ми се ще да мина покрай тебе, да те бутна и ти да се пробваш да ме изкормиш. Прочети си пак поуста, моля те. Така е човеко много ме надъхват тия момчета особено сутрин като ходя към даскало и като ги слушам гледам едно гадно такова сякаш целия свят ми е виновен... навик просто ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Днес стана неочакваното....Госпожята ми взе :ХЕКА И МП3 ПЛЕЙАРА!!!!!!!!!!Испита ме на даската имам 6 но тя не ми го писа За да ти ги вземе, първо трябва да и ги дадеш? Това за мен вече е нещо странно. Аз не бих си дал на никого тройката.![]() Разбирам да си първи клас и да и дадеш куклата, ама ти си седми (нали) ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
Взимайте слушалки А4Tech за мп3 плеър. Единствените слушалки тапи, които са ми изкарали 6 месеца без проблем. Според мен не са много издържливи, въпреки че вадят хубав звук. Моите изкараха едва месец и нещо и затова си взех Philips които вече 4 месеца удържат фронта. А по-предишните ми също бяха на Philips и издържаха 2 години и после лявата изключи. Имам и големи Philips ама мязам на извънземно с тях. ![]() Лошото на сегашните ми слушалки е че са с някакви гумички, които падат и преди ден-два си търсих едната гумичка в KFC-то 10-тина минути. ![]() По темата - винаги, когато излизам съм или с mp3-то или с CD-player-а и слушам в трамвая, на улицата абе въобще навсякъде. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Онзи ден си реших проблема с гадните тапи...много ме дразят и затова вече имам огромни слушалки-супер ушанки, от които кънти готина музика...рая на тъпканицата в рейса рано сутрин...ние в училище вече клуб на ГОЛЕМИТЕ слушалки може да си направим...иначе много обичам така както всички си доспиват в 7 и 30 сутринта от мен да кънти SOULFLY или KAMELOT...много дразня тези около мен...а ако си пусна блек вече има кръг около мен...празно пространство... ![]() Ти не ги ли имаш от доста отдавна тез слушалки? Аз също имам огромни, че даже ще си купувам по-големи! Избрал съм си тези - http://electronics.market.dir.bg/xoffer.ph...&shop_id=18 . Дали ще свършат работа? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Охоо, да и аз вече от доста време съм с Philips и съм адски доволен. Освен че звучат като съраунд система, последните ми караха 3 месеца, като съвсем скоро едната започна леко да пращи.
Така че тези Филипс изместиха A4Tech-а. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
в никакъв случай! То по цял ден у дома ми "гърми" та ако почне и по улиците да ходя с музика... хайде няма нужда
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
Аз също имам огромни, че даже ще си купувам по-големи! Избрал съм си тези - http://electronics.market.dir.bg/xoffer.ph...&shop_id=18 . Дали ще свършат работа? В момента слушам Nightwish с точно такива слушалки ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Окей, значи утре ще си ги взимам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Тук е истината...
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Пионера са яки,добър звук,а и име на не каква да е марка а най-добрата.
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Асене, прати едни такива по пощата
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Ще измислим нещо.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 2-December 06 Град: Out of the Silent Planet Потребител N: 1706 ![]() |
навън слушам само ако си пея, едно време доста си пеех по автобусите ама като съм сам хората ме гледат страно
![]() -------------------- Най-КУРавия от КУРавите момчета а.к.а Mladost Heavy Crew
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
по улицата-Бодъм,в транспорта Мотърхед,Сепултура...абе всичко ^^но постоянно съм с mp3 ^^
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
не излизам без playera си от нас....рано сутрин дори и той не може да ме събуди в автобуса,за съжаление
![]() тоест слушам музика навсякъде и по всяко време. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
аз без плеара си нямаше да мога да оцелея!Знаете ли какво в клас от чалгии с нови модели телефони
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Е че и аз си ходя навън с музика... сега на плейъра са Amber Asylum, както и някакви албуми на Satyricon и 1349.
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 20-September 06 Потребител N: 1577 ![]() |
о навън задължително сам с музика, просто няма начин из тия сдухани улици
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
онзи ден испаднах в истерия защото не можах да си заредя мп3-то и нямаше как да слушам музика...добре че на телефона имам някакви умрели песни и радио та поне спасих положението...слава на Сашо който ми оправи зарядното
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
На плеъра - Behemoth - Zos Kia Cultus, Watain - Casus Luciferi и Satyricon - Now, Diabolical, но май тази вечер ще променя списъка...
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Установих, че колкото и да слагам нова музика по плейъра си, все слушам Eternal Tears of Sorrow - "Before the Bleeding Sun", когато съм навън. Има нещо в този албум, което кара светът отвън да изглежда по-чист и малко по-хубав. А може и да няма нищо такова в албума, а просто на мен да ми се слуша мелодет навън...
В крайна сметка може да спра да сменям музиката по плейъра и да си остана постоянно с ЕТоС-а. За разнообразие днес пуснах и малко Thunderstone, обаче. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^нали? при мен има и пиано във всяка стая...като почнат кючеци да свирят или Don't cry направо умирам...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Като трябваше да се лиша от плейъра си за два-три дни разбрах доколко съм свикнал с него. Беше ми трудно ахахах
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
Я не се оплаквайте! Аз съм без плеър 2 седмици. И май ще трябва да изтрая още една.
![]() Ще откача съвсем вече. Свикнала съм почти всяко междучасие да слушам нещо, че да се обстрахирам от безумно безсмислените разговори, които се водят около мен. Преди пътуването в автобуса си ми беше любимата част от денонощието, а сега си е пълна досада. Да не казвам какво става като милите чалгарки от класа ми почнат да надуват кючеците. I want my mp3. ![]() Много ми е интересно какво са правили хората преди някоя и друга годинка като е нямало плеъри. Сигурно са живели напразно. ![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имало е грамофон плейър тогава..... нещо като дискмен , само че със грамофонни плочи вместо сиди-та.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз бях винаги и навсякъде с уокмена си и с по няколко касетки в раницата.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Аз пък нямах пари за такива удоволствия, изглежда ученическите ми години са минали напразно..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Много ми е интересно какво са правили хората преди някоя и друга годинка като е нямало плеъри. Сигурно са живели напразно. ![]() Преигравате/ Винаги можеш да се абстрахираш от шумовете наоколо, стига да искаш, а и представете си "малоумните ви съученици с кючеците на телефона" понякога могат да говорят и смислени неща, стига разбира се как ще подходиш към тях. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 05:40 PM |