![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
And the battlefield, painted in the color of red, was now empty.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Ей Хора спрете се бе тука да не ви е metal-bg.com
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна. 1.Безсмилените текстове са им чара според мен. 2.Музиката им е странно неповторима в сравнение с групите до които ги слагат. 3.Направо си е еднообразна ...и повърхностна да ![]() Значи аз и до ден днешен си ги въртя (Токсисити и Спайдърс). В съответните теми за "Хипнотайз" и "Мезмърийз" съм написал какво ми е мнението за новите неща на бандата ![]() П.С. За мен единствения им проблем си остава това, че малко бързичко омръзват. Все пак радват де, ако ги слушам по-рядичко ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Имаха два много добри албума. След това нямам идея .
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не знам какво ги величаете чак толкова, сигурно имат повече емоционална стойност за вас. Старите неща са добри, стават за слушане, но все пак нищо кой знае какво и дори не ги смятам за чак толкова оригинални.
А винаги съм се чудел как толкова известна, да не кажа комерсиална група, засяга такива тематики като техните. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Трябва да си идиот, малоумник, тъпак, простак, глухар и тем подобни, за да кажеш че Токсисити е най-слабия им албум. Също трябва да си идиот... и т.н, за да кажеш, че Mezmerize е силен, още по-малко Hypnotize. Mezmerize го бива да. Само толкова. А Hypnotize ![]() ![]() Жалко е че Serj дели вокалните партии с китариста (забравих му името). Не си заслужава. Иначе СОАД са толкова добри (бяха толкова добри)... Жалко, че май ще спрат да свирят... задълго. +1 Бтв..Скоро чух по ММ (Музинки ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Аз ги харесвам,кефят ме за мен те нямат слаб албум.............
Това че ги дават по Мтв не значи не правят стойностна музика..... Групата е много добра..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
НЕ ми харесват. Това, дали ги дават или не ги дават по мтв нищо не определя.
Много са ми лигави. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Харесват ми, но са еднообразни и колкото и да са "различни" се поизтъркаха. Ако бях чула първо Hypnotize едва щяха да ми харесват, но...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 18-February 07 Потребител N: 1892 ![]() |
Не Харесвам !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Да очевидно този пост е доста смислен
![]() Имат някой хубави песни... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Вярно ли е че С.О.А.Д са се разпаднали ????
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Имаше такива слухове по едно време. В момента май наистина не свирят заедно, но за разпадане не знам...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
На моменти...
Страшно оригинални, много мелодични, страхотни идеи, супер изпълнения, размазващи текстове, револуционни, прогресивни, разнообразни. Не мога да кажа, че нямат слаби песни, но повече от половината си ги слушам до ден днешен. WHY DO THEY ALWAYS SEND THE POOR ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
Men mnooooooooooooogo me kefqt
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 22-August 07 Потребител N: 2294 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Стават,но много рядко ги слушам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
може и да са оригинални но не са по пой вкус....но има една песен forest...която просто ме побърква когато си я пускам 1 път на 2-3 месеца
![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Миналата година им намерих някви лайфове и си ги слушах много.След това им намерих и дискографията и не ми хареса многопесните бяха малко по-бавни от колкото на лайфовете.От време на време пак си ги слушам.
![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
По това се определят големите музиканти, за тях има 2 мнения - или са най-великите или са пълен боклук. Групи, за които най-често срещаното мнение е "mi staat" никога няма да останат в сърцата на хората, с малки изключения.
В този ред на мисли ще заявя, че не съм срещал мнение за SOAD "mi staat". И тази тема също го потвърждава. Иначе SOAD са зверове, много иновативни и креативни агенти, жалко че си почиват сега, но може би е за добро, кой знае! ![]() Като започнем от барабаниста, минем през тежките грифове на китариста и стигнем до откачения вокал на Серж, като разбира се не пропускаме честите, да не кажа непрестанни бас секции, групата създава много интересни композиции. Със сигурност важен фактор в уникалността им е, че всички са арменци (Серж - ливанец, а ако бъркам някой да ме поправи), което със сигурност носи своя дух и атмосфера, пренесени чудесно и в музикалните им интерпретации на болните им арменски главици... ! Мечтата на всеки, който свири е да записва и да се популяризира, а всеки запознат с историята на SOAD знае, че и те са почнали от клубчетата, докато не започват да набират скорост. Не е случайно, нали така? ![]() Дано в близките 1-2 години се съберат и извадят шести, смазващ албум, та вземат да пообиколят света, барабар с България! Love, light and unity, ZawHeR -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ммм, Систем ъф а Даун.....имат някви отделни яки парчета, но по принцип не си падам по точно тоя стил(какъвто и да е)
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Имаше период, в който доста си ги послушвах - не мога да кажа нищо лошо за тях.
Вече са ми поомръзнали но оценявам музиката им - луди типове ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
преди ги слушах ама сега са ми лигави..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна. 1.Безсмилените текстове са им чара според мен. Когато загубиш предразсъдъците си, печелиш свободата на живота си. Освободи очите си, за да виждат в безкрая.. Също така, нещо, което с превод не струва толкова. Do we! Do we know, when we FLY? When we, when we go Do we die? Приятелю, трябваше ми година за да осъзная горните думи и все още мисля, че има още какво да се иска. Това са малка част от лириките на Малакиан, а книгата, която Серж изкарва?! Той също не е слаб текстописец. Песните от Elect the dead, които е написал, които засягат толкова набъбнали проблеми в момента.? Както и да е, всеки с мнението си.. Имам неиздавани техни парчета, ако някой има желание.. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Винаги са ме кефели, но от мнооооооого време не ги бях слушал. Мерси, че ме подсетихте да си ги пусна пак.
![]() ![]() "Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution." ![]() edit: Я, ама то аз съм я пускал тая тема... ![]() edit2: Мразя Токсисити. Моля?! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
За мене са американският Хиподил => много добри
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
За мен СОАД са уникални
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Винаги са ме кефели, но от мнооооооого време не ги бях слушал. Мерси, че ме подсетихте да си ги пусна пак. ![]() ![]() "Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution." ![]() edit: Я, ама то аз съм я пускал тая тема... ![]() edit2: Мразя Токсисити. Моля?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^E споко де. Това си го писал преди да се научиш да четеш по яките форуми и да разбереш, че Систем оф ъ даун са шибани комерсиални позьорчета. Разбираемо е.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не, сериозно не помня да съм го писал тва...
![]() Баси. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:43 AM |