![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш. ![]() ![]() Ахаа ...Чувстваш ли се остроумна илиии зряла ![]() Еми то в крайна сметка те форумите са си за това ...избивай си комплексите миличка, не се притеснявай ![]() П.С.А за женките вече рекох, че не е само хоби ама явно... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
sepulturatr, прост си, пич.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Най-голямото ми хоби /за съжаление само хоби ![]() Също така чета и превеждам от френски на български /и това ми е само хоби/, но не и обратното ![]() Обичам и да се разхождам в Боровата горичка в моя квартал... в която няма борчета. Защо й казват "Боровата горичка" остава мистерия ![]() Обичам и да чета за индианците и да уча индиански езици... сега се мъча с езика на Лакота... научила съм само няколко израза. ![]() И другото - обожавам да карам ролери и да ходим на едни люлки в Морската градина с определени приятели ![]() И аз съм много добра на стрелба. Всъщност това е един от малкото спортове, по които съм добра ![]() Чак да превеждам от френски на български не мога. Още не го знам добре, ако е нещо по-лесно - тогава да. Обичам да си изваждам думи от речника по английски и да ги уча ![]() Иначе от индианската култура и аз се интересувам. Имам доста индиански книги вкъщи, но напоследък не ми остава много време, да ги чета. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш. ![]() ![]() Ахаа ...Чувстваш ли се остроумна илиии зряла ![]() Еми то в крайна сметка те форумите са си за това ...избивай си комплексите миличка, не се притеснявай ![]() П.С.А за женките вече рекох, че не е само хоби ама явно... ![]() ![]() *dead* ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Цитат Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш. Не знам дали за моя "индиански" ставаше въпрос... не мисля, че не съществува, след като в другите страни дори имат речници /не знам как ги имат при условие, че индианците са нямали писменост, но са факт/, общо индианските езици и диалекти възлизат на над 500... Има и речници из сайтове. А и все още малкото останали живи индианци традиционалисти си говорят на техния език. Видях, че има още няколко индиански почитатели. Ще си позволя да споделя два линка с тях - Клубът в дир.бг и Българско индианско общество "Орловият кръг" - има доста интересна информация там ![]() П.П. Съжалявам за спама/флуда ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
О, не, не става въпрос за твоя индиански
![]() п.п. благодаря за интересната информация ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 3-May 06 Потребител N: 1324 ![]() |
да слушам музика, да рисувам, да карам колата и да пия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Лошото е, че явно се гордееш с това си качество... Разбира се ..So What ?! ![]() ![]() ![]() ![]() Смейте се за моя сметка аз ще се смея за ваша ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Може и да няма за кво ама аз ще си се хиля, Проблем?! Изцяло твой. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В по-горното ти мнение на пишеше така ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Преводи на текстове (с това може дори да съм ви полезна), изобразяване на духовния и физическия свят чрез лист хартия и молив (изразявайки се като човек на изкуството) или просто рисуване (изразявайки се като човек), техника с двуръчен меч и тем подобни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Интересна тема... освен цикленето пред компа имам и още няколко неща, които са ми не по-малки хобита! Събирам комикси... не съм много активен, но ми харесва от време на време да хвърля някой лев за това. Също така обичам да си купувам оригинални филми на DVD
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 10-July 07 Град: София Потребител N: 2211 ![]() |
Обикновенно съм навън с приятели. А ако не съм чета някоя книга, гледам някякъв филм или си играя с котарака ми.
![]() -------------------- Когато прочетох колко е вреден алкохола за човешкия организъм се отказах от четенето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 21-June 07 Град: Пловдивъ Потребител N: 2157 ![]() |
На мен филмите са ми хоби.
Преди пеех във една вокална формация, това също ми беше хоби. Много съм запалена по идеята да науча латински език. -------------------- Quo Vadis Domine
http://i203.photobucket.com/albums/aa141/j...ka_/azimama.jpg Verba volant scripta manent |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ами например да пия по една-две бири с приятели, да цъкам разни стратегиики, шутъри т,н. Обичам и пържоли, по-добре свински
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Това хобита ли са??
Колекционирам салфетки ![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 20-June 07 Потребител N: 2152 ![]() |
Засега фитнеса ми е хоби, зарибих се яко
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Това хобита ли са?? Колекционирам салфетки ![]() ![]() А, да де, пържолите не са хоби, но да цъкаш, караш колело са си хобита.А да пиеш...може би... ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Това с което се занимавах най-много в свободното си време, допреди 1-2 години беше Unreal. Играех почти сериозно, може да се каже... Хофил съм по турнири, участвал съм в организацията на импровизирани такива, следях изкъсо какво се случа на световната сцена. Сега май се занимавам с доста бледо подобие на гейм журналистика. И ако завбъдеще започна и да печеля от нещо свързано с гореописаното... може и да е яко. Но не се надявам прекалено... старая се да съм реалист.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Колекционирам салфетки ![]() ![]() Ха и аз преди събирах са нещо съм ги заебал обаче си имам мноо яка колекция която трябва да си я изровя тия дни. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
хобито ми е да съм тъп
хм други неща които обичам - нъ мамъ мусакътъ и дъ ибъ ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ебеш мусака?
![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
позаигравам се с аутокад-а в свободното си време. Разни експерименти със светлина и форми
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хобито ми е да бъда шматка предимно...добре се справям ;p
Иначе обичам (обожавам) да чета фентъзита и от време на време някоя и друга фантастика, да слушам хубава музика, да поразцъквам някое спортче...обикновени, познати на всички неща :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
хоби е това с което се занимавам в свободното си време нали? Еми значи хобито ми е "както дойди".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Хоби ..хм , може би разходките в гората при залез илиии някое форумче ..жалко че не мога да рисувам много хубаво,...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 11-November 07 Град: София Потребител N: 2420 ![]() |
Еми и аз пиша текстовеее и хмм..интересъвам се от серийни убийици..биографии,информации,работи около процесите им..такива неща
![]() -------------------- ...I'm a wild child, come and love me
I want you My heart's in exile I need you to touch me 'Cause I want what you do... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Метълът (или по-скоро музиката, защото слушам и доста други неща) ми е хобито. Другото е работа. И за мен така. Старая се да слушам колкото се може повече от всеки стил, въпреки че е трудно и няма време... А, и мъча да свиря метъл на китарата, само дето солата все още не ми се отдават добре... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 6-November 07 Град: Бургас Потребител N: 2412 ![]() |
Еми аз твърдо мога да кажа , че съм се занимавал с много неща като хобита и сега продължавам много от тях :
1.Китарата - не съм майстор , но този инструмент ми е дал много (бас ако хвана също свиря, но нямам в момента , също свиря малко на пиано и барабани , но съвсем малко ) 2.Винг Чун (Wing Tsun ) - харесва ми това бойно изкуство , защото е съчетало в себе си както много ефкисани движения , така и дълбока философия ![]() 3. Обичам да пътувам - където мога , стига да е извън България ( в бг също се разкарвам , но не ми е интересно(планините са яки though)).Наистина съм благодарен на наще , че от малък са ме взимали наляво-надясно и са запалили в мен желание да пътувам.(Надявам се Април месец да си направя една екскурзия със съученици до Амстердам , Лондон и Париж ![]() Към пътуването май спада и това че съм запален по ЮАР (Южно-Африканска Република) Знам доста неща за страната и не пропускам възможности да я посетя.Жалко че следващия път ще е чак на световното 2010 , но и това не е сигурно разбира се ![]() 4.Карам Ски - за кеф , не професионално , но съм сравнително добър.От 5 годишен се занимавам. 5.Анимации - всякакви , повече обичам японските анимета. 6.За съжаление ученето на Английски стана хоби , зашото ме чакат TOEFL и SAT , може би ![]() Това са хобитата които засега поддържам редовно иначе : Обичам да спортувам - ходил съм на плуване , тенис , баскет и цъкам футбол когато мога(лонг лив отбора на Метъл-БС).Занимавал съм се и с паркур около година и нещо. Бивш Пратчет и Толкин фен.Бивш ,защото вече не чета толкова колкото преди и вече съм забравил повечето неща. Л.А.Р.П - от 2-3 годиники ходя когато се организират , но като че ли вървя към отказване.Може би лятото ще посетя националните ларпове. Ролеви игри - ДнД и още куп системи (от Гурпс до Ендивал).Вече няма с кой да го играя това , или попадам сред разни гийкове или несериозници ![]() Навремето се занимавах с Уеб-дизайн , но отшумя бързо.Интересно е , но не ме влечеше пък и нямах какво толкова да сътворя.В повечето случаи хвърляш усилия за нещо в което ще влязат 10 човека. "Jack of all trades , master of none" -------------------- Thus ends the bard's tale
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:11 PM |