![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Какво мислите за групата? За сега имат едно демо и два албума. Страхотни нежни женски вокали ,редувани, комбинирани с много зловещи блек метъл крясъци и шепоти, невероятна атмосфера, клавири...Всичките им текстове са на български. На мен лично са ми доста лекички, но атмосферата определено ми харесва.
![]() ШЕПОТЪТ НА ВЯТЪРА Изплуват сенки през Нощната бездна подмятъни от шепота на вятъра делчен писък и отново тишина от техните стенания... И вижда се тяло огряно от луната голо тяло покрито с кожа от вълк протегнало ръце към тъмнината изричащо зли думи от уста пълна с кръв И сякъш стана нещо странно с тази вълча кожа сля се то изправи се и побягна с вятъра със страшен вой към мрачната гора След сянката му тръгнах по пътека пуста самотен бор стърчеше за следа отъпкан път към ничий стъпки сред тях видях Красавицата на нощта Бродеше самотна в тъмнината със протегнати напред ръце Светкавица раздира тишината съзря тя моето лице остави се на страстите и ласки със затворени от удоволствие очи Докосна устните а после бавно в плътта ми зъбите си впи погледнах тесните зеници и пред мене Мракът се откри http://frozen-tears.cjb.net/ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 06:08 PM |