![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Айдяяя...младата част от форума започна тиха война..Да ви раздаваме на всичките пластмасовите вилички,че да се свършва по-бързо
![]() Детска работа -.- По темата --> Специално за Cradle и Borgir наистина трябваше да "израсна".Извърших един бавен преход от хеви към блек..Просто за някои неща човек трябва да има нагласа,а промените идват с времето и човек изменя вкусовете си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Това ще да е Soulfly , преди ги пренебрегвах ама сега чичко Маx взе да ме накефва.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Определено Arch Enemy е групата
![]() ![]() Но наистина това е групата която пренебрегнах или поне групата която ме развеселява ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Марго, ще ядеш лабут в офиса.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Testament и Accept - и по двете групи се зарибих след концертите им, преди това не ме бяха грабнали с нищо. Chimaira - зарибих се по един клип, след като имах тяхна дискография от сумати и време, но така и не бях преслушала.
-------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
^Марго, ще ядеш лабут в офиса. ![]() Смееш ли да пробваш!!!!!!!!!!!!! ![]() В крайна сметка нищо лошо не съм казала. Само където Gossow наистина ме развеселява. ![]() (чудя се дали не е ********** под прикритие ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 21-February 07 Потребител N: 1910 ![]() |
Камелот - дълго време се дърпах, щото са американци, а то освен WASP и MANOWAR няма почти нищо свястно от USA
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Нищо, поне имаш велик ник. Ian Ian Wright, He gets the ball and scores a goal, Ian Ian Wright! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^^ А Metallica , Megadeth , Pantera - тия не са свестни групи така ли.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
За много хора не са
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-February 07 Потребител N: 1901 ![]() |
При мен такава група беше Раммщайн,пренебрегвах ги,дразнеха ме че пеят на немски,но после се зарибих по тях и започнах да ги слушам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Motorhead това беше групата,която чух и пренебрегнах...е вече си ги слушам редовно =] И аз така!От доста време не ги бях слушал ,но наскоро ги преоткрих с песента "The Game" ![]() Други такива групи: Amon Amarth, Aborted, Nevermore. И други има, но в момента не се сещам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Moonspell - едва от миналата година ги слушам сериозно. Малко ме е яд, че ги пренебрегвах толкова време.
Crematory - Същата работа. Седяха си на компа но така и не стигах до тях. До февруари миналта година, а са си класика. Bloodbath - Слушам ги от 2 години, а трябваше да го направя много преди това. Mar De Grises - Един техеналбум доживя да види уинампа едва 2 месеца след като бе вече свален, за което честно казано много ме е яд. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Burzum
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Sonata Arctica са друга такава банда. Преди да излезе Reckoning Night ги бях слушала, но някак само ми минаваха покрай ушите. С този албум ме спечелиха завинаги и впоследствие преоткрих старите им неща.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Хм..първата е Мегадет която до концерта им 2005 в София тъкмо прослушвах.Бях чувал за тях покрай Металика и бях чувал една две песни но само това.Ама след това като чух най-големите хитове..ии айдеее.Другите са Тривиум които бях чувал само като име докато не пуснаха Entrance of the conflagration по Фрактура.И тогава много се зарибих.Много приятно ме изненадаха
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Mogwai
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Ами групите са доста...
Arch Enemy Nevermore Dark tranquillity Edguy Soilwork Amon Amarth Heaven Shall burn и Motorhead до скоро заради големата бемка на лицето му ![]() в момента за други не се сещам ама 100 на 100 има такива ... ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
In Flames..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
С любимците ми Symphony X имах подобен опит. Някой ми беше наговорил куп глупости за тях навремето и взех, че повярвах. Прослушах ги случайно чак след години и съжалих, задето не съм им обърнал дължимото внимание по-рано. Оттогава съм се научил да вярвам единствено на собствените си уши.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Преди няколко години на мен това ми се случи с Bathory и At the Gates. Има и други де, но тия са по-фрапиращи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Незаслужено подценявах Evergrey преди време. В момента са сред любимите ми групи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Има само една такава група - на която преди не обръщах внимание. И т'ва е Финтрол.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:46 PM |