![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Хаха, не й били приятни. Тия дни съм собено саркастичен, сори.
![]() Цитат 5.Не мога да ям свинско(не съм еврейка) Хмм, интересно. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
1. Имам белег на лявата ръка,от изгаряне с ютия. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хаха, щом искаш. Ти си едно разглезено дете, което се мисли за голяма мацка. Има наглостта и да го показва тук. Разправя наляво и надясно кое не й е приятно и с кое трябва да се съобразяваме. Дотук ок. Но само с един поуст, този в тази тема, ми доказа, че нищчико не ти е ясно девойко. И че си поредното "невчас".
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мноо агресия мноо нещо. Остави мацката на мира, бре.
VNV не ти ли действат успокояащо? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Уеуе, Крил направо ме шашна. Тази тема ще си остане в историята - първо беше две страници спор и обяснения за едно друго момиче, сега май е ред на Таня?
Както и да е. Цитат 1. Чувала съм, че има клаустрофобия и от други неща, ако греша извинявам се. Ами...грешиш. =) Цитат 2. Вярвам, че съществува един създател на света, който преди 2007 години е пратил Сина си да спаси душите на хората, мисля, че не е нужно да продължавам, идеята е ясна. "Реших" не е думата, думата си е точно "повярвах" и това се случи след задълбочаване в словото на Библията и разговори с други вярващи. А, наистина не разбирам защо това е толкова среанно, аз като говоря с някой много религиозен, разбирате леко фанатик, винаги ми е смешно. Ма те си и вярват. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Не видях да съм спамила на предните две страници, така че...:
напишете 10 неща, които не знаем за вас 1.Преди всичко съм добро дете.![]() 2. Раста съм. 3. Не пуша трева и не одобрявам пушенето й като цяло. против съм, иначе казано. 4. Viva la Tuborg! 5. Карам скейт от повече от 3 години, но сега съм в неплатен отпуск по болест, по-конкретно - нямам здраво място в момента - разпадам се както си ходя ![]() 6. Свиря и пея в две банди. 7. Търся си още банди да пея в тях ![]() 8. Много ме бива да докарвам тембъра на Брайън Джонсън [който не ме е чувал, няма да повярва] 9. Изключително малко нося на пиене. 10.Но за сметка на това нося яко на ядене! -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^
![]() weird -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^^
![]() хууу на и от мен още 10: 1. падам си егоисче малко 2. мечтая си да полетя някой ден 3. карък съм на тема кв.Надежда-София 4. искам да свиря на барабани(но уви сички се правят на задници) 5. карам блейдове от 10 годишна(от 3 години съм прекъснала обаче...поради много травми и бая килограми. т'ва лято въстановявам тренировките:P) 6. обожавам обиците на езика(не мога да си сложа заради пеенето*съкрушена*) 7. наргилето му е майката 8. не съм пушила трева 9. пуша "Бяло Виктори" 10. Бекс е мойта бира ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
9. пуша "Бяло Виктори" Ако е Victory Slims, e наистина добро. ![]() ![]() Carellia са ми любимите цигари ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Какво ти "Виктори"?! "Честърфийлд" му е майката.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Вие сте леймъри.
Пушете лула. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^ Какво ти "Виктори"?! "Честърфийлд" му е майката. ![]() Тези не ги знам ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Вие сте леймъри. Пък аз викам въобще да не пушите - една гадост по-малко на тоя свят Пушете лула. ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Хах предпочитам с наргиле
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^наргилето му е майката!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Хаха кви ти наргелета , аз лятото като нямах пари пуших Арда ( Без филтър) , хората ме гледаха все едно съм дошъл от Плутон , ама на мене си ми беше хубава ардата.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хоххо сине аз съм си купувал насипен тютюн ,ти нищо незнаеш
![]() ![]() И си го пуших в декоративната лула ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
1.Уча в смахнато училище.
2.Лъжа добре. 3.Винаги прощавам и понякога се предоверявам. ![]() 4.Много съм влюбчива. 5.Хипер притеснителна и нерешителна съм и заради това не веднъж съм изтървала много шансове. 6.Винаги се заемам с нещата които другите не искат да правят. 7.Имам навика да си усложнявам живота. 8.Имам 2 белега на левия и на десния крак на абсолютно еднакви места, придобити по един и също начин, само че в интервал от 2 години. 9.От година не съм спала нормално. ![]() 10.Обожавам сладолед от МакДоналдс ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
8.Имам 2 белега на левия и на десния крак на абсолютно еднакви места, придобити по един и също начин, само че в интервал от 2 години. ухапване?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Хм, не спъване в метално колче
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
1.Уча в смахнато училище. 2.Лъжа добре. 3.Винаги прощавам и понякога се предоверявам. ![]() 4.Много съм влюбчива. 5.Хипер притеснителна и нерешителна съм и заради това не веднъж съм изтървала много шансове. 6.Винаги се заемам с нещата които другите не искат да правят. 7.Имам навика да си усложнявам живота. 8.Имам 2 белега на левия и на десния крак на абсолютно еднакви места, придобити по един и също начин, само че в интервал от 2 години. 9.От година не съм спала нормално. ![]() 10.Обожавам сладолед от МакДоналдс ![]() Все едно описваш мен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
Падала съм от пейка както си седя най-спокойно ![]() еее мисля че много хора са падали от пейки ама то си зависи колко държиш на алкохол ... ![]() ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Чай и аз се сетих интересни калабалъци около мен
![]() 1. Паднал съм като бебе вътре в тия разтегателните дивани и наще цел ден са се чудели къде съм ![]() 2. Бил съм най-големият диско-танцьор-брейкаджия в 4-ти клас ![]() 3. Имал съм коса до коленете ![]() 4. Къпали са ме с ледена вода от Марица ![]() 5. Имам издаден дългосвирещ албум на КАШОН ![]() 6. За първи път си фанах сам такси на 9г. ![]() 7. В 6-ти клас близо 3 месеца не бях стъпвал в училище без никой да разбере ![]() ![]() 8. Имам 2-ро място на градско по борба-класик YES ![]() 9. Ужасно много обичам стрелбата. Тренирал съм 2-3 години. 10. Имам едно единствено авто-произшествие за 15г стаж, но само някой некъде на небето помогна и 5-мата вътре да нямаме и драскотина, въпреки че цялата предница на колата липсваше -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
3. Не пуша трева и не одобрявам пушенето й като цяло. против съм, иначе казано.
Подкрепям напълно ![]() 4. Viva la Tuborg! Viva la Staropramen ![]() 6. Свиря и пея в две банди. Наистина, в кои? 10.Но за сметка на това нося яко на ядене! Колежка ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Темата е хубава, а се забрави...
1. Харесвам митологии, има нещо очароващо в тях, няма значение дали че е нордическа, месопотамска, или каквато и да е друга... 2. Много ми допада музиката на P.I.F., изключително творческа е. 3. Обичам да пресъздавам случилото ми се през деня на "белия лист". Повечето от стиховете ми са някакви завоалирани простотии, цакащи всичко дето ми се е насъбрало през изминалия ден... 4. Обожавам фентъзито, и всичко свързано с него. Отвлича те малко от реалността, изгражда някакви нови светове, ала-бала, сещате се.. :> 5. Много харесвам аниме, нещо като фентъзито. 6. Кроя тайни планове за масова анихилация на света. ![]() 7. виж точка 6, + ще царувам сам на целия свят муахахха >:О 8. Гном съм о.О 9. В деня, в който стане обявено, че Wintersun ще дойдат тук, смятам да си направя ритуално самоубийство. Ще възкръсна, ще го посетя, и пак ще се харакиризирам мощно. 10. Обожавам да се запознавам с нови хора, интересно ми е да се сблъсквам с нови характери и т.н. като цяло ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
1. атеист съм
2. мисля че българската футболна сцена е фарс 3. по принцип нося очила ама ги мразя и си скапвам зрението 4. не мисля, че Колелото на Времето е кой знае колко велика поредица 5. следващите 2 седмици мога да пия и ям само сокчета 6. не мога да спра да слушам хелоуийн 7. ще ходя на дърпъл ![]() 8. доброволно се оставям да ме манипулират от време на време 9. мразя леща 10. запален фен съм на ДнД и Warhammer -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 07:11 PM |