![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Тъй седим си тук с Dragontear и плющим бири!
![]() ![]() Та моят пръв път ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Deep Purple и Ахат. Мсиля, че беше 97ма...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ritchie Blackmore, 1999, София. След концерта ходех все едно някое племе аборигени ме е преварило в казана. Просто всичко останало спря да съществува.
^Ноември 1998 е. Един от концертите, за които и до ден днешен ме е яд, че пропуснах. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Steve Vai, НДК, 2000-та година. Малко след това и Motorhead...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Black Sabbath с Ozzy - София, 2005 ми беше първият голям концерт на чуждестранна група и то каква! Сабат винаги са ми били любимци, откакто ги чух! Когато разбрах, че ще идват водих 4-месечна психическа борба с баща ми, за да ме пусне и накрая победих! (Не че пак нямаше да отида, дори и да не ме беше пуснал;] ) Освен това сама си събрах парите, с което много се гордея. Всъщност, на всички концерти, на които съм ходила, е било с мои си пари (само за Accept баща ми ме спонсорира с 20лв. отгоре). Съчетанието от първи голям концерт с една от най-любимите ми и уважавани от мен групи беше направо жестоко! Просто незабравимо...
-------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
На мен ми беше Iron Maiden през дълечната 1995 в зала Христо Ботев (бех ебати малчугана) ......беше лудница това е първия ми сблъсък с метала като цяло и както виждате още съм блъснат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
мммммммммммммм 2004 концерта на Корн във зала Фестивална-София...бехме мощна група...на 13 за пръв път само с приятели на толко голям концерт...беше жестоко!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
20.09.2003г. Ахат в Русе. След това 05.12, Saxon, Doro, Circle2Circle, Dyonisus, Sheky. Тогава се запознах и с Ицо, той не знам дали помни колко му скачах на гърба
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Еххх, още като дете са ме водили яко на концерти на Сигнал и Щурците. Водили са ме и на концерти на бургаска естрада.
През не-далечната 1998-а година, гледах в Бургас, в дискотека Напалм Бийч....ъъъъ, пардон, Палм Бийч....небезизвестните Supermax начело с харизматичният им фротмен. Беквокалките танцуваха с хора от публиката. Аз не можах да се вредя, мааааму. Същото лято се наслаждавах и на фестивала Hysteria 98. Там свириха Corozy, Necromancer, Kartzer, Ексхуматор, Desolate...... и най-накрая DARKSEED !!!! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Е, ако броим бг групите - Б.Т.Р - 2002г. на бирфеста в Русе. Тогава за първи път ме боля вратът от кофеене. ;] А после и Контрол, Ахат и Щурците - 2003г. на градския стадион в Русе. Тогава бях със скъсани мускулни влакна на лявото бедро и през целия концерт седях на една пейка, защото не можех да ходя, а така ми се дивееше... Много як концерт!
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Ахат и Епизод 2000 г Гр.Левски Голямо шоу посредата на концерта спря тока и след 20 мин пак го пуснаха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ь малък , 1989, Хасково, лятото, Контрол пак по същото време
Импулс през зимата на 1989, това са ми най-първите концерти -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
моят първи беше когато бях дребосъче...преди 7-8 години с батко ми
![]() та бяхме на концерт на Б.Т.Р. после сигурно 3 дни не съм спала от вълнение...ама кво да се прави,детска му работа ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
На първия ми концерт бях на осем годинки. Баща ми ме е водил на 6-11-99-та, Металика, Пловдив.
Уникално, но тогава не знаех нито една тяхна песен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
2001 - БТР
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Един от първите на Ера в зала Универсиада. Не си спомням годината
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
След това 05.12, Saxon, Doro, Circle2Circle, Dyonisus, Sheky. Тогава се запознах и с Ицо, той не знам дали помни колко му скачах на гърба ![]() Е как, забравя ли се подобно нещо? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да, верно. Хубавото тогава беше, че поради повишения интерес към концерта на Хелоуийн два дни по-рано (два дни нали?), нямаше много хора и мястото за куфеене беше предостатъчно
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Steve Vai, НДК, 2000-та година. И аз бях там, че даже успях да се сдобия с палка от Майк Манчини (кеф голееем) Иначе първо бях на рок феста Бургас '97 когато големите гости бяха Darkseed, имаше и много здрави български банди тогава, як фест си беше. Бил съм и на фестивали в Разград - 2 пъти, '96 и '97 мисля -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
1989 чехите Титаник заедно с Рицари на огъня. И след това 1992 Содом, първия в БГ метъл концерт на западна банда.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
ахах
![]() ...... майкоо бил съм на 11 годинки ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
2007 на Евъргрей. Хах
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Срам!!! Цашу Срам!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Uriah Heep през 1988 в Русе.
Бил съм на 12, а концерта беше част от българското им турне, организирано от Екогластност. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 17-February 07 Град: София Потребител N: 1884 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ И при мене е така , досега само на български групи съм бил на концерти , но не и на чуждестранни групи
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Моят първи беше на Grand Funk Railroad (не съм сигурен дали така се пише) и тва беше някъде или '99та или 2000та. Иначе първият ми голям концерт беше на Алис Купър 2000та!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
М...моя първи беше на Catamenia 11.10.06.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:06 AM |