![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
еха ся да вземат и Manowar да се домъкнат че да не се разкарваме до гърция и кефа ше е пълен
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ХАХАХА Абе защо който ме вижда ме пита как съм
![]() или ми вика "Не се ли чувстваш прецакан че си си купил билет за Maiden в Сърбия" НЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!!! това е най- хубавото което може да ми се случи - 2 пъти Iron Maiden за 1 година ![]() ![]() Ако имах достатъчно пари и в Атина бих отишъл |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Вече и аз мога да изразя своето възхищение и задоволство.
Там сме !!!!!!!! ![]() yyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssss -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 13-November 06 Град: София Потребител N: 1672 ![]() |
Въпреки, че не съм от най-големите фенове на групата, мисля, че такова събитие не трябва да се пропуска
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
ХАХАХА Абе защо който ме вижда ме пита как съм ![]() или ми вика "Не се ли чувстваш прецакан че си си купил билет за Maiden в Сърбия" НЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!!! това е най- хубавото което може да ми се случи - 2 пъти Iron Maiden за 1 година ![]() ![]() Ако имах достатъчно пари и в Атина бих отишъл мен никой не ме пита нищо аз не знам кво да кажа гледам тука някви хора се радват и подскачат... а къде бяха те като ние ходихме преди почти две години до Гърция... тогава аз така подскачах така или иначе... след 2 седмици в Белград пак ще ги гледам... и лятото пак... ![]() ![]() ![]() Честито на печелившите! Пък Белград е красив град ![]() ще се видим ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Ако имах достатъчно пари и аз бих ходил на майната си в чужбина ама като нямам.....затова ще подскачам от кеф че ще доидат да ни уважат в България , а и с родна публика изживяването си е най яко , ебал съм ги сърбите , ебал сам ги и гърците , с български фенове си е най яко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
И са ако некой издъни работата, ще има вече резерве в Пирогроб
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
еха ся да вземат и Manowar да се домъкнат че да не се разкарваме до гърция и кефа ше е пълен ![]() АХАХАХХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!1111 Още като видях новината за Maiden, една от първите мисли, които ми минаха през главата, беше: "Хипер яко. Жалко, че пак всички ще мрънкат за Manowar..." ![]() Аиде честито вече и сме официални www.ironmaiden.com Просто аналността ми, но когато концерт е обявен от промоутъра, това е далеч по-сигурната информация, а не от сайта на дадената банда. Примери от близкото минало БОЛ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Якооо
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Даеба, седмица по-рано да беше
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
Ще се ходииии
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
еха ся да вземат и Manowar да се домъкнат че да не се разкарваме до гърция и кефа ше е пълен ![]() АХАХАХХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!1111 Още като видях новината за Maiden, една от първите мисли, които ми минаха през главата, беше: "Хипер яко. Жалко, че пак всички ще мрънкат за Manowar..." ![]() Другата пък е Metallica ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Metallica ама да изпълняват парчетата до черния албум обаче
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-February 07 Потребител N: 1901 ![]() |
Страхотно
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 4-September 03 Град: София Потребител N: 253 ![]() |
Кой ли няма да е там просто
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ами Металика бяха тук и изпълняваха точно старите парчета-основно.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Знам , но говорим за тази година
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами те, о, невежи, изпълняват точно предимно стари песни напсоледък. Да речем целия мастър...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^ Metallica ама да изпълняват парчетата до черния албум обаче ![]() Да и вече стяхме да сме супер е и още някоя друга група ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
Кой ли няма да е там просто ![]() аз сигурно няма да ходя и няма да съжелявам чак толкова много!!!причините са няколко -не слушам особено много хеви като цяло (не ме анатемосвайте) -няма да имам пари а и време -надали дъртите ще се съгласят да ида в софия въпреки и заради тъкъв концерт ![]() а няма да съжелявам чак толкова защото може би още няма да съм преживяла неходенето на концерта на cannibal corpse след няколко дни ![]() ![]() ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Според мен всяко 15-годишно метълистче трябва да гледа Maiden през юни. Най-малкото заради сериозната възможност след няколко години да му уври главата и да съжалява за пропуснатия шанс. Втори такъв не вярвам да има.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Хехе за първи път да сме на едно мнение с тебе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Според мен всяко 15-годишно метълистче трябва да гледа Maiden през юни. Най-малкото заради сериозната възможност след няколко години да му уври главата и да съжалява за пропуснатия шанс. Втори такъв не вярвам да има. Направо цял живот ще съжелявам ![]() Вие си ги харесвайте, но както и да ми уври главата няма да прослушам Мейдън ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ами ти губиш , да не губи бандата я , има си достатъчно фенове и прави къде къде по-смислена музика от половината групи дето ги слушат тийнейджърите в тоя форум и въобще в България
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Е аз това много добре го знам ,но все пак никога няма сериозно да прослушам хеви ...
П.С.Всичко що кара каската ми да трепери го слушам (Мейдън очевадно не влизат в това число ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Хахахахахахахах ами ще ходите, как няма да ходите... ако и аз бях още млад и с предостатъчно свободно време и аз щях да ида, ех... остава да се надявам че Сатирикон, въпреки крайно тъпите си привърженици тук ще се зарибят да дойдат все някога, еееех, мечтиии...
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
за мейдън не знам дали ще съжелявам ама за кенибъл вече ме хваща депреса ееех ...
![]() абе кво толкова ви зарибява тва хеви бе?може и от възраста ми да е ама досега хеви не съм прослушала сериозно и малко трудно бих се съгласила че ще се зарибя ... не е ли някоя касапница та после да не можеш да си мърдаш врата и гърба не бива! а относно сатирикон и други такива олд скул банди (независимо дед или блек) май само с мечтите ще си останем ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе кво толкова ви зарибява тва хеви бе?може и от възраста ми да е ама досега хеви не съм прослушала сериозно и малко трудно бих се съгласила че ще се зарибя ... не е ли някоя касапница та после да не можеш да си мърдаш врата и гърба не бива! Средностатистическата представа на тийнейджърите относно метъла, добре че аз поне не съм имал такава , опазил ме господ... ![]() P.S И моля ви , стига с оффтопици , темата не е за това кой каква музика предпочита ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Ще пропусна..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:06 AM |