![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Май беше Вейдър в летния театър
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Кога, Вейдър ????
^^ Нее, Първо свиреха Rotting Christ на великден, 98 и на 15 Август 98 свириха Darkseed на летния. Следваща година, пак на 15 Август свиреха Rotting Christ, но в дискотека Сатан, която вече не съществува. За нещастие и на двата ротинг крайста не можах да отида ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
За нещастие и на двата ротинг крайста не можах да отида ![]() Не плачкай Владо, сега на третия ще сме там!!! ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Първия ми голям концерт си беше Soulfly 24.02.2006...и беше адски велико,понеже ми беше и на РД-то.
Преди това надали се броят Епизод и БТР и разни такива,нали? -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Първия ми чуждестранен концерт беше втория на Соулфлай
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^и аз на него бях...бешв голямо меле особено накрая
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Hehe, айде и аз да се отбележа:
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 14-May 03 Потребител N: 109 ![]() |
19.09.1993 Scorpions, стадион Васил Левски, спечелих си два билета от радио Тангра
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Soulfly '06
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
Металика в Пловдив.Още помня как седях ккато малък и се кефих
![]() ![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Първият ми голям беше на по-миналата година на Манстърс ъф рок - последният концерт на Аксепт.
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Металика'99, а с най-много други хора - Bon Jovi, Dьsseldorf '06, 70000 човека. А като трофей си имам хелоуинско перце от Sascha от втория им концерт.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Първия концерт от който имам реален спомен и до ден днешен са малко концертите, които могат да се сравняват с него е Alice Cooper 97-ма мисля...
Иначе още от 88-ма ме мъкнат наще по концерти... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Alice Cooper мисля че беше през 2000-та. Няколко месеца след отложения на мейдън.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Steve Vai - 16 November 2005
![]() ![]() ![]() Кулминацията беше "Whispering a prayer" ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
На Блекмор'с Найт 1999 май беше, бил съм някъде на 6-7 . Иначе първият ми метъл концерт неше на Judas priest.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Амиии те първите ми 3 концерта все на Ахат бяха в Русе.Най-първия беше май през 2000-та.В летния театър..просто страшно преживяване.Имаше и безплатни пуканки за преди шоуто
![]() ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аз пък бях 2005г на Хеуоуин (или 2006 беше
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
^ То как да те впечатли като не беше нищо особено концерта - най-скучния на който съм ходил
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ Много силно казано.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Заради тия снимки правеха още повече стойки. Добре че се бях напил доста и го гледах отзад концерта та не им гледах селяниите много.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Е те лигавщините винаги ги правят... Иначе свиренето беше супер.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Първия концерт на който съм присъствал, беше на ЩУРЦИТЕ. Бях в първи клас и съответно майка ми ме заведе. Не останах много доволен, защото от подивелите батковци и какички пред нас, почти нищо не можах да видя.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Беше около 2000-та в съкса в Пловдив , когато сакса още се казваше не помня как на групата на един приятел, която отдавна вече не съществува.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
беше преди 5-6-7 години на един варненски бир фест на БТР. Тогава дори не знаех че това всъщност е рок музика.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
така... един малко тъп въпрос, не особено свързан с темата при това, но: от колко часа се ходи по принцип на големите концерти (напр. maiden след 2 дни
![]() -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Гледах някъде, че в 4 и половина са щели да отварят стадиона..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Когато идваха Мейдън последно... то е малко смешно толкова скоро да ми е бил първия концерт,ама няма значение... след тфа ходих на Менсън... пълна тъпотия беше...
![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Първия ми концерт беше тази година - концерта на Металика.Страхотен беше,може би повечето сте били там няма нужда да се обяснявам.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:18 PM |