![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
i'm a geek
![]() тъкмо напрайх некъф волтмод на видеокартата със сребърен лак ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^снимки
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ето какви хора гласуват за евровизия:
http://vbox7.com/play:a94287c8 .....е не точно същити, но подобни, които ги дели един океан. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Това съм го пускала, но без субтитри
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Заминавам за Русе!
![]() бтв на патерици ЧБМ. Здраве. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Пффф, гайз. Довечера имам концерт в НДК. Мамка му, к'во ще бъде тъпо. На репетицията качестовото на усилвателите звучеше ужасно, направо смешно. И след нас пяха някакви бабички, естрадни и народни песни. Омг...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-.- sux
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
въй аз съм изомена ... днеска баща ми идва след командировка от около 3 седмици и ми казва искам да ми истеглиш малко музика (при което аз си мисля ох не пак чалгии на компа ми) при което сядам на компа разочарована от живота обгръщам листа който бече ми дал та да гледам и да тегля и за моя огромна изненада няма никви чалгии а вместо това само групи като се започне от ac/dc, iron maidan, metallica, dream theater, children of bodom, testament и се стигне до destruction, venom, death и cannibal corpse
![]() въй аз още съм потресена - вчера да си гледал баща си да се кълчи надул някаква чалгия и утре да ти искачи и да ти каже сапиши ми кенибъл корпс и веном че се зарибих ![]() аз съм най-големия късметлия на земята ... сега остана само да науча майка и нямам повече проблеми ![]() ![]() п.с. сори че ви занимавам с глупости ама просто имам нужда да споделя радоста си -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хум, какво футболче ме очаква следобеда не е истина
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^^ Мама пък се кефи на Black Sabbath , Manowar , Blind Guardian и още няколко други групички , покрай мене и тя се зариби по такава музика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
^така и трябва ... време е и те да влязат малко в час, а знае ли се може и да заидват на концерти и после да ги караме в болницата заради мелето
![]() ех ех мечти ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Ами мама е навита да дойде с мене на концерта на Iron Maiden - смятай
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Заведи я на Канибъл
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ олеее да ти е жива и здрава и да я пазиш от мелето
![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Хаха , тя не си пада по тях но виж Anaal Nathrakh примерно.....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Мене пък си ми е добре...тате си слуша heavy от как се помня...лека по-лека го зарибявам(обработвам) и почва с Камелот, Соната Арктика и такааааааам...ако не му създава проблем ръката до юли идва с мен на Меидън...абе перфектно просто...
PS. няма да ходя на Корпс... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Имам един проблем; ще съм ви благодарна ако ми помогнете. Значи, свалих си една програма, но е в bin и cue формат. Знаете ли с какво мога да я отворя? Наистина ми трябва спешно, така че ако знаете, поствайте, plz
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Използвай Daemon Tools. В дата.бг ще я намериш. Като се инсталира, даваш дясното въху иконката долу в старт менюто и позлваш фунцкията Mount. Ако не отркива файла-дай му all files. С това се отваря файла.
КОгато програмата го отвори, файлът се превръша във виртуален диск, който сякаш е "пъхнат" в My Computer. Ориентирай се, лесно е. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
ОМФГ!Файнъл Фентъзи 12 е излязло даваха го по НОВИНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Използвай Daemon Tools. В дата.бг ще я намериш. Като се инсталира, даваш дясното въху иконката долу в старт менюто и позлваш фунцкията Mount. Ако не отркива файла-дай му all files. С това се отваря файла. КОгато програмата го отвори, файлът се превръша във виртуален диск, който сякаш е "пъхнат" в My Computer. Ориентирай се, лесно е. Мерси ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ееей хора имам един въпрос щото в последните няколко дена много се спори по тая тема и реших че тука ши намеря верния отговор ... та въпроса ми е колко човека са burzum възможните отговори са един или трима
![]() и ако някой може да ми намери нещо като биография на групата (или човека) да помага!!! ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха , аз дето не съм блекар и знам - разбира се че е 1 човек - Varg Vikernes , вокал и всички инструменти , поне като слушате дадена група поинтересувайте се от нея.....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
DANTE XXI World Tour
29.03.07 Skopje, MK : Youth Cultural Centre Ходи ми сееее ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Шест Кокошки съм заклала...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Хаха това да не е песента на она дъртак от Music Idol дето му се смяха като я пя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Абе ай че отървахте кеча бе !!!
... и да викате за Джон Сина !!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мани го тоя , по голям пич от Гробаря няма
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха , аз дето не съм блекар и знам - разбира се че е 1 човек - Varg Vikernes , вокал и всички инструменти , поне като слушате дадена група поинтересувайте се от нея..... ![]() аз че се интересувам от групата интересувам се но от няколко дни споря с един френд който много (наистина много) разбира от музика и той е убеден че са трима ... затова реших да попитам някои други хора и мерси все пак ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 09:29 PM |