![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес?
Lacuna Coil - In Visible Light - демек напекло ме е слънцето. 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Beto Vazquez Infinity - Until Dawn - поне докато умрем! 3.Как те възприемат приятелите? Stratovarius - Rebel - бунтовник в храстите 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Dark Tranquillity - Feast Of Burden - на някой да му е любима? 5.Историята на живота ти? Highland Glory - Demon Of Damnation - гони ме некъв прокълнат демон, може и в бутилка да е! 6.Как е/ беше в гимназията? Norther - Final Countdown - мда само отброявах секундите до завършването. 7.Как ще се развиеш в живота? Finntroll - Vatteanda - Нели провери и за туй в речника, моля те! 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Dawn Of Relic - Sinbred City - Некъв град, некво графство, села и други... 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Gamma Ray - Last Before The Storm - пичове няма да пием на открито, щот ше вали, а не ща да вися сам под дъжда! 10.Опиши баба си и дядо ти? Iced Earth - My Own Savior - мда спаси ме дядо веднъж след като глътнах 5 стотинки! 11.Как ти върви живота? Crimson Glory - The Other Side Of midnight - че това не е ли през деня?! 12.Коя песен ще свири на погребението ти? Еdguy - HYMN - явно трябва да стана някой много важен щом ще е ХИМН. 13.Как те възприема света? Hammerfall - Knights Of The 21st Century - има рицари все още (дами моля на опашката!) 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Darkseed - Hopelessness - мда, безнадежден случай. 15.Как мога да се направя щастлив? Mygrain - Misery Assembly Line - Очевидно съм щастлив като имам мигрена и тъна в мизерия, редейки се на опашка ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? Dragonland - Astronomy - Ще питам звездите, щото те ми го говорят 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Lunarsea - Still age, still time - споко има време за всичко! 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Norther - Unleash Hell - таке че му отпушим портите адови на тоя, че ще си завре бонбона някъде ![]() 19.Какво мисли майка ти за теб? Stratovarius - Will The Sun Rise - изгрей слънчице, направила съм ти пържени филийки! 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Burden Of Grief - Prowler - внимание в панталоните ми дебне звяр! 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Kiuas - The Spirit Of Ukko - Никиии! 22.Каква е същността ти? Arch Enemy - Stigmata - белязан съм, освен от демони, но и от други възвишени символи. 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Rage - Soul Survivor - жив ше те изкльопа, ама гледай поне душицата да си запазиш! 24.Какво бъдеще те очаква? (позволих си сам да си добавя един въпрос ![]() In Flames - Embody The Invisible - неясно очевидно -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? - Celtic Frost - Return To The Eve
2.Далече ли ще стигнеш в живота? - Kreator - Hate Inside Your Head 3.Как те възприемат приятелите? - Twisted Sister - You know I Cry 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? - Scorpions - Big Sity Nights 5.Историята на живота ти? - Christ Passion - Decayed Remains 6.Как е/ беше в гимназията? - Impaled Nazarene - Burst Command Til War 7.Как ще се развиеш в живота? - Thershold - Safe to Fly 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? - KISS - Hard Luck Woman 9.Какви са ти плановете за weekend-а? - KISS - I Stole Your Love 10.Опиши баба си и дядо ти? - Fuck The Facts - Ninja Sweater 11.Как ти върви живота? - Nightwish - Ever Dream 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? - Jorn - Sunset Station 13.Как те възприема света? - Serenity - Dreams unlieved 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? - Vitalij Kuprij - Glacial Inferno 15.Как мога да се направя щастлив? - Kreator - Cathilics Despot 16.Какво трябва да направиш с живота си? - Sonata Artica - Misplaced 17.На коя песен ще направиш стриптийз? - Vitalij Kuprij - Forgive 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? - Kreator - Winter Martilium 19.Какво мисли майка ти за теб? - Deadlock - Bloodpact 20.Коя е най-съкровената ти тайна? - Deadlock - Praeludium II 21.Коя е песента на смъртния ти враг? - Threshold - One Degree Down 22.Каква е същността ти? - Twisted Sister - Shoot Em Down 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? - Overkill - A Pound Of Flesh "Опиши баба си и дядо ти" - е тва ме гръмна ![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? k.i.n.g. (satyricon)
тва не е лъжа хах 2.Далече ли ще стигнеш в живота? as i die (six feet under) тука просто няма кво да допълня 3.Как те възприемат приятелите? the forest whispers my name (cradle of filth) 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? dark funeral - dead skin mask абе не е точно тя даже не и близо до стила му - той е от по спокойните ![]() 5.Историята на живота ти? path of sin (belphegor) добре се получи 6.Как е/ беше в гимназията? blood is the mortar (1349) ееех то да беше така 7.Как ще се развиеш в живота? knife,gun,axe (six feet under) еееей тва е явно съм почнала да се развивам в правилна посока ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? dying (obituary) ![]() 9.Какви са ти плановете за weekend-а? disposal of the body (cannibal corpse) аз така и така нямах особени планове сега поне знам какво ще ме очаква 10.Опиши баба си и дядо ти? bodom after midnight (children of bodom) е тука вече песента излъга ... 11.Как ти върви живота? te amo i hate you (ill nino) има нещо такова ама от къде дойде пък тая песен 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? dimmu borgir - fear and wonder много е подходяща 13.Как те възприема света? wait and bleed (slipknot) значи света ме възприема правилно 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? with ravenous hanger (satyricon) ееее то и тва си е апсолютно вярно ![]() 15.Как мога да се направя щастлив? slave to the cross (deicide) 16.Какво трябва да направиш с живота си? sympozium (dimmu borgir) абе не мисля точно така ама ... 17.На коя песен ще направиш стриптийз? god is a gun (otep) як стриптийз би станал ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? taking back my soul (arch enemy) оле откога душата ми стана бонбонче бе???? 19.Какво мисли майка ти за теб? gift of gods (lord wind) хаха то такова като мене тъкмо от боговете е а и мислех че майка ме смята за психично болна 20.Коя е най-съкровената ти тайна? magic dragon (sodom) хех яка тайна си имам нали 21.Коя е песента на смъртния ти враг? that darkness shall be eternal (satyricon) те ако враговете ми слушаха точно тва нямаше да съм между живите 22.Каква е същността ти? lost wisdom (burzum) 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? decapitated - day 69 адското меле ... свадба де ше бъде -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Bethlehem-Allegoria
2.Далече ли ще стигнеш в живота? Via Mistica-Fallen Angels Deducted from heaven 3.Как те възприемат приятелите? Siebenbьrgen-Of Blood and Magic 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Rotting Christ-Rege Diabolicus 5.Историята на живота ти? Elegy-Walking nightmare 6.Как е/ беше в гимназията? Redemtion-Bleed Me Dry 7.Как ще се развиеш в живота? Orenda-The Shrine 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? KOrozy-Dying Memories 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Adorned Brood-Tierra Del Fuego(идилийка ![]() 10.Опиши баба си и дядо ти? Besatt - 04.Final War(хахах т'ва беше добро ![]() 11.Как ти върви живота? Art Of Simplicity-Caught In This Iless Storm 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? After Forever-Who Wants To Live Forever (Non-Album Track)(With Damian Wilson / Arjen Lucassen)хах-класика) ![]() 13.Как те възприема света? Siebenbьrgen-Of Blood and Magic 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Raven Dark-Eternal Vastland 15.Как мога да се направя щастлив? Crematory-Waiting(е щом трябва ще чакам :0) Waiting for a sign - to take your life waiting for a sign - looking for the source waiting for a sign - like tears in your hand waiting for a sign - for the rest of your life For the rest of your time..... ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? On the edge of the rainbow Where eagles learn to fly All of our dreams, they seemed so clear Into the morning Into the light of dawn We're flying higher than before.... ![]() 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Satans Deathbed-Come on Baby (Това вече е в десетката:),радваща песен) 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш?Silent Force- My Independence Day 19.Какво мисли майка ти за теб? In Flames -Bullet Ride 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Dimmu Borgir-Cataclysm Children 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Cradle of Filth-Her Ghost In The Fog 22.Каква е същността ти? Autumn-Gallery Of Reality-близо е 23.Коя песен ще свири на сватбата ти?-Garbage-Why Do You Love Me -яко -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 4-September 03 Град: София Потребител N: 253 ![]() |
Айде и аз като един "rookie" и аз да си пробвам късмета като за пръв пост
![]() 1.Как се чувстваш, днес? - Yngwie J. Malmsteen - Like an Angel 2.Далече ли ще стигнеш в живота? - Megadeth - I'll Get Even 3.Как те възприемат приятелите? - Doro - Let love rain on me ![]() ![]() 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? - Nightwish - Sleeping Sun 5.Историята на живота ти? - Skid Row - Breakin' Down 6.Как е/ беше в гимназията? - Manowar - Army of the Dead (Part 2) 7.Как ще се развиеш в живота? - Rhapsody - Warrior Of Ice.......опссс 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? - Wasp - Phantoms in the mirror 9.Какви са ти плановете за weekend-а? - Slayer - Haunting the Chapel 10.Опиши баба си и дядо ти? - Accept - It ain't over yet 11.Как ти върви живота? - Edguy - Sacred Hell 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? - Beatles - Let it be 13.Как те възприема света? - Scorpions - Lonely Nights 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? - Royal Hunt - It's Over 15.Как мога да се направя щастлив? - Yngwie Malmsteen - Prelude to April 16.Какво трябва да направиш с живота си? - Paradise Lost - Breeding Fear 17.На коя песен ще направиш стриптийз? - Napalm Death - Glimpse Into Genocide 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? - Sodom - Wander In The Valley 19.Какво мисли майка ти за теб? - Overkill - Live Young, Die Free 20.Коя е най-съкровената ти тайна? - King Diamond - Midnight 21.Коя е песента на смъртния ти враг? - Ария - Ночь короче дня 22.Каква е същността ти? - W.A.S.P. - When the Levee Breaks 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? - Sodom - Mantelmann ухааааа, леле мале леле мале. Що стана тука.........големи мешавици и нито един Мейдън...мноо зле -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Queen - Save Me
![]() 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Killswitch Engage - Life To Lifeless 3.Как те възприемат приятелите? Balkandji - Toplo (бахти и песните дето бати е сложил на компа ) 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Hipodil - Alkoholen Delirium ![]() 5.Историята на живота ти? Prodigy - Funky Shit (става, става ) 6.Как е/ беше в гимназията? Ем аз още не съм в гимназия имам още годинка две но ето - Moby - Life's so sweet (добре ве бахти и песните ! ![]() 7.Как ще се развиеш в живота? The Kovenant - New World Order 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? ManOwaR - Gods Of War (в това май няма смисъл ? ) 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Мarilyn Manson - Sweet Dreams ![]() 10.Опиши баба си и дядо ти? ManOwaR - Die For Metal ( Е добре ве! ) 11.Как ти върви живота? Cherno Feredje - Roda (хахахахах жестоко) 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Metallica - Through The Never (става) 13.Как те възприема света? Dimmu Borgir - Vinder Fra En Ensom Grav ( ъ в превод ) 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Morgul - She (е супер) ![]() 15.Как мога да се направя щастлив? Scorpions - Walking On The Edge ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? Meatloaf - I Would Do Anything For Love 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Stain - For You (Лаллллл) 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? ManOwaR - All Men Play On 10 19.Какво мисли майка ти за теб? Disturbed - Stupify ( Мамооо! ) 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Alice Cooper - I Never Cry 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Entwine - Frozen By The Sun 22.Каква е същността ти? Disturbed - Forgiven 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Hipodil - Bate Gojko (але това ме разби) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
И ето какво да правя аз през ноща, няма как и аз се поддавам на изкушението
![]() *************************** 1. Как се чувстваш, днес? -> Running Wild - Fight the Oppression Хах, близко попадение. *************************** 2. Далече ли ще стигнеш в живота? -> Glenn Medeiros - [Not Me #01] Fallin' Е не е честно... ![]() *************************** 3. Как те възприемат приятелите? -> Обратен Ефект - ...но след тебе тичам Миче Хахаха, не съм и предполагал че е така. *************************** 4. Любимата песен на най-добрия ти приятел? -> Motorhead - [Ace Of Spades] Emergency ??!!Че тя слушала ли я е изобщо? *************************** 5. Историята на живота ти? -> Scorpions - Bad Boys Running Wild Не ме издавайте ![]() *************************** 6. Как е/беше в гимназията? -> Symphony X - [The Divine Wings Of Tragedy #02] Sea Of Lies Е сега, чак пък толкова не бяха... *************************** 7. Как ще се развиеш в живота? -> WestBam - [Mayday '99 #04] Beatbox Rocker НееееееееЕЕЕЕЕЕееееееееее!ЗАЩО?ЗАЩО??ЗАЩО???ЗАЩО НА МЕН????? *************************** 8. Кое най-хубавото в приятелите ти? -> Sonata Arctica - [Great Metal Covers 13 #00] The Wind Beneath My Wings (Bette Midler) О да, за някой специален съм! <3 ![]() *************************** 9. Какви са ти плановете за weekend-а? -> KoRn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone Хм... и това е идея, ммдам. *************************** 10. Опиши баба си и дядо ти? -> Whitney Houston - [The Bodyguard #01] I Will Always Love You Това заби пирона в ковчега на мъртвеца! Но, пък като се замисля си е точно на място, трябва повече така. *************************** 11. Как ти върви живота? -> Therion - [Deggial #10] Via Nocturna Тука ударих джакпота! Много познава това ей, трябва циганките вече да вземат по един лаптоп и вместо на ръка да викат “Бате, бате/Како, како дай да ти гледам на Винамп!”, нали сме в Европата вече, трябва да се модернизираме! *************************** 12. Коя песен ще свири на погребението ти ? -> Richie Blackmore - [Blackmore's Kingdom] Ministrell Hall Дам, ще разплаче всички. Доволно...(стоя си мазна усмивка) ![]() *************************** 13. Как те възприема света? -> Slayer - [South of Heaven #02] Silent Scream Е целия свят още не ме е възприел, но за часта която е напреднала с материала – true, true... *************************** 14. Какво наистина мислят за теб приятелите? -> Б.Т.Р. - Море От Любов Знаех си, че се бъзикат по-горе. Това е истината, може би...? *************************** 15. Как мога да се направя щастлив? -> Scorpions - [Crazy World #10] Crazy World Дали? *************************** 16. Какво трябва да направиш с живота си? -> Yanni - [Ultimate Yanni Disc 2 #11] Running Time Хех, ако разбирах повече от квантова физка – може би, но има време. *************************** 17. На коя песен ще направиш стриптийз? -> Luca Turilli - [King Of The Nordic Twilight #00] Black Dragon Ако мога да се събличам толкова бързо, всяка жена ще ме пожелае ![]() *************************** 18. Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? -> Епизод - [Молете Се (1992) #04] Да Чукнем На Дърво А защо да не е жена, красива при това ? Пък тогава да чукнем на каквото има... ![]() *************************** 19. Какво мисли майка ти за теб? -> Scorpions - Don't Believe Her Ако си е представяла, че съм момиче, е възможно ![]() *************************** 20. Коя е най-съкровената ти тайна? -> Symphony X - [Twilight In Olympus #06] The Relic Е вече не е тайна! Ама да ви е яд, няма да кажа къде е †реликвата† ![]() *************************** 21. Коя е песента на смъртния ти враг? -> Xandria - [Best Of Gothic Female Vocals #07] Snow-White Добре че се имаме със Снежанка ![]() *************************** 22. Каква е същността ти? -> Garbage - [Unknown Album (2/3/2003 6:48:34 AM) #17] Milk Да, перверзник съм, какво да се прави... *************************** 23. Коя песен ще свири на сватбата ти? -> ФСБ – Илюзия Защо пък?! -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Type O Negative - Kill all the white people хахахахаха
2.Далече ли ще стигнеш в живота? Dargaard - Eternity Rite I - Sight From the abyss 3.Как те възприемат приятелите? Bloodflowerz - False Gods 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Mandragora Scream - Fairy Tales from Hell's Caves 5.Историята на живота ти? Manowar - The crown and the ring (стига бе, само не и Manowar!!!!) 6.Как е/ беше в гимназията? Exilia - Can't break me down (много вярно) 7.Как ще се развиеш в живота? Bloodflowerz - Mea Culpa 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Korn - My gift to you 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Black label society - Suicide messiah 10.Опиши баба си и дядо ти? Clawfinger - Braindead 11.Как ти върви живота? Marilyn Manson - Five to one 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Apocalyptica - Hyperventilation 13.Как те възприема света? Linkin Park - Sickness OMFG!!!!! 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Iced Earth - Vengeance is mine 15.Как мога да се направя щастлив? In Extremo - Merseburger Zauberspruche 16.Какво трябва да направиш с живота си? Marilyn Manson - The reflecting God 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Nightwish - Fantasmic 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Cannibal corpse - The Bleeding 19.Какво мисли майка ти за теб? Norther - Blackhearted 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Type O Negative - O.I.F. 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Soulfly - Karmageddon 22.Каква е същността ти? Slipknot - Eyore 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Soulfly - Pain Хахахахах Bullshits!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() пони ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 14-March 07 Потребител N: 1959 ![]() |
Кат ги зареда сичките и ми забива уинампа
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 4-February 07 Потребител N: 1839 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Dry Cell - New revolution
2.Далече ли ще стигнеш в живота? SAMAEL - Being 3.Как те възприемат приятелите? Primal Fear - Tears Of Rage ![]() 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Breaking Benjamin - No Games 5.Историята на живота ти? Stormwitch - The Man Of Miracles 6.Как е/ беше в гимназията? Evereve - Where No Shadows Fall Тука да няма някаква магия за достоверност??? *(Copyrights Vladi) 7.Как ще се развиеш в живота? Stormwitch - Proud And Honest добре де .... 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Crematory - My Last Words 9.Какви са ти плановете за weekend-а? The Crown - No Tomorrow Е тука вече съм без думи ... 10.Опиши баба си и дядо ти? It Dies Today - Freak Gasoline Fight Accident ![]() ![]() 11.Как ти върви живота? Crematory - Through my Sou 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? In Flames - Cloud Connected хахахахахаха поклон ![]() 13.Как те възприема света? Taproot - Everything 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Lacrimosa - 06 - Flamme im Wind ъъъъъъ... 15.Как мога да се направя щастлив? Paradise Lost - Elusive Cure 16.Какво трябва да направиш с живота си? Ünloco - Far Side 17.На коя песен ще направиш стриптийз?In Flames - Gyroscope Смятай какъв стриптийз ще е... (пак Copyright Vladi) 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Soil - Cross My Heart ъъъъ.. хахахахах 19.Какво мисли майка ти за теб? Васил Найденов - Там,след края на света (20 минути по късно успявам да стана и да премахна последната сянка от истеричхия смях в очите ми) 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Godhead - Trapped In Your Lies 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Paradise Lost - Jaded 22.Каква е същността ти? Yasushi Ishii - ‹jЌ[ЊO‚йѓCѓЌѓn“№ (сори за енкодинга ама тва трябва да е канжа ( китаиски ъероглифи) Добре, бе! ( поредния копъраит на същтия човек) Напълно съгласен 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? HorrorPops - Miss Take хахахахаха забит - напълно ме хвърли в гъбите тва smile.gif ( ииии пак копъ от същия "човек" (само усмивката) ПП: само не разбирам защо нито една песен от тука не ме радва вече |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Judas Iscariot - Spill The Blood Of The Lamb (Live) [Under The Black Sun] [04:19]
2.Далече ли ще стигнеш в живота?Tamtrum - My Vile Venom [Some Atomik Songz] [05:10] 3.Как те възприемат приятелите?Enthroned - Evil Church [Towards The Skullthrone Of Satan] [04:39] 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел?Saltus - bogów [Imperium S³oñca] [04:05] 5.Историята на живота ти?Graven - From A Distant Past [The Shadows Eternal Call] [04:48] 6.Как е/ беше в гимназията?Emperor - Wrath of the Tyrant [Wrath of the Tyrant] [04:15] 7.Как ще се развиеш в живота?Slavic RAC Vol.1 - Sokyra Peruna [RAC Glos Slowianskiejdumv Vol 1] [03:54] 8.Кое най-хубавото в приятелите ти?Obituary - Redneck Stomp [Frozen in Time] [03:32] 9.Какви са ти плановете за weekend-а?Amon Amarth - Annihilation Of Hammerfest [The Crusher] [05:03] 10.Опиши баба си и дядо ти?Sieg Oder Tod - Bereit [Unknown Album (2004.01.14 16:12:43)] [03:32] 11.Как ти върви живота?A Ravens Forest - Spirits Of Fog And Winter [Werewolve's Chants (Demo)] [04:29] 12.Коя песен ще свири на погребението ти ?Hocico - Brutal Encounter [haTe neVer dieS-tHe Celebration - Misuse, Abuse And Accident CD1] [02:01] 13.Как те възприема света?shambless - Ut Meus Oblito Pulvis A More Vacet [omnipotentia] [11:24] 14.Какво наистина мислят за теб приятелите?Korpiklaani - Pixies Dance [Spirit Of The Forest] [02:19] 15.Как мога да се направя щастлив?Aura Noir - Snake [Increased Damnation] [01:45] 16.Какво трябва да направиш с живота си?Nargaroth - Abschiedsbrief Des Promet [Rasluka Part II] [07:05] 17.На коя песен ще направиш стриптийз?Windir - Det som var haukareid [Soknardalr] [05:40] 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш?Barathrum - Dark Sorceress (Autumn Siege) [Legions of Perkele] [06:10] 19.Какво мисли майка ти за теб?Death - Spirit Crusher [The Sound Of Perserverance] [06:45] 20.Коя е най-съкровената ти тайна?Nattefrost - Market For Helvete [Terrorist - Nekronaut Part I] [02:15] 21.Коя е песента на смъртния ти враг?Nartvind (Ger) - Intro [Until Their Ruin (2003 Demo)] [00:36] 22.Каква е същността ти?Burzum - Wenn das Licht uns nimmt [Hvis Lyset Tar Oss] [14:12] 23.Коя песен ще свири на сватбата ти?Eminenz - Seraph's Flight [The Blackest Dimension] [06:03] -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
![]() 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Jose Andrea - Aqui Estoy (Rainbow - Stone Cold) 3.Как те възприемат приятелите? Vainglory - Act Of God 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Mago De Oz - El Santo Grial 5.Историята на живота ти? Kaira - Мы дышали смертью 6.Как е/ беше в гимназията? Emerald Sun - Surise 7.Как ще се развиеш в живота? Emerald Sun - The Story Begins 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Sonata Arctica - Paid In Full 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Jose Andrea - El Peso Del Alma (Hammerfall - Glory To The Brave) 10.Опиши баба си и дядо ти? Infinity - Son Between Sun And Earth 11.Как ти върви живота? W.A.S.P. - Long, Long Way To Go 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? Vintersorg - Fraon Materia Til Ande 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Emerald Sun - Escape From Twilght 15.Как мога да се направя щастлив? Wild Steel - Nowhere to Run 16.Какво трябва да направиш с живота си? Mago De Oz - El Hijo del Blues е това, незнам какво означава ![]() 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Infinity - Live To Ride това ще е най-скоростният стриптийз на света 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Vainglory - Midnight Hellfire ![]() 19.Какво мисли майка ти за теб? Powerwolf - Saturday Satan хахахахахахах, е това вече не е истина, това по скоро жена ми го мисли ![]() 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Vintersorg - Vad Aftonvindens Andning Viskar превод ? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? White Skull - Torture ![]() 22.Каква е същността ти? Eldritch - The Deep Sleep ![]() 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? The Dogma - A Good Day To Die ааааа не е истна ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? - Sleepwalk, Santo and Johnny
2.Далече ли ще стигнеш в живота? - Mystery Train, Pat Travers 3.Как те възприемат приятелите? - Neighbo'r, Ugly Kid Joe 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? - Purple Rain, Prince 5.Историята на живота ти? - Tender Surrender, Steve Vai 6.Как е/ беше в гимназията? - Summer'69, Brian Adams 7.Как ще се развиеш в живота? - Art of Living, The Boomers 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? - Surfin', The Beach Boys 9.Какви са ти плановете за weekend-а? - Rising Force, Yngwie J. Malmsteen 10.Опиши баба си и дядо ти? - Calypso for Grandpa, Charlie Hunter 11.Как ти върви живота? - Cool#9, Joe Satriani 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? - Down, Down, Down, Joe Satriani 13.Как те възприема света? - The Violin Song, Tony Macalpine 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? - Neighbour, Ugly Kid Joe 15.Как мога да се направя щастлив? - I'm Gonna Be (500 miles), The Proclaimers 16.Какво трябва да направиш с живота си? - Livin' on the Edge, Aerosmith 17.На коя песен ще направиш стриптийз? - Tender Surrender, Steve Vai 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? - Spirit Crusher, Death 19.Какво мисли майка ти за теб? - I'll Never Grow Up, Twisted Sister 20.Коя е най-съкровената ти тайна? - Purple Haze, Jimi Hendrix 21.Коя е песента на смъртния ти враг? - Body Parts, Sodom 22.Каква е същността ти? - Wild Thing, The Troggs 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? - Love me Tender, Elvis Presley |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Аналгин - Тя... Беше Ангел
И още съм ![]() 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Metallica - Devil's Dance Ако танцувам с дявола... може и да стигнем до някъде ![]() 3.Как те възприемат приятелите? Motorhead - Born To Raise Hell Е, чак пък ад... 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Morgul - Adoration Of The Profane Хич не му е любима песента, но в заглавието има нещо вярно. 5.Историята на живота ти? Angel Dust - Addicted To Serenity Абсолютно. 6.Как е/ беше в гимназията? Madder Mortem - Head On pillow Странно попадение. Все на възглавницата си учех, верно. 7.Как ще се развиеш в живота? Iron Maiden - The Apparition Мда... появявам се от време на време. 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Tina Turner - The Best (karaoke version) Даа, обичам да ходим на караоке и да тровим живота на присъстващите ![]() 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Stratovarius - 030366 Май ще решавам задачи. 10.Опиши баба си и дядо ти? Bon Jovi - Let It Rock Редовно мятаме глави с тях под звуците на някой хеви метъл ![]() 11.Как ти върви живота? Kiss - Reason To Live Намирам си причини да го бутам. 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Cock And Ball Torture - Whoredom Sonata Не искам да коментирам просто ![]() ![]() 13.Как те възприема света? Aerosmith - Dude Знаех си, че съм пич ![]() 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Foreigner - Waiting For A Girl Like You Оле, ма те ме чакат. Още утре ще ги посетя един по един да им кажа, че съм тук, стига са чакали. 15.Как мога да се направя щастлив? Smokie - Who The Fuck Is Alice Ако някой ми каже коя, по ангелите е тази, ще съм наистина най-щастливият човек на света. 16.Какво трябва да направиш с живота си? Bon Jovi - Blaze Of Glory Не съм чак такава егоцентричка... май. 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Maria Callas - L'Amour Est Un Oiseau Даа, стриптийз на опера... интересно звучи. 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Warlock - Kiss Of Death Ще го целуна и ще умре? 19.Какво мисли майка ти за теб? Apache - A Girl With Many Boys Наистина мисли, че е трябвало да се родя индианка, за това, че повече се разбирам с момчета вече не ми мърмори. 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Cathedral - Fountain Of Innocence Ау, вече всички знаят - от мен блика такава невинност ![]() 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Garbage - I'm Only Happy When it Rains Нямам смъртен враг още, но... нека го вали... градушка ![]() 22.Каква е същността ти? Doro - Even Angels Cry ...и то честичко. 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? My Dying Bride - God Is Alone Мда... предложи ми брак и той, но не се съгласих, много стар... ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() ![]() 1.Как се чувстваш, днес? ~Cradle of Filth-No Time to Cry 2.Далече ли ще стигнеш в живота? ~Evanescence-My Immortal 3.Как те възприемат приятелите? ~Cradle of Filth-Numphetamine 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел?~ Cradle of Filth-Gothic Romance(Red roses for the devil's whore) 5.Историята на живота ти?~ Evanescence-Lithium 6.Как е/ беше в гимназията? ~Cradle of Filth-Devil Woman 7.Как ще се развиеш в живота? ~Blutengel-No Eternity 8.Кое най-хубавото в приятелите ти?~ Zeraphine-Be my rain 9.Какви са ти плановете за weekend-а? ~HIM-Poison girl 10.Опиши баба си и дядо ти?~ Sentenced- Killing me,killing you 11.Как ти върви живота? ~Entwine-Closer my love 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? ~HIM-Dark secret love 13.Как те възприема света? ~Negative-Moment of our love 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? ~Type o Negative-Everything Dies 15.Как мога да се направя щастлив? ~Iron Maiden-No more Lies 16.Какво трябва да направиш с живота си?~ Iron Maiden-Fear of the Dark 17.На коя песен ще направиш стриптийз? ~HIM-Gone with the sin 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? ~Deathstars-Syndrome 19.Какво мисли майка ти за теб?~ Venom-Welcome to hell 20.Коя е най-съкровената ти тайна? ~HIM-Poison Heart 21.Коя е песента на смъртния ти враг? ~Deftones-Change 22.Каква е същността ти? ~Cradle of Filth-Better to reign in hell 23.Коя песен ще свири на сватбата ти?~Cradle of Filth-Venus in Fear.....Ужаас ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? 30 Seconds to Mars - Capricorn
2.Далече ли ще стигнеш в живота? Rainbow - Gates of Babylon 3.Как те възприемат приятелите? Helloween - Silent Rain 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Blind Guardian - Bright Eyes 5.Историята на живота ти? Bad Religion - Sanity 6.Как е/ беше в гимназията? SOAD - Sad Statue 7.Как ще се развиеш в живота? Rammstein - Tier ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Sepultura - Kaiowas 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Blind Guardian - Somewhere Far Beyod 10.Опиши баба си и дядо ти? Dropkick Murphys - Bastards on Parade ![]() 11.Как ти върви живота? Hipodil - Море от Алкохол 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Pink Floyd - Wish You Were Here 13.Как те възприема света? Iron Maiden - Wrathchild 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Bad Religion - New Leaf 15.Как мога да се направя щастлив? Bad Religion - Faith Alone 16.Какво трябва да направиш с живота си? Blind Guardian - The Dark Elf 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Ozzy Osbourne - No More Tears 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Foreigner - Urgent 19.Какво мисли майка ти за теб? Хиподил - Такова 20.Коя е най-съкровената ти тайна? David Gray - This Year's Love 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Perry Como - Magic Moments 22.Каква е същността ти? Manowar - Violence and Bloodshed 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Хиподил - Химна признавам това беше твърде забавно ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Messiah's Kiss - The Ivory Gates o.O
Е...какви са тея неща сега ![]() 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Тhe Meads of Asphodel - Blood blasted holy war. Ехаа, дотам ли ще стигна бе ![]() 3.Как те възприемат приятелите? Еluveitie - The Song Of Life. Доста добро попадение, повечето смятат че съм веселяк и съм животът итселф (: 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Barathrum - Spears of Sodom. Абе, едва ли ![]() 5.Историята на живота ти? Volkolak - To the people from east Russia без коментар.. 6.Как е/ беше в гимназията? Equilibrium - Turis Fratyr 7.Как ще се развиеш в живота? Adorned Brood - Old Great Master 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Behemoth - At The Left Hand Of God \m/ 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Belphegor - Swarm of Rats, леле =D 10.Опиши баба си и дядо ти? Dimmu Borgir - Metal heart [Cover] 11.Как ти върви живота? In Flames - Stand Ablaze хехее 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Cruachan - Cuchulainn 13.Как те възприема света? Asmegin - Huldradans - Hin Gronnkledde никаква идея какво е това, но е яка песента! Значи яко XD 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Root - Tree (Power of Calling) 15.Как мога да се направя щастлив? Folkearth - Gaelic Valor. НЕСЪМНЕНО! 16.Какво трябва да направиш с живота си? Arvinger - Hyllest. Ъъъ о.О 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Тherion - Secret of the runes. Руните ме правят хорниии аххах 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Nokturnal Mortum - Crystalline darkness. Яла бате, яла >:О 19.Какво мисли майка ти за теб? Beneath the massacre - Untitled ![]() 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Еisregen - Das Tor Портата...крия там аз ![]() 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Elvenking - The Dweller of Rhymes. а имам ли враг? 22.Каква е същността ти? Centinex - Misanthropic Darkzone. Тук се върза донякъде доста добре! 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Theudho - Fall of the Niflungs -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? - Burzum - Feeble Screams From The Forests Unknown
![]() 2.Далече ли ще стигнеш в живота? - Metallica - Wherever I May Roam (Е па където стигна) 3.Как те възприемат приятелите? - Machine Head - I Defy ![]() 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? - Deicide - Mephistopheles (ех, де ги тия такива приятели...) 5.Историята на живота ти? - Вариация 20 от Вариациите Голдберг ![]() 6.Как е/ беше в гимназията? - Slayer - Sex. Murder. Art. (ай дано!) 7.Как ще се развиеш в живота? - Burzum - Darkness (Dunkelheit) (факин трю енд некро ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? - S.O.D. - First Banging Mania (No Comment...) 9.Какви са ти плановете за weekend-а? - Machine Head - A Nation On Fire (на революция, БРАТЬА) 10.Опиши баба си и дядо ти? - Machine Head - Now I Lay Thee Down (е, още не де, надявам се това да не стане в скоро време) 11.Как ти върви живота? - System Of A Down - I-E-A-I-A-I-O ![]() 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? - Venom - Bloodlust (SATANIC FUNERAL!!!) 13.Как те възприема света? - Darkthrone - Forest Of Darkness (аз съм като гората на мрака ![]() 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? - Pantera - I'll Cast A Shadow (просто съм толкоз убав, интилигентин и чъровин, че ги засенчвам просто) 15.Как мога да се направя щастлив? - Sepultura - Nomad (ше ставам номад, йеееее!) 16.Какво трябва да направиш с живота си? - Machine Head - The Blood. The Sweat. The Tears. (мноооого труд и упоритост, тва си е 100% вярно) 17.На коя песен ще направиш стриптийз? - Machine Head - Bay Of Pigs ![]() ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? - Mayhem - Carnage ![]() 19.Какво мисли майка ти за теб? - Megadeth - Set The World Afire 20.Коя е най-съкровената ти тайна? - Slayer - Haunting The Chapel 21.Коя е песента на смъртния ти враг? - Darkthrone - Neptune Towers 22.Каква е същността ти? - Metallica - Low Man's Lyric (ми простак съм си, кво да правя) 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? - Darkthrone - To Walk The Infernal Fields ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? - Korn - A.D.I.D.A.S.
2.Далече ли ще стигнеш в живота? - Nirvana - In Bloom 3.Как те възприемат приятелите? - Eruption - One Way Ticket 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? - Overdawn - Wasted Times 5.Историята на живота ти? - Disturbed - Bound 6.Как е/ беше в гимназията? - предполагам че ЩЕ бъде - SOAD - Psycho (баси съвбапдението) 7.Как ще се развиеш в живота? - Nirvana - Rape Me ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? - Queen - Made In Heaven 9.Какви са ти плановете за weekend-а? - ManOwaR - Each DAwn I Die 10.Опиши баба си и дядо ти? - Hipodil - Koi namaza s laina (хахахха) 11.Как ти върви живота? - Apicalyptica - Creeping Death 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? - The Kovenant - Industrial Twilight (ау една от любимите ми) 13.Как те възприема света? - NLO - Sex Bomb (хаха е това ме разби) 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? - Cherno Feredje - Rakiichice 15.Как мога да се направя щастлив? - Sonata Arctica - Don't Say A Word 16.Какво трябва да направиш с живота си? - RHCP - Nevermind 17.На коя песен ще направиш стриптийз? - Slipknot - Duality (боже, убий ме!) 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? - Metallica - Am I Evil 19.Какво мисли майка ти за теб? - ManOwaR - Heart Of Steel 20.Коя е най-съкровената ти тайна? - Scorpions - Believe In Love 21.Коя е песента на смъртния ти враг? - Hipodil - S Gol V Rykata Noj 22.Каква е същността ти? - Ian Gillan - When A Blind Man Cries (обожавам тази песен!) 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? - Mogrul - Of Murder And Misfortune (е чи песента не е лоша) Харесва ми как се получи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Ето и моите.
1.Как се чувстваш, днес? Sabaton - Guten Nacht 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Running Wild - Tear Down The Walls 3.Как те възприемат приятелите? Iron Maiden - The Iron Maiden 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Axel Rudi Pell - No Chance To Live (не мисля, че някой от приятелите ми ги е чувал) 5.Историята на живота ти? In Flames - Land Of Confusion (Genesis Cover) 6.Как е/ беше в гимназията? Killswitch Engage - Fixation On The Darkness 7.Как ще се развиеш в живота? Bruce Dickinson - Tattooed Millionaire (това наистина ми хареса ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Entwine - The Pit (...) 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Dream Theater - Disposable Heroes 10.Опиши баба си и дядо ти? Saxon - Princess Of The Night (тва само баба ми ![]() 11.Как ти върви живота? Gamma Ray - Future Madhouse 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Killswitch Engage - Hope Is (за пръв път я чувам ![]() 13.Как те възприема света? Ozzy Osbourne - Never 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Hammerfall - Always Will Be 15.Как мога да се направя щастлив? Evergrey - Damnation 16.Какво трябва да направиш с живота си? Trivium - Anthem (We Are The Fire). wtf? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Demons & Wizards - Down Here I Am 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Judas Priest - Burn In Hell яко съвпадение. 19.Какво мисли майка ти за теб? Black Sabbath - Johnny Blade 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 3 Inches Of Blood - Journey To The Promise Land 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Iron Maiden - Intro - Churchill's Speech от някой си концерт. Пфф, аз си го уважавам човека бе... 22.Каква е същността ти? Duke - Friends 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Judas Priest - Locked In. Мда, след сватбата наистина съм locked in... Забавно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Deep Purple - Don't Make Me Happy
2.Далече ли ще стигнеш в живота? Poduene Blues Bend - Svetska Hronika 3.Как те възприемат приятелите? Accept - Son Of A Bitch 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Helloween - All Over The Nations 5.Историята на живота ти? Ozzy Osbourne - Mr. Crowley 6.Как е/ беше в гимназията? Suspyre - Father Of Hate 7.Как ще се развиеш в живота? Rolling Stones - The Worst 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? БТР - Спомни си 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Black Sabbath - Falling Off The Edge of The World 10.Опиши баба си и дядо ти? Kontorl - Treta Smqna 11.Как ти върви живота? Alice In Chains - Man In The Box 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Joe Satriani - Summer Song 13.Как те възприема света? Joe Satriani - Tears In The Rain 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Jason Becker - Dang Sea Of Samsara 15.Как мога да се направя щастлив? Joe Satriani - Drum Solo 16.Какво трябва да направиш с живота си? Deep Purple - Somebody Stole My Guitar 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Nightwish - Nymphomanic Fantasia ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Helloween - I Live For The Pain 19.Какво мисли майка ти за теб? Атлас - Капка От Любов 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Jason Becker - Crush 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Kamelot - One Day 22.Каква е същността ти? Creedence Clearwater Revival - A Put A Spell On You 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Rolling Stones - Get Off Of My Cloud -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Последно слушах Lycanthropy's Spell, значи съм кучка
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? King Diamond-At The Graves
2.Далече ли ще стигнеш в живота? Testament-Perilous Nation 3.Как те възприемат приятелите? Hellhammer-When Hell's Near ![]() 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Venom-Flight Of The Hydra 5.Историята на живота ти? Einherjer-Fimbul Winter 6.Как е/ беше в гимназията? Rainbow-Stargazer 7.Как ще се развиеш в живота? Venom-Die Hard ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Dream Theater-Learning To Live 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Sodom-Lets break the law ![]() 10.Опиши баба си и дядо ти?Ludwig van Beethoven-Symphony No3 11.Как ти върви живота? Heaven's Gate-Cry It Out 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Therion-Asphyxiate with Fear 13.Как те възприема света? Possessed-Heretic ![]() 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Dimmu Borgir-Progenies Of The Great Apokalypse 15.Как мога да се направя щастлив? Tchaikovsky-Piano Concerto No1 in B flat minor 16.Какво трябва да направиш с живота си? Shizo-Shine Of Scars 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Cyclone Temple-The Law Of Relativity 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Morbid Saint-Scars 19.Какво мисли майка ти за теб? Sodom-Blasphemer 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Vivaldi-Summer 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Living Death-My Victim 22.Каква е същността ти? Therion-Secret Of The Runes 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Rainbow-Man on the Silver Mountain ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 12-September 07 Град: sofiq Потребител N: 2330 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Evergrey – End Of Your Days
абе цял ден ме цепи глава, ама чак пък толкоз... 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Nightwish – Wanderlust нямам спирачкиии! 3.Как те възприемат приятелите? Symphony X – Transcendence така е то ... имам божествено влияние ![]() 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Epica – Safeguard To Paradise ‘ич не ги е и чувал даже 5.Историята на живота ти? Evergrey – Fragments бая разпокъсан е верно... 6.Как е/ беше в гимназията? Nightwish – Cadence Of Her Last Breath еми доста беше напечено понякога... 7.Как ще се развиеш в живота? Darkwater – Again к’во бе в кръг ли ще се въртя, а?! 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Symphony X – Egypt ми не – българи са 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Evergrey – Unforgivable Sin хмм ![]() 10.Опиши баба си и дядо ти? Kamelot – Up Тhrough Тhe Аshes има нещо такова 11.Как ти върви живота? Allen/Lande – Obsessed ![]() 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Nightwish – Bye Bye Beautiful хахахаха ... е нямам думи! 13.Как те възприема света? Redemption – Release ![]() 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Redemption – Bleed Me Dry явно ме смятат за враг ![]() 15.Как мога да се направя щастлив? Kamelot – Moonlight това ми харесва ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? Kamelot – Ghost Оpera да бе... голям купон ще да е 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Threshold – Falling Аway ми ше падат... ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Allen/Lande – Wake Up Call ще си вкюча алармата на телефона 19.Какво мисли майка ти за теб? Epica – Beyond Belief нищо чудно да не и се вярва, че съм и дъщеря 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Nightwish – Higher Than Hope тука вече става много сериозно 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Redemption – Man Of Glass значи само един чук ми трябва ![]() 22.Каква е същността ти? Darkwater – The Play Part II еей любимото ми парче... 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Allen/Lande – The Forgotten Ones леле!! Песента започва с: “no one here to save you now […] only emptiness ahead […]” немъ дъ имъ никвъ сватбъ!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат 1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" Абсолютна дискриминация спрямо ползващите Media Player! Освен това повечето по-любими неща ги имам на дискове (и съответно не на mp3). Кой знае какво ще излезне... Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? Alice In Chains - It Ain't Like That яка песен, ама кво не ми е наред 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Ъпсурт - КК2 Бегай бързо към къщи... кълчи кълки, нълчиии.... 3.Как те възприемат приятелите? ]V[EGADET]-[ - Countdown To extinction You bastards! 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Green Day - Extraordinary Girl Яко! Дека си бре, куме!? 5.Историята на живота ти? Warrior Soul - Ass Kickin' *hammer hits nail* 6.Как е/ беше в гимназията? Insomnium - Resonance Бъкл съм скучен, безидеен и акустичен. Ммммм.... 7.Как ще се развиеш в живота? Bad Religion - Delirium of Disorder ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Boiler Room - Can't Breathe А така! Задушете се копелета! 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Хиподил - Бира Това и да си го измислях нямаше да стане по-идеално! Сериозно! Не съм барал! 10.Опиши баба си и дядо ти? Down To None - Bridges And Walls Всъщност, да - архитекти са били... 11.Как ти върви живота? Trivium - Declaration Methul! 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Nevermore - Inside Four Walls Е, и ковчега има толкова. Баси яката песен! 13.Как те възприема света? Lamb Of God - Ashes Of The Wake Демек никак, щото това е инструментал? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? ]V[EGADET]-[ - I Ain't Superstitious Laaame! 15.Как мога да се направя щастлив? Fear Factory - Spinal Compression Въпреки това се съмнявам. 16.Какво трябва да направиш с живота си? Grud - The Grand Deception Ще ви лъжа от страниците на вестниците. То е ясно. Гласувайте за ДСБ! 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Another Day - Mistakes Yeah, right... 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? As I Lay Dying - Reflection Земи тва отражение, боклук! 19.Какво мисли майка ти за теб? Kreator - Black Sunrise Мамо ![]() 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Audioslave - Yesterday To Tomorrow Разкрихте ме. Имам неизтрита посредствена музика на компа. 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Dimmu Borgir - Allehelgens Dod I Hellveds Rik Шибани сатанисти. 22.Каква е същността ти? EvilDead - F.C.I. The Awakening Супер якия траш! 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Soziedad Alkoholika - Pelota Някак си се съмнявам жена ми да позволи... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? - Queen - Doing All Right
2.Далече ли ще стигнеш в живота? - AC DC - Evil Walks 3.Как те възприемат приятелите? - Megadeth - Angry again 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? - Megadeth - Promises 5.Историята на живота ти? - Megadeth - She wolf 6.Как е/ беше в гимназията? - Iron Maiden - Dream of mirrors 7.Как ще се развиеш в живота? - Pantera - All over tonight 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? - Megadeth - Crown of worms 9.Какви са ти плановете за weekend-а? - Aerosmith - Bone to bone 10.Опиши баба си и дядо ти? - Deep Purple - Nobody came 11.Как ти върви живота? - AC DC - Go down... xaxa 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? - Metallica - My world 13.Как те възприема света? - Slayer - Mandatory Suicide 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? - Lenny Kravitz - Are you gonna go my way 15.Как мога да се направя щастлив? - Megadeth - Hook in mouth 16.Какво трябва да направиш с живота си? - Twisted sister - Let it snow 17.На коя песен ще направиш стриптийз? - AC DC - Who made who 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? - AC DC - Dog eat dog 19.Какво мисли майка ти за теб? - Metallica - Creeping death.. нещо такова 20.Коя е най-съкровената ти тайна? - Metallica - Master of puppets 21.Коя е песента на смъртния ти враг? - Pearl jam - Jeremy 22.Каква е същността ти? - Metallica - For whom the bell tolls 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? - Nightwish - Dead boy's poem 0.o -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес?
DIO -One foot in the grave пххаххаха 2.Далече ли ще стигнеш в живота? DIO - Lord of the last day.....знаех си,че има нещо необикновено в мен мен ![]() 3.Как те възприемат приятелите? Billy Idol - Recap А?? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Iron Maiden - Bring Your Daughter...To The Slaughter хахахахахаха не случайно е най-добър 5.Историята на живота ти? Iron Maiden - Weekend Warrior въх има нещо вярно 6.Как е/ беше в гимназията? Sonata Arctica - I want out хахахах точно така е..и още си мечтая за тоя момент I want out 7.Как ще се развиеш в живота? Iron Maiden - Futureal е браво бе..... 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? A.S.A.P. - Misunderstood хмм 9.Какви са ти плановете за weekend-а? DIO - Feed My Head ![]() 10.Опиши баба си и дядо ти? Nightwish - Last Of The wilds хахаха 11.Как ти върви живота? Pantera - The Great Southern Trendkill 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? The Connels - 74 - 75 13.Как те възприема света? Billy Idol - Vital Idol ъъъъ!? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Black Sabbath - Virtual Death ![]() 15.Как мога да се направя щастлив? Black Sabbath - Turn To Stone ![]() ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? DIO - Losing My Insanity лалалалалла лляляялялллял 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Seal - Kiss From A Rose ха представям си го ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Eric Clapton - Wonderful Tonight хаха май е ясно ко ще направя ![]() ![]() 19.Какво мисли майка ти за теб? Bruce Dickinson - Man Of Sorrow ъъъъ почти 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Samson - Once Bitten ![]() 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Megadeth - Symphony Of Destrudtion хахах добре дошъл 22.Каква е същността ти? Helloween - A little time 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Bruce Dickinson - Man Of Sorrow хахаххахаха -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
това е яко забавно - почти като да хвърляш боб
![]() 1.Как се чувстваш, днес? Testament - Fall Of Siple Dome. 2.Далече ли ще стигнеш в живота? moonspell_-_in_and_above_men 3.Как те възприемат приятелите?moonspell - 08. made of storm 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Judas Priest - The Ripper 5.Историята на живота ти? Dickinson - The Pilgrim 6.Как е/ беше в гимназията? The Haunted-the_medusa 7.Как ще се развиеш в живота? Armik - I See the World 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? W.A.S.P. - The Gypsy Meets the Boy 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Red hot chilli peppers-Castles Made Of Sand 10.Опиши баба си и дядо ти? Sentenced -ridden_hearts-mint 11.Как ти върви живота?King Diamond Father Picard 12.Коя песен ще свири на погребението ти ?Manowar- Hail And Kill 13.Как те възприема света? Blind Guardian - This Will Never End 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Baden Powell, Rafael Rabello & Outros Canhoto de Paraiba -Gloria da rempago 15.Как мога да се направя щастлив? EWhitesnake - Northwinds 16.Какво трябва да направиш с живота си? Helloween - Irritation 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Testament Alone In The Dark 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Falkenbach - skirnir-berc 19.Какво мисли майка ти за теб? BLIND GUARDIAN - The Quest For Tanelorn 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Moskva Slezam Ne Verit - Aleksandra 21.Коя е песента на смъртния ти враг? John Waite - Missing You 22.Каква е същността ти? Jamie Janover and Michael Masl - Mt. Timbral 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? black_sabbath-children_of_the_grave пффф - последна редакция - яко блейка съм -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 08:26 PM |