![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Човешкият глас,
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Китара, естествено! Направо ме опиянява...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Гласувах за китрата и като че ли тя ми е любимият инструмент, което не означава, че и другите изброени (и не само) не ми харесват доста и избора не беше лесен.
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
1. Китара Fender
2. Барабани Yamaha ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Аз като стана голям искам да съм вокал като бати Sep
![]() Много искам да имам група (метълкор) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз почнах подрънкването на китара и началните простотии ги овладях, сега ще видим кво става по-нататък
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Много искам да имам група (метълкор) ![]() Е нещеш ли некое тру блекче ![]() ![]() Да се смее ли човек ,да плаче ли ...ще си се смея ![]() По темата: 1.Вокали 2.Ударни 3.Китари 4.Клавири ...по ред на номерата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
От всички инструменти в метъла най-мразя клавирите , не ме питайте защо просто ги мразя
Перфектните инструменти в метъла са само и единствено три на брой : 1. Китара - 1 или 2 броя 2. Барабани 3. Бас Китара Това е ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Kлавири + китари = доста красиво. Spare me the trve kvlt black metal elitist wise shit. Всеки с мнението си, да отбележа все пак
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^Като ми се наложи да свързвам "метъл" с "красиво" ми идват наум разни педераски нещица ...Виле Вало например
![]() Не че не слушам блек ,и не се кефя на клавири ,просто това ми е първата асоциация ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ми аз не го свързвам така
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз като чуя метъл и красиво първата ми асоциация е Камелот или Рапсоди , затова си дъня траша
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Kлавири + китари = доста красиво. По-скоро електрическа+акустична китара=доста красиво. Иначе клавирите на малко места ме радват наистина. Например при Cradle винаги съм ги харесвал, създават особена атмосфера. Но ме дразнят финландските и там тазните групи, които прекаляват и се губи чарът. Също харесвам отчаяните цигулки, но добре изсвирени и подходящо включени, разбира се и пианото, но не като цяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
какъв е тоя бум на китаристчета бе???ами ако няма кво да държи ритъма отзаде закаде само китара ... така де барабани (най - вече с 2 каси) руууулз!!!
![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Touché!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Детски заяждания...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Естествено, че най-много си обичкам китарката
![]() Чак съм решила да се запиша на уроци...а не да си дрънкам безцелно някой песнички в къщи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Тъпо е, че само аз съм гласувал за цигулка.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Аз съм свирил на цигулка, 5 години. Имам си основание да мразя инструмента. =)
Гласувах за Друг. Не, че не харесвам китарите, ала-бала. Любимият ми инструмент е Цимбала. =) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Китара
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
1. Със сигурност ще да е имало такава тема вече. Да, имаше. Аз отговорих "кларинет" тогава, ако не се лъжа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Извините.. как ги подбрахте тия инструменти? К'ва е логиката на цигулката.. няма пиано.. има арфа..Аз ли съм зле нещо?
Иначе аз преди сигурно съм писала цигулка, ако сте забравили съм свирила.. мисля и сега за това да гласувам.. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Права си от части, големи пропуски в подредбата, но поне съм имал удоволствието да свиря на всички изброени. =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Китара бас-китара и вокали !И други ма са не се сещам или по-скоро не ми се пише!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
wqwrrr,
Наистина да свириш или си се докосвал до тях? -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Професионално се занимавам само с виола, цигулка и пиано. Иначе мога да свиря и на други инструменти, в частност китара, бас китара, ударни, електрическа китара и съм пробвал на саксофон, но бързо се отказах.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 16-June 06 Град: Плевен Потребител N: 1405 ![]() |
Всеки инструмент заслужава,уважение.
Аз се присъединявам към колегите китарджии,кеф ти е да я слушаш кеф ти е да свириш,кеф ти е да я ремонтираш.Магически инструмент.Хармониката също звучи супер яко. -------------------- ![]() FREE FIRE ZONE WITH MY M-16... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
гласувах за ударните, макар че също така ме кефи и бас-китарата. а най я обичам, когато издава звук като в самото начало на Sundown: http://nivs.data.bg/Mp3/Metal/Sirenia/2007...-%20sundown.mp3 тоя звук просто е... нямам думи да опиша какъв е, но е невероятно усещането, когато надуеш колоните и си ги сложиш до гърдите.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
еххх...винаги съм мечтала да мога да свиря на пиано...нооо стара съм аз да се уча...бих могла да се науча за собствено забавление или хоби...нооо...идва ли нещо повече...
-------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:31 PM |