![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Наистина, писането на това колко не ви се ходи на училище е напразно заето място, изразено в постове. Под всеки пост, за да е смислен, трябва да има коментар. Да има причина да се напише.
Аз пък преди малко си смених батерията на плеъра, че ми свърши и си сложих друга. Още интриги? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
как се казваше дългия кожен атрибут за китка ?...и се надявам да направите правилната асоциация
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Наистина, писането на това колко не ви се ходи на училище е напразно заето място, изразено в постове. Под всеки пост, за да е смислен, трябва да има коментар. Да има причина да се напише. Аз пък преди малко си смених батерията на плеъра, че ми свърши и си сложих друга. Още интриги? Ами виж какво е писал авторът SepulTeraHead още в първия си пост. Според теб това, че не му работи мишката не е ли същото като да си си сменил батерията на mp3 player-а? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Офф, как ми свети монитора в очите. Ммм, нещо ми се яде, май има пиле в хладилника.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
...о боже мой
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Офф, как ми свети монитора в очите. Ммм, нещо ми се яде, май има пиле в хладилника. Добре де, съгласна съм че трябва да се пишат по-смислени неща, но е факт че има доста точно такива постове и затова всеки започва да пише каквото му хрумне Просто решава, че щом еди кой си може да се оплаче от нещо, защо пък да не може и той, нали уж темата е ''Случайни Глупости'' -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Киро>*. Аз съм случаен глупак, между другото, ахахахха :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Върнете колелото! Крадцииииии!!!!!!!!
Само оптимизъм! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^Това че е постнал нещо подобно не го прави непременно глупак Просто това се е превърнало в нещо като тема за едва ли не ''пиши каквото ти дойде''. Просто някои са започнали да си пишат наистина каквото им мине през главата
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ДА ВЪРБЕТЕ КОЛЕЛОТО НА ОГИИИTOO!!!111
Крадции ша ва пречукамм!111 И това дърво да ми върне шапката... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не бе! Тя се закачи за дървото!!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
omgf omfg lmao rofl spamzorz lol over spam giga spam mega spam
Е, не, днес стигнахме невиждани висоти :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
You and me gets higher and higher,
all can stop us is flat tire. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Hey baby, wake up from your asleep,
we has arrived onto the future and the whole world have become... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Tва верно е култ...
For you I will decend the deepest moon crater I is more stronger than Darth Vapour Obey me I is your new dictator хахахахахафхдах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
как се казваше дългия кожен атрибут за китка ?...и се надявам да направите правилната асоциация Това ли търсиш... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
^nice
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Тва Йода като бебе ли е?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Мен ми прилича на някаква твар от "Властелина на пръстените"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Да, нали? Annihilator и Vintersorg ще излезнат точно в уийкенда, в който дадох тържествен обет да не свалям/слушам никаква нова музика, защото съм почнал да се вманиачавам! А като си помисля и че ще излезнат още куп неща до понеделник и ми става лошо. Явно някой наистина се опитва да тества силата на дадената ми дума.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
как се казваше дългия кожен атрибут за китка ?...и се надявам да направите правилната асоциация Това ли търсиш... ![]() ![]() По скоро от онези викингските като на Амон Амарт ама само името ми трябва... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венци, учи се на воля от мен. Аз дръпнах само един албум днес, Хейтсфиъра и НЯМА, не Няма да тегля нищо повече. Има си време за всичко.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Между другото на 8-ми март (нищо, че днес вече е 10-ти) винаги аз черпя мъжа си. Просто ми се вижда тъпо аз да имам празник, той да ми подарява подаръци и в крайна сметка пак да е овътрен със сметката. Мисля, че в тая работа има резон. Жени, осъзнайте се!
А голямата ми мъка за последните два дни, е че едната ми тонколонка не свири. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
как се казваше дългия кожен атрибут за китка ?...и се надявам да направите правилната асоциация Това ли търсиш... ![]() ![]() По скоро от онези викингските като на Амон Амарт ама само името ми трябва... Армгард ? ахахахах... то е за да не могат да те хванат за китката и да ти я счупят по принцип. Тия огромните са мн непрактични, само за гъзария са ;р -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност се използвало като опънеш тетивата на огромния лък, да не ти трепери ръката
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
И за двете неща служи. Тия, които са за лъкове са с продължение към пръстите на опъващата тетивата ръка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен ми прилича на някаква твар от "Властелина на пръстените" ![]() Твърде очевадно е, че е някакъв прилеп. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 02:27 PM |