![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Най-сетне и аз гледах "Престиж". Наистина много, много хубав филм. Нямам забележки - нито към режисурата, нито към актьорската игра, а най-малко към сюжета! Много време мина от излизането на последния така качествен филм. Признавам, че до последна бях объркана и дори замислях план как, като се прибера вкъщи, ще питам тук, във форума някого да ми обясни действието, ноо в крайна сметка разбрах.
Поздравления! 86457/86457 -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
![]() Biography/Drama, David Lynch. Cast:Anthony Hopkins, John Hurt, Anne Bancroft... Не знам какво да кажа...Филмът е невероятен, но и почти непосилно тежък, дори и за мен,хах. People are cruel. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Гледах документалната поредица "Новото робство". Ебати ние сме най-загубената държава в света, след като не можем да си опазим националното достойнство и след като позволяваме в собствената ни държава да ни наричат гяури.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Taxi 4
Хохо, добрите стари герои са все така чаровни! Даже участва и Джибрил Сисе! Като за следобедно кино ми дойде идеално, занимателен е, а Жибер беше по-култов отвсякога... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Еквилибриум, Ицо го препоръча, бахти якия филм, Матрицата ряпа да яде
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Снощи гледах Hannibal Rising...Ех, от към качество е хубав, актьорите също играят адски добре, вмъкнатите части са отново чудесно направени, но Gaspard Ulliel малко ми къса нервите. Вярно, че е още млад човек, но липсва онази подигравателна, дори нагла нотка в характера на Ханибал...бих му дала 6 от 10.
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^На мен пък точно неговата игра ми допадна най-много, въпреки че представи Ханибал в една малко по-невъздържана и вулгарна светлина. Иначе на самия филм му липсваше нещо, може би точно тази нотка на аристократичност и изтънченост. Не е лош, става за гледане, но бледнее в сравнение с първите две части.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Искаш да кажеш първите три, предполагам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не, не исках да кажа първите три. "The Red Dragоn" също ме остави леко апатичен през цялото време. За сметка на това първите две части са ми сред любимите филми.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Не, не исках да кажа първите три. "The Red Dragоn" също ме остави леко апатичен през цялото време. За сметка на това първите две части са ми сред любимите филми. Същото е и при мен, първите две си останаха най-добите, по мое мнение. В момента тегля "Rising"-a, да го видя и него. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сериозно, Родик, май си беше първата част ако не се лъжа. А аз и без това не съм особен фен на Дъ ма3х
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^^На мен пък точно неговата игра ми допадна най-много, въпреки че представи Ханибал в една малко по-невъздържана и вулгарна светлина. +1 Въобще, филмът ме изненада приятно. Очаквах да е тотална издънка, а се оказа твърде качествен. Мисля, че е време да си припомня и старите. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^Добре, а появи ли се с добро качество? Щот засега гледам някъв странен R5 релийз или нещо от сорта.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
То си е направо като dvdrip...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
"Фонтанът" - преведен от умниците "Изворът на живота" вече е по кината. Тия дни и там ще го гледам.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Leon
Стар филм.. това, че не съм го гледала преди само доказва глупост.. , тъй де, младостта ми:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Любим филм, трябва да си го припомня
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
@[all the Hannibal-ers] - Между другото, хванете сега демонстративно ме убийте с камъни, но "Ханибал" ми харесва далеч повече от "Мълчанието на агнетата".
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има касапница
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Венци, защо да тe убиваме бе, човек?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Страхотен "Hannibal Rising" !!!
![]() + една много приятна изненада... Hatsumomo. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Хехехе Наблюдателно си
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Ето един доста ексцентричен филм, който още не съм достигнала това ниво, че да го разбера.
![]() "ЗЕМЯ НА ПРИЛИВИТЕ"(TIDELAND) негов режисьор е:Тери Гилиам Та горе доло за какво иде реч: След смъртта на истеричната си съпруга, застаряваща рокзвезда-наркоман се отдава на мизерен и уединен живот в разнебитена дървена къща в прерията. Дъщеричката му - Джилайза-Роуз е принудена да броди из люлеещите се зелени треви единствено в компанията на четирите си кукли(по-точно главите на въпросните кукли)......и така докато се изгубва в собствен свят от фантазии, където светулките имат имена, а блатните хора се събуждат по здрач. Зрелищна, невъздържана и малко страшна версия на Алиса в страната на чудесата -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Kill Bill Vol. 1
С Ума Търмърн, Луси Лиу иии... други оО Режисьор е Куентин Тарантино... Предполагам повечето сте го гледали, де, и няма смисъл да говоря за него, но просто... Обичам го ужасно много. Саундтрака и... и... всичкото му... Куентин Тарантино е гений, всеки път като го гледам се уверявам в това... адски нестандартен, адски характерен с онези му кървища, етц... Уникален просто... ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Оригиналът с Brian Cox as Hannibal -- Manhunter 1986, също не е лош by the whay. Някой гледа ли 300 вече? Еби му майката!
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
новото сериалче Blood Ties е доста прилично.
За вампири. Е малко сладникаво е де, добър вампир дето помага на закона заради негови си съображения, фабулата е куха ама като реализация добре са го изпипали според мен ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ме ударите ли по главата, когато излезне някъде саундтрака от "Hannibal Rising", защото ми се види доста впечатляващ... гледах филма над 5 пъти вече.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
откак в работата качиха на двд сървъра старгейт гледам само и единствено него. а довечера ще падне голямо сваляне на старгейт - един колега е намерил всичките, включително и последния 10-ти сезон (всички със субтитри). и аз имам сериозното намерение да си сваля всяка една серия, която има в нета.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
^ае що не почнеш Farscape по добре ... доста по-кадърен сериал е
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:10 AM |