![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Без коментар........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Т`ва си е жива гавра. -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Много са яки, не бях слушал нещо подобно досега.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Хаха размазвацията верно е тотална
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е не, отдавна не съм се хилил толкова на някаква музика...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Мамо тупур , тупур еленчета мамо.....
![]() Тия пичове са виртуози за мен искам ги на оригинален диск ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
това е неква поредна простотия ..която щте трае 2-3 седмици...ама е некво забавно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 13-November 06 Град: София Потребител N: 1672 ![]() |
Абе става да поизпростееш. Всеки, който е "куфял" на Черно фередже, ще ме разбере
![]() Бтв, преди малко си свалих песничките. Определено ми разведряват леко сивия работен ден ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Тупур Тупур еленчета мамо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Класика в жанра
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Интересна гледна точка наистина
![]() Яки са ама ако чуя тяхна песен повече от 3 пъти ще се издрайфам наистина .... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1739 ![]() |
Здрасти пичове. Съвсем случайно попаднах тук и видях ,че някой е пуснал почти целия ни проект за теглене. Прекрасно
![]() Shadow Man да, истинското име е истинското хахаххаха ![]() blame "Преди време ми бяха пращали някоя и друга песен" - абе пич кой ще ти прати нещо на теб бе ???? Vlad " Тия винаги са ме дразнели " Е ????? и така .Съжалявам ,че нещата които слушате не са довършени , но .......това е нета - докато ти се присере и си online. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Хаха, като пак ви се присере - направо давайте с мръсна гас и да дърпаме.
![]() Честно, на един от последните купони слушахме почти само това и се разбихме от кеф през цялото време, явно простотията е дълбоко вкоренена в нас ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 26-February 06 Потребител N: 1186 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Дееба тъпотията!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1742 ![]() |
Когато изкараха само 3 песничкии- Дядо мраз, Тази вечер и Лайнитро ми бяха забавни ... тая безидейна "гавра" на чалга чеснои казано е чак дразнещ "метализъм " иначе тази вечер, дядо мраз и лайнитрото са е култ Браво!!!Само че нещо не виждам къде е метализма.Шегата не е само с чалгата или само с метълснаба простотията е навсякъде в музиката..Бурзум,Нети,Амет, все хубави боклуци................ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
простотията е навсякъде в музиката..Бурзум,Нети,Амет, все хубави боклуци................ ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1742 ![]() |
Преди време ми бяха пращали някоя и друга песен. Забавни са, но като цяло не харесвам подобни музиканти решили да изпъкват с простотия. Разбира се, има си настроения и за това, но не го приемам за особено голяма гордост. Получателю,от Акащите Джуджета има записани 2 диска и не са пращани на никой,и никой не е искал да попадат в интернет. Музиката е правена за забавлвние без претенции за оригиналност и е за будалкане с всичко.А за това с настроенията има психиатри. простотията е навсякъде в музиката..Бурзум,Нети,Амет, все хубави боклуци................ ![]() Защо се сърдиш? Бурзума е гот ама да убиваш под влияние на музиката не радва особено... Не е забавление ... ![]() Аз го гледам от веселата страна Бурзука... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
мен ме радват...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе вие като пишете, някой усети ли в Гъци, Гъци кои песни са вкарани вътре? Айде малко познание да проявим. 2 песни са, ама кой ще ги каже?
Това важи и за другите песни, поне някои от тях. Хм, къде ли има Зайчето с карираните уши, а Милко калайджиев? Айде със здраве. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
не че нещо ама ... едва ли някой тук е слушал Милко калайджиев че да го познае като го чуе
![]() па кой знае ... може да имам прекалено високо мнение за хората ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-February 07 Потребител N: 1901 ![]() |
Много забавна група , много съм им се смяла на песните
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не че нещо ама ... едва ли някой тук е слушал Милко калайджиев че да го познае като го чуе ![]() па кой знае ... може да имам прекалено високо мнение за хората ![]() Че какво му е бате Милко?Какво не ти харесва? ![]() Няма лошо да се слуша музика за забавление.Аз си имам и Амет на видео.Исках да кажа ,че трябва и да се заслушаме в музиката,а не само да съдим по текста както е написал некакъв маладеж.името на групата отговаряло на качеството на песните.Има си мнение човека. ![]() Ако напише и какво трябва да се записва сменяме стила. Нещо от рода: О сатана,ела в селската гора? или поне обясни,да имаме в предвид с колегите. не че нещо ама ... едва ли някой тук е слушал Милко калайджиев че да го познае като го чуе ![]() па кой знае ... може да имам прекалено високо мнение за хората ![]() Гъци е на Амет.Ти ли ти ли ...е на бат Милко. А зайчето с карираните уши къде е,а? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
много ме кефят
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
А зайчето с карираните уши къде е,а? ![]() Най-вероятно си пасе тревица някъде ![]() Ако не... да питаме Гугъл? ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Не вярвах че някога ще пея песни като Гъци, Гъци, ама просто в това изпълнение не се сдържам, особено на кея...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1739 ![]() |
направи, направи
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
И дай да слушаме после
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
О да! Чакам вдъхновение за "многосъдържателни" и "смислени" текстове, ако имате нещо готово постнете тука, може да влезе в употреба
![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 01:19 AM |