Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]()  | 

Mar 15 2007, 10:45 PM

Коментар

| 
	|

![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 

Преди да заспя редовно си слушам, но докато спя не слушам :>

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 15 2007, 10:59 PM

Коментар

| 
	|

![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553  | 

Мнооого обичам да заспивам на музика,тихо и кротко ме унася..Спирам мп3-то когато вече думи и мелодия се замазват и на сутринта се чувствам сто пъти по-отпочинала:)Иначе в автобус по принцип мога да спя единствено със слушалки..иначе няма начин.

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 15 2007, 11:03 PM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653  | 

Има само една песен която ме приспива. Винаги,  когато си я пусна се отпускам напълно и нерядко заспивам Казва се Native American Dreams  от Buddha Bar. В момента я слушам, BDW.  

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 15 2007, 11:11 PM

Коментар

| 
	|

![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 

Да. Хипер яко е. Влиза на някакво подсъзнателно ниво.

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 15 2007, 11:22 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931  | 

Напоследък спя на Frozen Tears, много красиво и успокоително ми действат...

-------------------- "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/  | 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 12:25 AM

Коментар

| 
	|

![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8  | 

Не спя на музика. Не съм пробвал и изобщо не ми харесва идеята. Случвало ми се е обаче да забравя да намаля звука на усилвателя и някъде през нощта да бъда аднат в нечий контакт лист на ICQ-то. Звук от чупене на стъкло, ако се сещате... но СИЛЕН! Бати ужаса!

-------------------- meh. 

| 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 12:30 AM

Коментар

| 
	|

![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121  | 

^хаха и на мен преди така ми се случваше ,но със скрипта ...Легна си аз да дремя и земе по едно време да реве Кори Тейлър  

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 08:15 AM

Коментар

| 
	|

![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 

Отдавна съм си изключил всякакъв звук на ICQ...

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 09:13 AM

Коментар

| 
	|

![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 

^+1, само ме изнервя :>

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 09:21 AM

Коментар

| 
	|

![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977  | 

^^+2 

Aбе я кажете слушате ли музика докато серете --------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 09:30 AM

Коментар

| 
	|

![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3  | 

Убеден съм, че някои и това правят.  

-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl. 

| 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 04:54 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931  | 

Незнам за срането... но аз обичам да слушам докато се къпя   

-------------------- "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/  | 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 05:04 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857  | 

Преди 2 дни заспах със слушалките в ушите и  се събудих на солото на One на Металика ... 

Иначе често заспивам на музика, защото оставям случайно компа да си бучи там като за фон, но не се събуждам отпочинала...  | 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 06:53 PM

Коментар

| 
	|
| 

Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454  | 

Спя на Dimmu Borgir, когато в съседите има купон (ъъъ - АЗ си пускам Borgir... "Патрицият нападна чиновник с нож"  

И преди да сте ме набили, че пиша пак, се махам - просто "случайно" видях темата... -------------------- Blade hails you... 

| 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 08:05 PM

Коментар

| 
	|

![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317  | 

Стейдж, аз лично слушам. Само трябва да усилиш колоните, че да се чува чак в нужника и...пускаш нещо Of Fire.

-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith 

| 

| 

| 
	|

Mar 16 2007, 11:49 PM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833  | 

Обожавам да спя на музика и го правя винаги, когато сестра ми я няма. Преди спях на нещa от сорта на Slipknot и COF или пък радио Гонг. Обикновено си правя листче на Winamp-a с любими песни, или с песни според настроението. Миналата седмица бях зациклила на Burzum, а после на Mayhem. На Burzum се спи много хубаво. А веднъж бях заспала и сънувах сън, в който всичко се развиваше в синхрон с някаква много зловеща музика - движенията, репликите, всичко. Даже имаше някакви пламъци, които лумваха изведнъж, в тон с по-високите ноти. Сънят си беше доста страшничък и по едно време се събуждам и чувам същата музика от съня си. Сериозно се стреснах! Докато разбера какво става... А се оказа че съм заспала, докато съм слушала "Твърдо нашествие" и то е свършило и е почнало някакво предаване за класическа музика, доста зловеща класическа музика...   

-------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си. 

| 

| 

| 
	|

Mar 17 2007, 09:00 PM

Коментар

| 
	|

![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302  | 

Последно време само тогава ми остава време да слушам музика.  

-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

| 

| 
	|

Mar 17 2007, 09:49 PM

Коментар

| 
	|
| 

Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962  | 

аз лягам със Сирения, отивам на работа с тях, с тях работя, с тях играя, с тях се ровя в нета, с тях се прибирам, с тях си лягам, с тях сънувам.   

| 

| 

| 
	|

Mar 18 2007, 12:25 AM

Коментар

| 
	|

Щом е така опитай и Tristania - имат допирни точки  

Защо ли ? -------------------- "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/  | 

| 

| 
	|

Mar 18 2007, 12:42 AM

Коментар

| 
	|
| 

Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962  | 

това, което ще ти кажа за Тристания го казах днеска и на Scion_of_Storm като дойде в матрицата - песните на Тристания ми звучат като набързо скалъпени и недоизпипани.   

| 

| 

| 
	|

Mar 18 2007, 02:43 PM

Коментар

| 
	|

![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102  | 

честно казано ми трябва тишина за да заспя...иначе радко но когато си пусна Енигма, Апокалиптика или нещто от сорта мога да се унеса...

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 18 2007, 03:44 PM

Коментар

| 
	|
| 

Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711  | 

Заспивал съм на Pantera, Death, Control Denied 

Забелязал съм, че докато се унасям се чува и възприема по съвсем различен начин музиката -------------------- ![]()  | 

| 

| 
	|

Mar 18 2007, 09:11 PM

Коментар

| 
	|

Напълно прав си за възприятията.

| 

| 
	|

Mar 19 2007, 09:11 AM

Коментар

| 
	|

![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121  | 

Докато друсаш е 2 пъти по различно

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 19 2007, 05:18 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208  | 

Аз без музика много трудно заспивам. Всяка вечер си лягам под звуците на З-Рок и сутрен Буги ме събужда с някаква изцепка. Сега ще пробвам да спя на новия албум на The End   

--------------------  | 

| 

| 
	|

May 5 2007, 07:54 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054  | 

Понякога си пускам някое трашче и заспивам но това не се случва често   

| 

| 

| 
	|

May 5 2007, 07:57 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888  | 

Само 1 път съм заспивал на музика - беше на Rainbow - Temple of the King  

| 

| 

| 
	|

May 5 2007, 10:03 PM

Коментар

| 
	|

![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-May 07 Потребител N: 2058  | 

ООО, определено че е много по-хубаво да се спи на музика .......аз например си пускам едно радио -радио 1 или Шлагер ...хахахаха...какво да се прави ..трябва да се спи както трябва  

-------------------- Let it rock!!!!!!!!!!! 

| 

| 

| 
	|

May 6 2007, 11:50 AM

Коментар

| 
	|
| 

Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655  | 

Преди няколко дена си свалих Nature Whispers и го изпробвах по предназначение. Мога да споделя, че е доста приятно да спиш на фона на течаща вода или буря с гръмотевици.  

--------------------  | 

| 

| 
	|

May 6 2007, 11:57 AM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062  | 

Ми когато спя слушам балади на Manowar.Много добре ми действат и заспивам мн бързо.Само лошото,че понякога строшавам слушалките  

-------------------- Like a wolf in sheep's clothing, 

You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(.........  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 4th November 2025 - 02:03 PM |