![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Титаник всеки го е гледал...Филма спечели 11 оскара и 1,3 милиарда долара...Нарежда се на първо място...
Властелина на Пръстените:Завръщането на краля...Велик филм спечелил 11 оскара и 1,1 милиарда долара...На второ място... Карибски пирати:Съндъчето на мъртвеца...Много добър филм...За оскари не знам ама за 1 милиарда долара знам...На трето място... Това са трите най-известни филми и най-добри... Е какво е вашето мнение за филмите? И имате ли ваш личен топ 3? Та не съм постнал темата в темата за филмите защото е нещо по различно от обсъздане на всякакви видове филми а само за ТОП 3... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ами и трите филма не ми харесват особено. Гласувах за Властелинът на Пръстените, който е прекрасен за филм, но за филм ПО едноименната книга не става, хич.
Иначе, любимият ми филм е "Спасяването на Редник Райън". След това се нареждат "Смело сърце" и "Патриотът". ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Избора не е голям
![]() Но, Властелина определено! -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Що за малоумен избор?
На властелините ми се доспиваше а на титаник ми се драйфаше. Карибските пирати всъщност ме кефи ама чак пък най-добър филм .... Гласувам за HEAT ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
По-добре мълча и да оставя класикът да говори:
Five things that sucked about Lord of the Rings. Movies I hate that begin with "T" and end with "ITANIC" Карибски пирати също не беше толкова интересен, колкото очаквах. Въобще от къде я измисли тая класация. Самият факт, че в нея няма Star Wars, те прави много много тъп. И въобще ебати вкуса за филми... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Всъщност, за да бъдем точни, само анкетата е безсмислена, не можах да разбера изобщо за какво е пльосната там. Първоначално реших, че е избирал филмите по брой получени Оскари, но в такъв случай какво прави Карибски пирати тук, при положение че отсъства филмът, с най-много получени Оскара в историята на Академията (Бен Хур)?
Иначе тема за трите най-любими ви филма не е особено излишна, както има тема и за 10-те най-любими албума. В темата с албумите обаче авторът не е постнал анкета... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Ми според академията на оскарите това са 3-те филма за 2006 най-добрите...Знам че звучи нелепо ама не съм го измислил аз а някой който очевидно си е направил майтап с човечеството...
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Пхахаха, къде го видя това? Нещо си се объркал. Карибски пирати май не взе никакви Оскари, Властелинът не е от 2006, за Титаник изобщо да не говорим. Пък и някак си не виждам Академията да направи класация с три приключенски филма на върха... Да не е някоя квартална Академия?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
За 2006 Crash май взе оскара - голям филм или май бяха онез гейчета от планината...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^Да Crash беше доста американско сладникав, иначе и на мен ми хареса.
![]() Титаник става за гледане, но дотук.. На Властелина третата част задрямах, предпочетох телевизията, а ако става въпрос за продължението на Пиратите.. много зле, първата част го превъзхожда по всички показатели, освен по зрелище и ефекти предполагам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Aнкетата е малоумна!
1.Clerks 2.Clerks 2 3.Jay and Silent Bob -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Властелинът беше добър филм ,до където успях да го гледам
![]() Титаник е отвратителен филм !! От такива шибани блудкави ревливи педераски ...ми става съвестно ![]() ![]() За пиратите изобщо не съм гледал пък и не си падам като цяло по приключенски филми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ти бъзикаш ли се и трите филма са супер кухи, само Властелина бива, донякъде.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Aнкетата е малоумна! 1.Clerks 2.Clerks 2 3.Jay and Silent Bob Не забравяй Dogma и Mallrats ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
2 гласа за Титаник - гавра с труп
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Аз гласувах за: View Results (Null Vote)
Това все-едно да гласуваш за ритни спайдърс, дженифър хлопез или кристина гъз-в-галерия. Просто трябва да има и една отметка за "и трите са еднакво зле" -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Много странна тема.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
не ме кефи нито един от трите. има един филм, който струва колкото тия трите взети заедно и той се казва "Мерлин" със Сам Нийл в главната роля.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
От тези трите единствения, който ми хареса е "Карибски пирати".
Иначе моят топ 3: 1. A Beautiful Mind 2. DreamKeeper 3. Dances With The Wolves и Windtalkers -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
2 гласа за Титаник - гавра с труп ![]() .. от червей ![]() Това все-едно да гласуваш за ритни спайдърс, дженифър хлопез или кристина гъз-в-галерия. Що бе ?Аз ще ги гледам няма да ги слушам я ![]() П.С.No more spam ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
За други освен американски филми не сте ли чували?!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Трите филма в анкетата са боза, въпреки че като малка Титаник ми беше любим.
![]() ![]() Моята класация е следната: 1. Dark City ![]() 2. Понеделник Сутрин 3. Шесто чувство -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
1-Списъкът на Шиндлер
2-Властелинът на пръстените 1,2и3 3-Вавилон-да не забравям любимеца ми Брад Пит. Междудругото ако някой иска да обсъди филма нека го направи ще бъде интересно.За мене филма беше потресаващ различен от всичко което съм гледала до момента.Кара те да се замислиш за много неща и те хваща яко за гърлото.Пишете. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
BRAVEHAERT
Lord Of The Rings all Sin City Rome -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Rome ? Има ли такъв филм или за сериала си говорим? Сериалът е просто зашеметяващ.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Това не най-безмислената тема която съм срещал......
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Rome е сериала, но за мен лично няма нищо общо със сериалите
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
Титаник е
![]() Властелина е ![]() Карибски пирати- ![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
аве човек не знам защо изпускаш star wars,доколкото знам те са най-успешните филми в кинотото,като цяло?
а пък мен лично ме кефят и двата филма без титаник,той ми е омръзнал отдавна пък ми се струва банален,но историята покрай него няма да ми омръзне. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:40 AM |