Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]()  | 

Feb 7 2007, 03:58 PM

Коментар

| 
	|

![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429  | 

След няколко прослушвания на албума не се сдържах да не пусна тема. Вече се чувстван премазан, като поцинкована кофа. Въобще не очаквах толкова силен албум! За разлика от предните, албума е значително по-мрачен, по-тежък и по-суров.

-------------------- Broken hearts are for assholes!  | 

| 

| 
	|

Feb 7 2007, 05:27 PM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476  | 

Доста емоционален и агресивен албум. Радвам се, че Паси можел да пее така   

Кой е писал лириките на албума, по-различни ми се виждат. И тематично даже ми се струва, че се обединяват. Не явно, но имам чувство, че се описват различните проявления на едно душевно състояние, което доминира. И вярно има нещо такова, че е по-добър от предишните. Това може и да е от еуфорията покрай новите песни все пак.  | 

| 

| 
	|

Feb 7 2007, 05:27 PM

Коментар

| 
	|

![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295  | 

Съгласен съм напълно с теб. Не са ми от най-любимите групи, но албумът им мачка. Буквално.

-------------------- Historia vitae magistra 

Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.  | 

| 

| 
	|

Feb 7 2007, 05:52 PM

Коментар

| 
	|

![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587  | 

Албумът вече беше въртян предостатъчно от мен за да си изградя непредубедено мнение - ще го прочетете тази или следващата седмица, живот и здраве. Накратко - Thunderstone мачкат както винаги. Това, което ми направи най-силно впечатление този път е барабанистът, който блъска здраво още от началото на тавата, а и показва напълно изградено и лично чувство за ритъм, доста по-разчупено от в предните албуми. Финландската сила си пролича.

--------------------  | 

| 

| 
	|

Feb 7 2007, 05:59 PM

Коментар

| 
	|

![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211  | 

Албума наистина е доста силен...личи още на първо слушане...,но лично на мен ми трябва още малко слушане

| 

| 

| 
	|

Feb 7 2007, 06:57 PM

Коментар

| 
	|

![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112  | 

Великолепен е, доста го въртя тук (10x to Dragontear). Получили са се много добри попадения, специално Down With Me, Great Man Down и Swirled ме размазват тотално...   

| 

| 

| 
	|

Feb 7 2007, 07:46 PM

Коментар

| 
	|

![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296  | 

Няма да крия, че са ми една от любимите ми групи (именно поради пристрастието ми не исках аз да пускам тема, но добре че Владо също е бил доста повлиян, за да го направи  

--------------------  | 

| 

| 
	|

Feb 8 2007, 02:21 PM

Коментар

| 
	|

![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28403 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3  | 

Хубав албум са направили, повече от приятен за слушане. Thunderstone никога не са ми били особено любими - и сега едва ли ще станат, но класата си е класа.

-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl. 

| 

| 

| 
	|

Feb 8 2007, 02:31 PM

Коментар

| 
	|

![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323  | 

Супер си е "Evolution 4.0"! Харесва ми това, че са решили донякъде да променят звученето, получило се е. А Pasi Rantanen e невероятен певец!  

-------------------- Rage of the winter mould the horizon,  

cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force...  | 

| 

| 
	|

Feb 8 2007, 05:54 PM

Коментар

| 
	|
| 

Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655  | 

Албума наистина е прекрасен, забелязвам голяма еволюция в начина на свирене на групата и сериозно са разгърнали стила на музиката си. Наистина похвално!   

--------------------  | 

| 

| 
	|

Feb 8 2007, 06:03 PM

Коментар

| 
	|

![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924  | 

Албум от класа! ....И понеже вече всички казаха каквото останало има да се казва за албума, ще добавя само едно:   

-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук. 

| 

| 

| 
	|

Feb 8 2007, 10:34 PM

Коментар

| 
	|

![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467  | 

Невероятен албум, който мога да слушам постоянно!!!  

-------------------- Аз съм пеперудата 

на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим......  | 

| 

| 
	|

Feb 11 2007, 07:34 PM

Коментар

| 
	|

![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963  | 

За пореден път, евала на финландците. Новият албум е много изпипан, не мога да спра да го слушам през последните няколко дни. Thunderstone постепенно развиват потенциала си и съм убеден, че имат да ни предложат още много интересни неща.

-------------------- We live to fight the hand of doom,  

We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide...  | 

| 

| 
	|

Mar 23 2007, 08:58 AM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698  | 

На тия не им писна да издават скучни неща...

| 

| 

| 
	|

Mar 23 2007, 11:45 AM

Коментар

| 
	|
| 

Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655  | 

^ Обоснови се, кое по-точно ти е скучно...?  

--------------------  | 

| 

| 
	|

Mar 23 2007, 11:46 AM

Коментар

| 
	|

![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429  | 

^^А на тебе не ти ли писна да пишеш тъпи и безмислени постове...

-------------------- Broken hearts are for assholes!  | 

| 

| 
	|

Mar 23 2007, 06:33 PM

Коментар

| 
	|

![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924  | 

Кво се връзвате, бе  

-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук. 

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 4th November 2025 - 01:55 AM |