![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^^Съгасен съм...Наистина след тази година на котката котките ще намалеят...В Азия вече почнаха да ги пекът...Суши вече не се яде,яде се котка...
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Шуши-суши, се в гъзуши :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Вие нямате чувтства! А Reign of Intollerance нека само си представи:
Черна котка, с надпис "Hail Satan" на гърба бива навряна в калъп във формата на еврейска звезда. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Вие нямате чувтства! А Reign of Intollerance нека само си представи: Черна котка, с надпис "Hail Satan" на гърба бива навряна в калъп във формата на еврейска звезда. Простак. Много обичам котките, имам си две. Всякакви животни обичам. Както и дърветата, цветята, тревичките... какво прави живота на човека по-скъп от този на дървото, котката или червея, не знам, но хората са си решили че е така... -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Туко що ми се издигна много в очите:О...Поздравявам те малко блек метъли са успели...А повечето мразят всичко и всеки дори и себе си...
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Вие нямате чувтства! А Reign of Intollerance нека само си представи: Черна котка, с надпис "Hail Satan" на гърба бива навряна в калъп във формата на еврейска звезда. Простак. Много обичам котките, имам си две. Всякакви животни обичам. Както и дърветата, цветята, тревичките... какво прави живота на човека по-скъп от този на дървото, котката или червея, не знам, но хората са си решили че е така... Ееей най-сетне някой, който да споделя моята нагласа към живите същества! ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Гхахахах. Аз мразя котки
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Вие нямате чувтства! А Reign of Intollerance нека само си представи: Черна котка, с надпис "Hail Satan" на гърба бива навряна в калъп във формата на еврейска звезда. Простак. Много обичам котките, имам си две. Всякакви животни обичам. Както и дърветата, цветята, тревичките... какво прави живота на човека по-скъп от този на дървото, котката или червея, не знам, но хората са си решили че е така... Ееей най-сетне някой, който да споделя моята нагласа към живите същества! ![]() аз по дърветя и цветя не си падам, но заради котка, куче или друго четирикрако бих свитнал човек без много да му мисля. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Между другото "бонзай котки" има не от вчера, преди повече от пет години стана модно в Корея и предизвика вълна от протести на природозащитници. Лично моето мнение по въпроса е, че това е перверзно и извратено, показва колко гадна е човешката природа. Тъжно ми е да си помисля, че някой може да измисли подобно нещо, но безмерно повече ме натъжава фактът, че има десетки хиляди хора, които са счели идеята за хубава/естетична и са си купили от бонзай котките. Явно безмозъчността и безчувствеността са заразни в днешно време.
Отвратен съм! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
тия, дето правят това с котетата бих ги рязал с моторна резачка бавно и на почивки и бих ги изкормил на живо и за да съм още по-гаден бих наврял собствените им кървящи черва в гърлата им. много мразя някой да наранява беззащитни същества, каквито са животните.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Простак. Много обичам котките, имам си две. Всякакви животни обичам. Както и дърветата, цветята, тревичките... какво прави живота на човека по-скъп от този на дървото, котката или червея, не знам, но хората са си решили че е така... Именно !! С какво се различавате вие от котенцата бе ?!Освен с това ,че котенцата са по красиви ... Котката в еволюцията е развила рефлексите си много повече отколкото човекът-мозъка си! Котките заслужават много повече от нас да живеят !! Ние сме тези които сме за пъхане в буркани !! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Котките заслужават много повече от нас да живеят !! Ние сме тези които сме за пъхане в буркани !! Напълно съм съгласна! -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ооо, стига сте дрункали ебани простотии.
Хората масово гладуват. Хората мрат от глад и бедност. Цели народи са депресивно бедни и то пак заради действия на други хора. Тикали котета в буркани..отврат е, но те и затова са котета-да се тикат там. Други същества се раждат в Ирак и им пускат бомби в двора. Те също нямат силата да променят каквото и да било. Money rulz ye all. +1, че хората са за буркани. Така мислим ние - сравнително слабите и сравнително бедните българи. Тия с власт и пари мислят другояче и в свободното си време измислят бонзаи. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Хората масово гладуват. Хората мрат от глад и бедност. Цели народи са депресивно бедни и то пак заради действия на други хора. Тикали котета в буркани..отврат е, но те и затова са котета-да се тикат там. Други същества се раждат в Ирак и им пускат бомби в двора. Те също нямат силата да променят каквото и да било. Хах ...хората ще мрат от глад ,докъто ги мързи ...и животните понякога мрът от глад ,но тях не ги мързи. За това са котета викаш ... Знам ,че всеки човек е с мнението си ,но такива мнения просто немога да ги разбера !! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Има два варианта - или си дете на 12-13, или си тъп. В друг случай би разбрал. А коментарът ти относно ленивостта на хората, обвързан с моето мнение е тотална идиотия.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Това с котките и преди време се беше появило и де факто се оказа, че не е истина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Вчера беше МНООГО мощно на Хиподил и Toy Dolls
![]() Хиподил просто изкъртиха ... не вярвах че ще изсвирят точно тази песен една от любимите ми е и даже я записах на клипче с големия ми ... зуум ![]() http://vbox7.com/play:63a6888f -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз сериозно го мисля, че много хора не притежават достойнствата на едно куче или коте, да речем, просто защото не искат да станат човеци. И това не винаги е заради бита, всъщност точно тези хора, не човеци, са от тузарската част, на които всички ресурси са им в краката и живеят като паразити. Но да не превръщаме темата в "глобални глупости"...
![]() Бонзай е китайско изкуство, между другото. И тези там с котките са толкова "японци", колкото арабите в София са българи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ооо, стига сте дрункали ебани простотии. Хората масово гладуват. Хората мрат от глад и бедност. Цели народи са депресивно бедни и то пак заради действия на други хора. Тикали котета в буркани..отврат е, но те и затова са котета-да се тикат там. Други същества се раждат в Ирак и им пускат бомби в двора. Те също нямат силата да променят каквото и да било. Money rulz ye all. +1, че хората са за буркани. Така мислим ние - сравнително слабите и сравнително бедните българи. Тия с власт и пари мислят другояче и в свободното си време измислят бонзаи. "...и то пак заради действията на други хора" - сам го каза! Хората сами сме си виновни за проблемите. И не стига, че вредим на себе си, а и на другите, било то други хора или други видове живи същества (като котетата например), вредим на цялата земя, така че не ми обеснявай, че дрънкаме "ебани простотии"! А за това, че котетата били да се тикат там - ти нормален ли си?! С тези си разсъждения не се отличаваш много от тези, които го правят, въпреки че казваш, че е отврат! -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей!
Аз не съм за буркан! Не съм тикал нито едно коте. И не съм наранявал подобно животно през живота си. Камо ли пък човек. Ние хората не ми харесва. Колко по-ясен трябва да съм. Няма да нося отговорност за другите. Не се чувствам гражданин на света. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бахти и вихрените спорове се развихрят тук обаче
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Абе вие нормални ли сте бе?! Тва с котките не е наистина, как може да се хващате на такива плоски шегички?!? (Ако не вярвате - опитайте да си купите котка в буркан от сайта и ще видите)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат - А как определи, че си в овулация? - Аmi imam na gsma takava funkciq .... из тийн проблема ![]() ![]() Бахти хай-тек джиесема \m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
О боже,пак ли котките..
Хората сами сме си виновни за проблемите. И не стига, че вредим на себе си, а и на другите, било то други хора или други видове живи същества (като котетата например), вредим на цялата земя Мдаа..наистина това едно малко доказателство,че сме излишни на тая планета.. ...иначе..Като влязох във форума и видях темата "Филми" се сетих..Днес (или вчера) са заворили и последното кино в Русе - града,в който се е провела първата кино прожекция в България...Щели да строят търговски център...............нямам думи просто ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
О боже,пак ли котките.. Хората сами сме си виновни за проблемите. И не стига, че вредим на себе си, а и на другите, било то други хора или други видове живи същества (като котетата например), вредим на цялата земя Мдаа..наистина това едно малко доказателство,че сме излишни на тая планета.. Ами да се наврем в буркани тогава! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не ,да ни наврът.
![]() ![]() ![]() ![]() Именно за това се повтаря ![]() ...едва ли ще ме разбере някой какво ли се мъча ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
В Русе на светлинния надпис на СИБАНК първата и последната буква са изгорели
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:21 AM |