Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
85 страници V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Вицове, и други смешки
Countess_Bathory
коментар Feb 22 2007, 02:15 PM
Коментар #1231

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 50
Регистриран: 9-February 07
Град: the 13th graveyard
Потребител N: 1854

http://rocktoons.com/gallery/

--------------------
who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves
into daylight and [...] the rain
what is this that tells me I am not alone?
Go to the top of the page

+Quote Post
SteamOfBlood
коментар Feb 22 2007, 04:36 PM
Коментар #1232

Blood fetishists

Коментари: 1133
Регистриран: 20-September 06
Град: Няма такова...
Потребител N: 1579

^На кой ъгъл трябваше да се смея?

+Quote Post
blue_eyes_
коментар Feb 22 2007, 05:35 PM
Коментар #1233

Eyes Of The World

Коментари: 1666
Регистриран: 27-September 06
Град: Plovdiv
Потребител N: 1594

МангалWindowz инсталация

Ако циганите бяха измислили операционите системи, как ли щяха да се инсталират?

Ха сега братчето ми, ша вкарваш ли диското или нема да вкарваш диското?

Ха, брао, вкара диското, а сега дай пет лева... а, ти вече си ги дал, ми х`добре, време е за х`инсталацията... ммм, ма аз не издадох ли ма кабелите?...

Така мой човек, ша чистиме ли старото или че си скръндза и че запазиш боклуците. По-добро работа ще свърша с тех от тебе бе!

Ха, брао, благодарим братче бог да те благослави... ту бре една голо ромче нема у тея файлови пу!

Ми, мойто човек, че требва да чакаш докато х`инсталирам от диското! А дотогаз ша има за тебе приятна муцикя! Пирамидо, фараони, и х`балъци за едно милион лева, хоооо-хохо-хоооо-ооо, пес дръпа стар рейс за 200 левааааа...

След около пет часа...
Така бе братче, хотово, ма пръстите ме заболая да врътим това диско бе...

Джугин-джангар-джаааангъъъън! Ха сига ваведи х`име и х`парола, ма не ми ги казвай щот` и без тва не ми требат да ти проникнем у системата.

Добре, мойто човек, сига ша чакаш ристарт. Браво със здраве да си ползваш компютърнато!

--------------------

KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself...

+Quote Post
SteamOfBlood
коментар Feb 23 2007, 08:08 PM
Коментар #1234

Blood fetishists

Коментари: 1133
Регистриран: 20-September 06
Град: Няма такова...
Потребител N: 1579

http://img121.imageshack.us/my.php?image=snickers5vq.jpg
Айрън Мейдън-е препоръчвам ти и този аватар laugh.gif http://www.thegauntlet.com/garbage/baloo7wt.gif

+Quote Post
Arq
коментар Feb 26 2007, 07:32 PM
Коментар #1235

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

Една компания наркомани решили да отказват дрогата. Разбрали се да си направят купон в един от тях, но без наркотици. Домакинът приготвил всичко за купона, но не се стърпял и решил да се боцне за последно. За да не се издаде пред приятелите си написал на едно листче: \"Кой е?\" за да знае какво да говори когато се звънне на вратата. Надрусал се яко и по едно време се звъни. Той отива до вратата и казва:

- Кой е, въпросителен.

Отговарят му:

- Ние сме запетайка твоите приятели точка. laugh.gif

--------------------

+Quote Post
lodborg
коментар Feb 26 2007, 09:52 PM
Коментар #1236

I, Voyager

Група: Модератори
Коментари: 7649
Регистриран: 24-September 06
Град: Карлсруе, София... където и да е
Потребител N: 1587

Ето ви един образователен текст:

38 годишна жена
Не ви знам вие на по колко сте. За някои от вас знам, за други не, но средната възраст е доста по-ниска от тази в заглавието. 38 годишните жени са фурии. Бедна ви е фантазията. Студен ви е бойлера. Залюбихме се с една на тази възраст. То не бе любов, не бе чудо. Но не е онази любов, която очаквате, а секс. И не е точно сексът, който очаквате. А ФРЕНСКА ЛЮБОВ... предимно орален секс, СВИРКА... или там както му викате във вашето барче... или ФЛИГОРНА, както е по-популярно да се нарича в средите на държавния симфоничен оркестър, но това няма значение.

Сутрин се събуждаш. Още усещаш запах от снощното евтино вино в устата си, а пенисът ти вече е в устата й. 38-годишните обожават оралния секс. Обожават пениса. За тях пенисът е като стелките за дюстабанлиите. Три дни могат хляб да не ядат, но от скута ти не слизат. Хубаво ли? Да, ама не...
След сутрешна Свирка Успокоител чрез Фелацийни Ласки с Ефект - С.У.Ф.Л.Е. – човек отива по нужда. Защото не може да има само суфле и реване (Р.Е.В.А.Н.Е. - Регулярно Еякулиране на Винаги Актуалната Несломима Ерекция).Значи отивам по нужда, голяма... И чакам да ми спадне тонгата от суфлето. Тъкмо ми се отпуснат мускулите, аха да почна да се изхождам – влиза в тоалетната онази и... суфле. А да ви видя как се ака по време на суфле. Не може! Отказах се. От акането. От нея още не. Отивам да се бръсна. Аз се бръсна, а тя - суфле. Нарязах се. В лицето заприличах на пиле по пекински. За да ме остави се напънах и... реване...Отиваме с колата някъде. Аз карам, а тя пак. Хайде суфле? Суфле, ама не. Уф, ок, ок, ади... и... суфле. Суфле, суфле... и накрая - долен, ляв мигач - кариес профунда, КАТ, акт, так, тка, кта, атк и деньги профунда тоже...Влизаме в киното. 10:00. Детска прожекция. Анимация. Аз гледам, а тя суфле. По едно време си мисля, че съм й забравил физиономията. Само в тил я познавам. Децата се смеят. На филмчето. А от мен текат сълзи. Болезнено реванЕ. Вече не го броя кое поред е...

Разходка край морето. Сядаме на пейка. Аз обяснявам - луна, приливи и отливи. А тя сумти. Що ли? Суфле... Питам я дали е разбрала за приливите и отливите. Отговорът е "мъмъ", което с празна уста би се чуло като "ъхъ". Като Наполеон е. Хем слуша за луната, хем суфле. Реване и си тръгнахме.
Дискотека. Еееей там на онова сепаре в ъгъла. Тъмното. Поръчах. Тя не иска нищо. Легна ми в скута. А аз вече две не виждам от суфлета. Ни ти се танцува, ни нищо. Ходи ти се по голяма нужда. Коремът ти е камък. Тонгата пулсира като александрийски фар преди да стане чудо на света. Върнахме се. Нощ в леглото. Имаше и секс. Тя заспа с моята тонга в уста. Чудех се дали нямам зъбен камък долу вече. А коремът ми камък. Имам газове вече, по дяволите. Тъкмо реших да се освободя от тях и тя ми духна в ануса. Свиха ми се мускулите и пак нищо не стана.
Със сълзи на очи заспах.
На сутринта... вж. по-горе.

--------------------

------------------------------------------------------

Abra macabra, baby!
------------
Why is the rum gone?

+Quote Post
Svetyl
коментар Feb 26 2007, 10:26 PM
Коментар #1237

Поетично бездушен

Група: Приятели
Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

^ bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Feb 27 2007, 06:27 PM
Коментар #1238

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28396
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

http://www.cs.tlu.ee/~meelis/catmusic/

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
SoulThief
коментар Feb 27 2007, 06:32 PM
Коментар #1239

Прослушващ метъл
**

Коментари: 203
Регистриран: 20-February 07
Потребител N: 1904

^ laugh.gif Много добро!

+Quote Post
Arq
коментар Feb 28 2007, 07:36 PM
Коментар #1240

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

Чък Норис е единствения човек, който е победил стена на тенис.

--------------------

+Quote Post
Цветомир
коментар Mar 1 2007, 02:11 PM
Коментар #1241

Прогресиращ

Коментари: 653
Регистриран: 17-February 07
Град: Пловдив
Потребител N: 1888

Двама пияни седят на съседни маси в кръчмата. Единият се заяжда с другия:
- Е*ал съм ти майката!
Другият не реагира.
- И отзад съм я чукал!
Пак никаква реакция.
- И в устата съм й го слагал!
Вторият се надига и казва:
- Хайде стига, татко, дай да се прибираме у дома
- Няма!
Бой...
- Ще си пускаш ли дълга коса ?
- Няма!
Бой...
- Няма!
Бой...
- ДА!
- Докъде?
- До тавана!

+Quote Post
tears_of_blood
коментар Mar 3 2007, 10:11 AM
Коментар #1242

Непросветен
*

Коментари: 19
Регистриран: 17-February 07
Потребител N: 1886

Един алкохолик,вече наквасен,влиза вместо в кръчмата,във ветеринарна клиника. Веднага фиксира едно шише,на което пише КК2КК.Помирисва го,харесва му и го изпива цялото.Веднага получава мощна ерекция и не може да му спадне по никакъв начин.След няколко дни мъчения отива при личния лекар и му вика:
-Помагай,приятел,не мога да го сваля!
-Да сте пили нещо по-специално,другарю?
-Ми...оня ден пих нещо...на шишето пишеше КК2КК...
-Къде го намерихте,другарю?
-Ми,жената вика,видели ме да влизам в неква ветеринарна...
-Лошо,другарю...
-Що,докторе?
-Изпил сте Конски Куродръв 2 Капки на Кофа...

--------------------
I need serenity,
in a place where I can hide...
I need serenity,
nothing changes,days go by...

+Quote Post
stage
коментар Mar 3 2007, 06:36 PM
Коментар #1243

In search for my Eloise...

Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

--------------------

+Quote Post
MadHatter
коментар Mar 5 2007, 03:40 PM
Коментар #1244

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

Закон И Ред blackmetal.gif

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
SharondenAdel
коментар Mar 5 2007, 03:47 PM
Коментар #1245

Метъл

Коментари: 1015
Регистриран: 27-December 06
Потребител N: 1750

^ Аз като ви казвам, че света нещо не е на ред вий не ми вярвати!

П.П. Не света е винован, а хората които го правят ненормален! censored2.gif

+Quote Post
Dragontear
коментар Mar 5 2007, 03:58 PM
Коментар #1246

Антихрист

Група: Metal World Conclave
Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

^^Холандците ...твърде дълго май си оставиха употребата на наркотици законна..и са попрекалили

+Quote Post
SoulThief
коментар Mar 5 2007, 04:13 PM
Коментар #1247

Прослушващ метъл
**

^^^ Аз си казах мнението преди, но ще го повторя - на тия главите им директно на пъна!

+Quote Post
InsArtTure
коментар Mar 6 2007, 09:02 AM
Коментар #1248

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

1

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
lodborg
коментар Mar 6 2007, 06:51 PM
Коментар #1249

I, Voyager

Група: Модератори
Коментари: 7649
Регистриран: 24-September 06
Град: Карлсруе, София... където и да е
Потребител N: 1587

Цитат(MadHatter @ Feb 15 2007, 03:17 PM) *
Катастрофално Зле 2 и Блео: Клиц
5, 4, 3, 1 off blast! blackmetal.gif
Ето го и текстът на това епохално творение:

Hey baby wake up from your a sleep
We have arrived onto the future
And the whole world is become....

Elektronik, Supersonik,
Supersonik, Elektronik,

Hey baby ride with me away,
We doesn't have much time,
My blue jeans is tight,
So onto my love rocket, climb,
Inside tank of fuel is not fuel, but love,
Above us, there is nothing above,
but the stars, above

All systems gone!
Prepare for downcount!

5....4....3....1! Off blast!

Fly away, my space rocket,
You no need put money in my pocket
The door is closed I just lock it,
(Ha) I put my (Ha) port plug in your socket (Ha Ha Ha)

The sonic sky is bright like fire
You and me gets higher and higher
Cut communication wire
Only thing can stop us is flat tire

Ha, Ha, Ha Ha Ha Ha

Hey love crusaider
I want to be your space invader
For you I will decend the deepest moon crater
I is more stronger than Darth Vapour
Obey me I is your new dictator
For you is Venus, I am Mars
With you I is more richer than all the tzars
Make a wishes on a shooting stars
Then for you I will play on my cosmic guitars!

Ladies and Gentlemen
Fasten your beltseats
We has commenced our decent
I trust you enjoy this flight
As much as you enjoy this accent

Now back on Earth its time for downsplash
Into sea of eternal glory my spaceship crash
People have arrived for cheer me from near and far
And as I float I open door and shout
"I am worlds biggest, washed-up superstar!"

(Supersonik, Elektronik)

As for sure as the sun rises in the west
Of all the seas and all the boats I am the bestest
come, let me put ring of Jupiter on your finger
Then like a smell around you I will forever linger
Ok, is time for end, no more will I sang
Let me take you back in time,
I want for you to experience big bang

Long live space race
Long live, Molvania

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

--------------------

------------------------------------------------------

Abra macabra, baby!
------------
Why is the rum gone?

+Quote Post
Vermic
коментар Mar 12 2007, 09:09 PM
Коментар #1250

Просветен

Коментари: 449
Регистриран: 29-November 06
Град: Русе-Чернобил
Потребител N: 1703

Как сме се пръкнали на Земята...

1.Възложиха ни нова задача.Трябва да правим интелигентна форма на живот на някаква вмирисана малка планетка наречена Марс. Все така се случва. На нашия отдел винаги му дават най- скапаните проекти. Така и не можах да си обясня защо. В другите отдели творят богове,а ние кво..интелигентна форма на живот.Пфу!

2.Започваме проекта. Изглежда добре.

3.Това на нищо не прилича. Тъкмо ги бяхме нагласили,цивилизацийка даже си бяха направили и да вземат,че да си пуснат сешоарите всичките по едно и също време да видели кво ще стане. Ми кво може да стане,бе идиоти. Взривиха некъв атомен реактор и разпердушиниха всичко. Много рано им дадохме тия технологии. Ще трябва да почваме всичко от начало. Местим проекта на съседната планета Земя.

4.Пуснахме първия проект в действие. Изглеждаше добре докато два динозавъра не му ебаха майката. Хм, странен израз при положение,че няма майка. Поне не в буквалния смисъл на думата. Както и да е. Ще се наложи да го изправим на два крака,за да може да бяга по-бързо.

5.Пуснахме още един. Тоя път му заложихме и програма „Страх” щото иначе се ходеше да се тика в устата на динозаврите. Кво,на майка си дириш там, бе малоумник!??!
Напускахме десетина от новите проекти. Лошо. Динозаврите подължават да им ебават майката.

6.Наложи се да изтребем динозаврите. Писна ми от тия тъпи говеда. Толкова храна,а те се съдраха да плюскат хора. Майка им мръсни гадини. Ама да видите само как цвърчаха като Кентъки Фрайд Чикън като им хвърлихме оня метеорит. Сега ще се наложи да замразим проекта за два дни докато планетата се постабилизира. Пука ми. И без това днеска е петък.

7.Много са тъпи беееее, вече 13 техни години не могат да открият огъня.Най-накрая на колегата му се наложи да слезе долу с една огнехвъргачка и като ги подкарааа. Да видите после как за норматив се научиха що е то огън и има ли той почва у нас. Пък колко време им трябваше да открият колелото ако знаете само. И знаете ли как стана? Клекнал единия малоумник да сере,ама така се изсрал,че чак на пита го изкарал със заврантулка накрая. После започнал учудено да гледа това дето излязло от задника му. Зел го,ма го изтървал и то са изтъркулило надолу по хълма. Пък те по това време ги серяха едни такива доста твърди.После ги омекотявахме,че все с разпорени гъзове ходеха ма това е друга история.

8.Кофти тръпка. Докато сме им омекотявали говната сме объркали отделителната система. Дрискат през ушите. Единия получи разстройство и цяла седмица вися провесен надолу с главата от една скала докато не пукна. Ами какво да направя като са ни скапани компютрите. От една седмица говоря на шефовете да ни дадат нови ама те не,та не.Нямало нужда да обвиняваме техниката само щото ние сме били некадърни. Простаци. Ше видят те!

9.Трябвало сега пък да измислим нов и оригинален начин за възпроизвеждане. Да имало разнообразие във вселената моля ви се. Абе тия луди ли са? Кво толкова лошо имаше в това просто да си падат от небето. Ама неее, много въпроси щели да задават после, не било на добре. Вярно,че един, двама паднаха и повече не станаха,ама чак пък толкова напъване. Хмм..докато включвах лампата в контакта ми дойде гениална идея.Е какво пък,поне ще е весело.....

10.Тъпанари! Откриха алкохола. Намерили некво ферментирало грозде и викнали и другите да пробват.15 мъртви от алкохолно натравяне.Сеа ще трябва и черен дроб да им слагаме.Защо все на мееен

11.Имаме много случаи на счупени пръсти. Абе тия говеда що все си тикат носа там където не им е работа? Ще им сложим нокти. Поне малко ще ги предпазват. Стига им толкова и без това почнаха да се размножават като зайци.

12.Искренно ми се иска да мога направо да им дам по един АЕЦ и да вървят да се оправят. Ама ще стане като с предните вероятно щото тия са наистина много тъпи. Вчера,единия да вземе да се опитва да лети. Видял там че нещо си фърфоли из въздуха,та решил и той баровеца,барабар Петко с мъжете да лети.Размаза се като ваденка.Другите го сготвиха за вечеря. Ужас!Тук ще трябва да се пипа бавно и сигурно.

13.Ама какво е това! На нищо не прилича. Намерили бъг в софтуера на някакво островче „Атлантида”. Докопали технологии дето трябва да им ги дадем чак другата година и докато се усетим се научили да ги използват дори.Е бая от тях вече бяха омирисали драките, но все пак се научили. Потопихме целия остров и оправихме бъг-а.Тъй като после открихме и други дупки се наложи да им пуснем една ледена епоха т.е. да замразим проекта за известно време докато напишем пач-ове.

14.Изглежда добре.Само дето наистина прекалено бързо почнаха да се размножават с новия метод.Май бая им допадна. Голям майтап е да ги гледаме как се клецат къде им падне. Ще им спретнем едно апокалипсче в скоро време ако на така вървят нещата ми се струва.

15. Все още са доста тъпи. Наложи се да добавим промени в големината на главата и мозъка. Махнахме и опашките щото вечно се препъваха в тях или пък ги гонеха.Имали чувството че някой ги преследва. Знайте ли кви чувства ще ви дам аз на вас,ааа? Абе, кой въобще ви е разрешил да чувствате?Тва,е работа на Ванката от тестовата лаборатория. Кой въобще му е разрешил да си тества боклуците на нашите индивиди?Ще го изкъртя като го видя!

16.Най-накрая ни докараха бог.Доста добре са го направили. Има си един,два кусура разбира се, но ще свърши работа. Определено имахме нужда. От три седмици сме пуснали заявката.До сега говедата се молеха на звездата в центъра на слънчевата им система. Това пък от къде им хрумна не мога да си обясня. Тая партида излязоха много странни. Сигурно е от кислорода дето го дишат. Имам чувството,че сичките постоянно са надрусани.

17. Бог-а е бъгясал. Започна да се явява безразборно на кой свари, да плещи врели-некипели и изнесе два града от картата. Спряхме процеса и го върнахме за доизкусуряване.Абсолютен куку-руку фигурант. Ужас!

18.Ще трябва да им правим Апокалипсис. Много се оляха вече само простотии правят и никъв прогрес. Мислехме да им спрем ебането за известно време ама после ни дойде по-добра идея. Ще им пуснем едно потопче. Обаче трябваше да спасим останалите видове от наводнението. И за това измислихме решение.Завъртяхме един дядка да направи кораб и да качи от всички по два вида. Много хубаво потопче стана.И при тях и при нас. Ние обаче се наливахме с амброзия до припадък и гледахме шоуто.

19. Пак населихме планетата. Пуснахме и бог-а.Той пък да вземе,че да пусне некъв негов пророк да зарибявал населението щото не искали да вярват в него. Само дето и двамата изкараха по един АВТОМАТ и почнаха да изтребват де що народ сварят. Пък тия Калашников имаха още бая време да почакат. Така е щото бог-а се води автоматизиран админ и има достъп до всичко. Съвсем му забранихме да си вясва носа пред тъпите говеда. Явно ония глупаци дето ни пратиха бог-а пак не са си свършили работата като хората и ще трябва ние да им оправяме бъкиите.

20. Пак почнаха да правят квото си поискат. Е това вече не се издържа. И пак пренаселват планетата. Не можем постоянно да им организираме апокалипсчета колкото и забавно да е. Ще трябва да автоматизираме системата по друг начин. Взехме на заем още три-четири бог-а и ги побъркахме на тема религия. Почнаха да се избиват и успяхме да вкараме раждаемост към смъртност в доста реални граници. Спретнахме им после и една две войнички(няма да забравя кво шоу ни направиха само заради една фльорца наречена Елена), вкарахме няколко малко по интелигентни, вманиачени за власт малоумници и работата заспа.

21.Нашата работа тук е свършена. Оставихме ги на автопилот. Квото ще да става с тия вече не са наша грижа. Да се занимава с тях отдел поддръжка!

смеите се на воля :Р

--------------------
Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба!

Welcome to Chernobyl

+Quote Post
Dragontear
коментар Mar 19 2007, 05:23 PM
Коментар #1251

Антихрист

Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

хъ хъ хъ ето нещо образователно laugh.gif laugh.gif blackmetal.gif

+Quote Post
blue_eyes_
коментар Mar 22 2007, 05:08 PM
Коментар #1252

Eyes Of The World

Коментари: 1666
Регистриран: 27-September 06
Град: Plovdiv
Потребител N: 1594

Студенски и ученически бисери: w00t.gif laugh.gif laugh.gif

Хан Крум издебнал самозадоволените ромеи в дерето и ги изненадал отзад .

Камилите издържат дълго в пустинята, защото имат вода в бъбреците. - Ученически

Кочо го извади кървав от жена си и го заби в себе си!.

Баба Илийца не обръща внимание на факта, че е жива.
Кандидатстудентски

Баба Илйца захвърля детето си в реката и эапочва мъжки да се бори с кола. Но детето не е умряло! То само се преструва!

...ето сега ще пъхнем един корен отдолу и членовете ви ще изпопадат...
Учителка по математика

И защо баба Илийца не оставя детето директно в лодката. Ами така тя може да го настъпи, докато вади кола....
Ученическо съчинение

Нашите прадеди са живели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент.

По време на фараоните, живите са балсамирали мъртвите, за да не се отегчават. Мумиите са мъртъвци, на които са извадени вътрешностите, но те не са умрели от това. Пирамидите са се състояли от помещение за покойника, земен ресторант и множество коридори, за объркване на учените.

Докато спартанците ходели на война, жените им раждали деца. За тази цел те били тренирани от най-ранна възраст.

Като заминавали кръстоносците отнасяли портретите на жените и децата си, а при завръщането си с радост намирали нови деца около вярната съпруга.

Абрахам Линкълн е роден в дървена колиба, която построил собственоръчно.

В 19 век се развило мисионерството. Нещастните мисионери, които отивали в Китай, се връщали обезглавени.

Президентът на републиката се избира за седем години, като на три години се подновява с една трета. Разликата между царя и президента е тази, че царят е син на баща си, а президентът не е. През 1875 г. само мъжете влизали в урната. Днес за да бъдеш избирател е необходимо да принадлежиш на двата пола.

След завземането на властта от Мусолини, населението на Италия се удвоило благодарение на личните му заслуги.

През деня Земята се върти около Слънцето, а през нощта около луната. Като се върти Земята показва задницата отпред и предницата отзад. Земните меридиани разделят Земята на 24 парчета. Те служат за да въртят Земята около луната. Има два тропика: тропика на Рака и тропика на Проказата.

Климатът в Гвиана не е здрав, защото в нея изпращат каторжници. Там има гори от девственици, които доставят строителен материал.

--------------------

KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself...

+Quote Post
MadHatter
коментар Mar 22 2007, 06:28 PM
Коментар #1253

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

Цитат
В 19 век се развило мисионерството. Нещастните мисионери, които отивали в Китай, се връщали обезглавени.

Dead will walk some day...unfortunately icon_headbang[1].gif

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
SoulThief
коментар Mar 22 2007, 07:44 PM
Коментар #1254

Прослушващ метъл
**

Genesis (Сътворение) - http://store1.data.bg/soviet/Genesis.txt
Малко е дълго, но си заслужава.

+Quote Post
Sirenia_fan
коментар Mar 23 2007, 08:32 AM
Коментар #1255

Просветен

Коментари: 379
Регистриран: 17-March 07
Потребител N: 1962

прасчо стои на ръба на една пропаст и вика:
-магаренцееее!
пух го вижда и казва:
-прасчо, ела насам, ще паднеш!
прасчо:
-магаренцееее!
пух:
-прасчо, ела насам, бе, магаре такова!
прасчо:
-магаренцееее!
пух:
-прасчо, ела насам или ще те бутна!
прасчо:
-магаренцееее!
пух се засилил да го бутне, но прасчо се отместил и пух паднал в пропастта.
прасчо:
-пууууууух! ....
laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
`Xandria`
коментар Mar 25 2007, 02:46 PM
Коментар #1256

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

Maлко бисери:
Балканджи Йово е жестоко и ситно накълцан от злите турци blackmetal.gif
И мъжът, и магнетофонът имат по две глави - едната за запис, другата за възпроизвеждане.
Из лекция по Аудио-визуални средства...
На лирическия герой не му е до любов, въпреки че самодивите са три.
Ученическо изказване biggrin.gif
Тази болест причинява не само смърт,но и води до пълно ослепяване...
Учителка по биология
Ахил е висок, мускулест, красив и добродушен. А Хектор е обратен. openwidehug.gif
Ученическо изказване
Това тука съм го извадил за общо удоволствие..
Учителски
Видяхте ли този сперматозоид? Ако не, да го пусна по масите... ohmy.gif
Учител по биология

+Quote Post
Slash
коментар Mar 25 2007, 04:30 PM
Коментар #1257

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

http://library.thinkquest.org/04oct/00365/bg/comics1.htm icon_headbang[1].gif

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Mar 27 2007, 05:42 PM
Коментар #1258

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28396
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

http://img105.imageshack.us/img105/4159/boom4humw1.gif icon_twisted.gif

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Mar 27 2007, 05:46 PM
Коментар #1259

Рицар на върховен дом Сянка

Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

^Слагай в подписа ти казвам biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Wolfheart
коментар Mar 28 2007, 06:18 PM
Коментар #1260

Я свободен

Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post

85 страници V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 11th September 2025 - 02:46 PM