![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Мерси много
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-You just killed that helicopter with a car?!?
-I was out of bullets. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Баси, днес в тролея някакво момиче прекосява половината превозно средство, идва до мен и приветливо си ме пита "Здрасти, как си?". Аз цикля малко, след което я питам "М...познавам ли те???, контрирано от "Михаела от Бирфеста". Гледам тъпо, защото такова момиче въобще не познавам и си й казвам "Объркала си изглежда човека, сори...". Е, тебе поне те заговарят.Мене преди седмица, посред бял ден в подлеза на плиска, едно непознато симпатично момче ме стисна за брадичката и ме целуна.Вървеше срещу мене и в последния момент ми се метна и подозирам, че имаше намерение да вкара езика си в устата ми, хахах. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^ехааа, или е бил вкарл нещо,или евала му за смелостта.
На теб не ти ли се е искало да целунеш някой непознат на улицата, просто...ей така? ![]() Аз утре си уредих живот и здарв ходене до ВТ. Дано не изпуснем никой влак този път. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^^на мен що не ми се случват такива неща
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^И аз това казвам
![]() То при нас няма да срещнеш готино момче, пък камо ли да те целуне ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^^
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
'Сичко как' си тр'ебва. Странно само защо ми се стори, че чух 9-та симфония на Бетовен по едно време? 0.О -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Друго си е да трепеш гадове на фона на Одата на радостта...
- What you gonna do? - I'm gonna kill this guy and get my daughter. Or I'm gonna get my daughter and kill this guy. Or kill them all! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Rotfl
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Няма нищо по-хубаво от това човек да си е вкъщи.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Welcome back, metal brother ;p
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Филмчето ще е много готино ама тая песничка не му отива ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Няма нищо по-хубаво от това човек да си е вкъщи. ![]() Къде си ходил, та се връщаш? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Близо двумесечна командировка в Германия.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
И какво донесе
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...asc&start=0
пагхадфевиургИПСГАПГАУПДГАСПДАСУОу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да не си мислиш че е вярно?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ Пфхаха, това надмина всичките ми фантазии за това, колко може да е зле този форум. (Teenproblem). Луди, луди.
![]() Въображението им е велико - друг бисер от същата тема е: "няколко минути ме чука така с пръсти и аз свърших защото ми стана много хубаво " -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НоелФ, естествено че не. Толкова идиот не съм. Но се хилих на измислените неща като ненормален ;D
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз го надървих леко. Това "усетих как спермата се стича по краката ми" беше много яко...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
scoin_of_storm
едва ли е възможна такава случка,тази където го е написала това или е сънувала или най-голямата и мечта е някой да е опъне в рейса пред очите на много хора P.S. що за извратена младеж -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Държа да споделя споходилата ни днес мен и един приятел простотия. Първо бяхме се събрали у един приятел и пихме, пихме... после ходихме на караоке. Те тоя идиот трябваше да пее с мене, а като дойде неговия ред си блееше и стоеше като пън... аз го ритнах и му извиках "Пей, бе, Милене!", ония никаква реакция
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.П. Сигурно утре... т.е. по-късно днес няма да помня, нооо... все пак ви обичам ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ние те обичаме
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
P.S. що за извратена младеж че даже и повече... ![]() Фолън, дано не те боли много главата. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
scoin_of_storm едва ли е възможна такава случка,тази където го е написала това или е сънувала или най-голямата и мечта е някой да е опъне в рейса пред очите на много хора P.S. що за извратена младеж Аз съм за извратена младеж ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^^ Боли меееее
![]() Някой сега да ми каже лекарство за махмурлук... без животински вътрешности ![]() Откога не се бях напивала така... и не бях изпростявала така ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Има едно на BAYER много добро, разтваря се в вода, ама нещо немога да се сетя сега как се казваше...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 04:05 PM |