![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://maddox.xmission.com/
![]() Филмчето съсдържа необорими доказателства. Ебати! Как може правителствата да правят такива неща на хората!?!?!? Къде отиде свободата? Нали ги избираме уж за да ни служат? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Незнам... прабаба ми е била на тая щайга
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
And the day is saved again...thx to maddox \m/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
The Jews did it, the fuckin Jews!!!!!11
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Пхахаха, да филмчето наистина съдържа "необорими" доказателства...
![]() Особено съм впечатлен и от този уникално съдържателен довод: Even though some of the world's richest and most famous passengers were on the ship, not a single video was made of the Titanic sinking. HOW CONVENIENT!!! Някъде имаше иконка на Edd, тряскащ си главата в земята. Бих я включил с удоволствие в поста си, но не си спомям къде точно беше. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Искат да кажат, че потъването на кораба - такова, каквото цял свят го знае, е изфабрикувана лъжа, зад която се крие умишлено потапяне на кораба? Нещо не мога да разбера. Доказателствата изглеждат сравнително убедително (като изключим тези с датата на Абрахам и разместването на букви). Това обаче за леда и метала ми се вижда странно: естествено, че с две кубчета лед няма да разбие детското корабче. Опитвал ли е обаче авторът на филма и сайта да откърти от камерата на стар хладилник "Мраз" солидно парче лед, за да види с каква плътност е то? А ако това парче лед е с размерите на айсберг? Нормално е целостта на корпуса да се нарани и разруши. Още повече, че металите, които през началото на ХХв. са използвани за корабостроене, са доста по-различни от използваните в момента. А, и най-основното: какъв би могъл да бъде мотивът за подобно деяние?
Иначе не ми изглежда лошо като идея: конспирацията "Титаник". ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Сайтът е очевидна ебавка с всички, четящи го. Много забавна при това.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Особено преди да покаже "експеримента" във ваната: "What you're about to see may shock you!" ПФФФФАХАХАХХАХАХ!!!!!!!!111 А айсбергът с платна 2 страници по-назад е направо черешката върху тортата!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Това е наистина яко....не бих могъл да го кажа и представя по добре.......ТИТАНИК е най-голямата лъжа след зона 51
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
това не е възможно
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
ninth eleven!!!!!!!
Абе няма ли серия на Саут Парк и за потъването на Титаник? ![]() Особено се смях когато почна да удря ледчетата с кораба. Или разтапянето на лъжици. Дали лъжиците на Титаник са се разтопили? ![]() п.с.: Венци, ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
На какви неща ставаме свидетели...Истината е някаде там но ние не сме готови да я узнаем само за това че след това всичко се обръща на смърт и на война...
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Хах, особено пресъздаването беше доста убедително.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
тоя дава супер тъпи и безсмислени доводи,аз се насрах да се хиля като почна да блъска корабчето
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ ?!?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
За половината постове бих казал това ^ .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Искат да кажат, че потъването на кораба - такова, каквото цял свят го знае, е изфабрикувана лъжа, зад която се крие умишлено потапяне на кораба? Нещо не мога да разбера. Доказателствата изглеждат сравнително убедително (като изключим тези с датата на Абрахам и разместването на букви). Това обаче за леда и метала ми се вижда странно: естествено, че с две кубчета лед няма да разбие детското корабче. Опитвал ли е обаче авторът на филма и сайта да откърти от камерата на стар хладилник "Мраз" солидно парче лед, за да види с каква плътност е то? А ако това парче лед е с размерите на айсберг? Нормално е целостта на корпуса да се нарани и разруши. Още повече, че металите, които през началото на ХХв. са използвани за корабостроене, са доста по-различни от използваните в момента. А, и най-основното: какъв би могъл да бъде мотивът за подобно деяние? Иначе не ми изглежда лошо като идея: конспирацията "Титаник". ![]() моя хладилник е точно такъв и за негово нещастие няма вратичка на камерата, заради което на всеки две седмици си пресъздавам усещането за антарктика ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат с един удар с теслата свалям повечето лед от камерата Още едно доказалтелство, че метал > лед! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Гхахахгхахгахахха!
Допреди месеци и вкъщи историята с хладилника беше такава. И все пак при правене на кораби нещата не опират само до това кое е по-по >, нали? Ти с теслата хубаво разбиваш леда в камерата, но ми е любопитно айсберг, от който едва 1/10 се вижда над водата, можеш ли с таз тесла разби? Добре, конспирация е, ама може ли някой да ми даде смислен орговор чия и защо? Там пише на правителството - на кое? Американското ли? Той корабът е английски. А и оцелелите не са само две лица, които да твърдят, че са били прекалено малки, за да помнят. Кой може да застави оцелелите да разправят историята с айсберга, ако не е вярна. А и какво? Корабът като е на дъното не е ли изследван? Сигурна съм, че ще се намери пробойна. Пък и тогава какво е потопило кораба? Ъ? ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен всичко е било изсценировка за да се отвлече вниманието на хората от това как Топлофикация ги ограбва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^^Момчето си го е написало, евреите са виновни!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Според мен това, което е написал този човек не е много вярно, смисъл..доказателствата не ми се струват много смислени ...незнам..доста спорен въпрос е това!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен всичко е било изсценировка за да се отвлече вниманието на хората от това как Топлофикация ги ограбва. Всъщност сега след като Стефан го каза и се замислих по въпроса, наистина звучи логично. Ето ви я връзката - ледник -> топлофикация -> титаник. Виждате ли? Сега остава само да се проучи въпросa коя световна организация е потулила историята и с каква цел...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Цитат с един удар с теслата свалям повечето лед от камерата Още едно доказалтелство, че метал > лед! ![]() Е, масата на ледчето в камерата, не може да се сравни с масата на айсберга. Още в първата минута видях, че филмчето няма да ме вкара в туш, но онзи като извади детското корабче и почна да го удря в леда, направо си паднах от стола. Очевидно са го правили тийнеиджъри, на които им е било скучно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
На кой му пука за Титаник, този сайт е велик!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е сега... в началото наистина потръгва сериозно.
Но, след "What you're about to see, may shock you!" следва тотален OMG LOL!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Темата и отговорите в нея като цяло ме накараха да си представям, как нещо квадратно се опитва да влезне в кръгла дупка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Да не ви развалям първоаприлската дискусия, ама от оня каруца са оцеляли учудващо много народ, в това число и доста от командния състав. Даже преди 15-тина години излезе една книга на български, писана от един от капитаните на Титаник - "Лайтс или одисеята на Лайтоуър". Цялата случка, разказана от очевидец, при това от по- "разбиращите" очевидци. Може да ви падне по тарабите със стари книги за левче..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Мхм. Всичко разбрах вече: при сблъсък между айсберг и кораб ледът се разтапя поголовно от горещината на загрелия метален кораб и няма начин да бъде нарушена целостта на кораба.
![]() Тия пичове, съставителите, даже признават, че не знаят какво значат приложените таблици. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:05 PM |