![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
това време го "убивам" с различни групи, но най-често с авантазия или найтуиш, по-рядко със сирения. последните ги слушам само навънка, щот майка ми явно няма да им стане фенка (за съжаление), или пред компа. а авантазия са доста отпускащи и се връзват с комбинацията нескафе 3 в 1 + бекс.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ужасно кафе
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
е то ако не е сладко няма да става за пиене. само дето вместо мляко е трябвало да сложат сметана. много яко става, когато в това 3в1 сложиш и 10 пакетчета суха сметана. ммм, направо става невероятно!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Е ти сметана или кафе пиеш, еба си
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Препоръчайте ми хубаво кафе за варене в микровълнова.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
От тук изброените My Dying Bride.Особено в добавка с добро четиво.Въпреки че като се замисля обикновено кафе пия набързо в някое междучасие и единствената "музика" идва от звънеца.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Винаги съм си мечтаела като седна с някой приятел в кафене,там вместо комерсиалните тъпизми на Сити ТиВи да въртят Дрийм Тиътър-не знам защо,но ми носят хармонично,лежерно усещане.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Кафето си го обичам с: цигара, Enya, Enigma, Исихия, Кайно Йесно Слонце, (дарк) ембиънт, класическа музика, филмова музика...
Демек "Друго". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
BURZUM
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Кафе мога да пия на всяка една група - не мисля, че е нужна чак такава придирчивост
![]() Гласувах за Iron Maiden иначе. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
*еебиш... Ми аз като не пия кафе, а и не пуша - какво правим?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
...с*кс! Но това вече е за друга тема.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Хихи!
Аз гласувах за "друго" защото обикновено като си почивам и пийвам кафенце залагам на някое рокче - дали ще е GNR, WHITESNAKE, DEF LEPPARD, PINK CREAM 69 или Frederiksen&Denander... Понякога залагам и на Arch Enemy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Аз като пия кафе непрестанно, хахаха. Но странното е, че измежду тези Nile най ми пасват.
![]() В момента пийвам кафенце на Бийтълс, ама тези дни съм се ошашкала с тях така или иначе. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
My Dying Bride казвам аз
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тежко и горчиво си пиеш кафето май..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Хахаха определено си е оптимистично...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Въобще не помня кога съм гласувала в тази анкета, нито пък с какво...
![]() Но пък сега казвам, Evergrey или Agalloch, особено вторите. -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ае кфа е тая умрела тема е?Я да се напрай една тема "Метълът и бирата"
![]() ![]() Колкото до анкетата-разбира се друго. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
^ Ей малчо стига само за бира си говорел.
Аз гласувах за Мейдън понеже в петък когато останах самичък в офиса тях си ги пуснах. Но по-често си пускам З-рок или някакво друго онлайн радио. А пък преди товаа шефа ми пускаше ДЖАЗ и беше много приятно и релаксирашо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Жицата върви със скара и алкаж, не с кафе.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:03 AM |