![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Един албум, който ми убягва от много време - Lyriel - Autumntales
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Търсим си салвия да си купим от някой на територията на гр. Русе.
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Търся да ми кажете ,шемети ,коя песен върви във филма Cradle Of Fear ,докъто действието се развива в некъв ъндърграунд клуб!
Много е яка беше ми се запечатала в кутията толкова яко че каквото и да слушах си тананиках нея ![]() ...но нея знам мамка му ...вие разбирате ,подскажете ми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
^Ето ти Tracklisting от там ще се оправиш
![]() 1. Fallout/The Beast Within - Quicksilver 2. Breakbeat Hallowe'en - The Dark Poets 3. Plastic Surgery - Jezebel 4. Time Space Continuum - Intense 5. Disconnected/Resurrected - Lungworm 6. It Doesn't Matter - The Dark Poets 7. Dance Macabre - Cradle of Filth 8. Psychout - Slacker 9. Journey to the Unknown - Intense 10. Blueprint/Rip The Face Off - Lungworm 11. Lord Abortion - Cradle of Filth 12. Shoes - D.O.P.E. -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 25-November 05 Потребител N: 1039 ![]() |
Type O Negative - Dead Again
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Търся да ми кажете ,шемети ,коя песен върви във филма Cradle Of Fear ,докъто действието се развива в некъв ъндърграунд клуб! Много е яка беше ми се запечатала в кутията толкова яко че каквото и да слушах си тананиках нея ![]() ...но нея знам мамка му ...вие разбирате ,подскажете ми ![]() това е списъка на всички песни, които са използвани във филма. потърси си, свали си и сигурно ще я познаеш. успех! ![]() http://www.moviemusic.com/soundtrack/cradleoffear |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x10x
Обичам ви !! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
ахахахаха, добре, обичай ни, само не прибягвай до целувки, че тогава ще излезем от рамките на добрия тон.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
За втори път споменаваш целувки в разговор с мъж. И за втори път се опитваш да извъртиш така нещата, сякаш другия е активния и натискащия се. Плашиш ме!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Lanzer - Rock Circus - Live 2003 е това верно много го искам, така че помагай народе
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1963 ![]() |
Обърнах всички познати на мен местенца, но без резултат! Става въпрос за текстовете на двата албума на Iron Mask:
Revenge Is My Name и Hordes Of The Brave, ако някой може да помогне, ще му бъда безкрайно благодарен! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
The Offspring - трябва да има някакво бонус DVD към Greatest Hits албума. Някой да го има?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не е музика, но отчаяно ми трябва. Откакто сутринта ми се скапа Уиндоуса тотално, за да го оправя без да омажа GRUB-a, от който си пускам Линукса, се нуждая от
SUSE Linux 10.0 EvalDVD - не двуслойния рилийз, а този, който е 3.5 ГБ приблизително. Много моля за своевременна реакция. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Не бих отказал една дискография на Bleed The Sky!Чисто новички са ми
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
някой има ли идея от къде да сваля следните песни:
1. Ghosts Of Mars (featuring Steve Vai & Bucket Baker) 2. Love Seige (featuring Buckethead, Robin Finck & Anthrax) 3. Fight Train (featuring Robin Finck & Anthrax) 4. Visions Of Earth (featuring Elliot Easton) 5. Slashing Void (featuring Elliot Easton) 6. Kick Ass (featuring Buckethead & Anthrax) 7. Power Station (featuring Robin Finck & Anthrax) 8. Can't Let You Go (featuring Brad Wilson, Bruce Robb & Joe Robb) 9. Dismemberment Blues (featuring Elliot Easton, JJ Garcia & Brian James) 10. Fightin' Mad (featuring Buckethead) 11. Pam Grier's Head (featuring Elliot Easton & Anthrax) 12. Ghost Poppin' (featuring Steve Vai, Robin Finck & Anthrax) търсих в дата.бг и файнд-бг.ком, но ги няма. това са всичките песни използвани във филма Ghosts Of Mars. в един сайт пише, че освен посочените изпълнители има и още някакъв Джон Карпентър. а него дори в торентите не мога да го намеря, камо ли останалите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
някъде да има текстовете на новият РЕБЕЛИОН, уж търсих на всякъде, ама ядец...помагайте, дет' се вика
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
От няколко месеца търся под дърво и камък албума "Music From The Divinity Universe" на Кирилл Покровский. Това всъщност е саундтракът към игрите Divine Divinity и Beyond Divinity - невероятна средновековна музика. Успях да се добера до три парчета, но има още 21. Ако някой успее да ги открие, ще съм неописуемо признателен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
уориър, мисля, че намерих песните в един сайт, но днеска нета ни е ужасно бавен. дори метъл уърлд се зарежда 5 години. ще видя утре как ще е и ще пробвам пак.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^дай ако искаш линк, моят нет е доста бърз, ще му свършим раобота на шефа, а после той ще черпи бири
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тук има доста хора с широка музикална култура, следователно въпросът ми няма да им се стори странен.
Някой да може да ми даде 2-3 албума качествена индийска музика? Нали се сещате дето имаше едни филми, мюзикъли дето пееха едни такива доста странни песнички. Нещо тип Punjabi MC, но по- качествено. Много ще съм ви благодарен. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^дай ако искаш линк, моят нет е доста бърз, ще му свършим раобота на шефа, а после той ще черпи бири ![]() аз успях да отворя сайта и дори се регнах. и след като в продължение на две страници ме убеждаваха колко са безплатни музиките там, на третата страница недвусмислено ми казваха, че трябва да платя 30 долара за да мога да свалям каквото и да е. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1779 ![]() |
Ей хора така и не успях да открия една песен
![]() Pink Floyd - Empty Spaces , но да поясня, че търся песента от филма а не тази от албума "Стената" текста е различен ![]() -------------------- "...I hate your lives
Falsegood and lies I hate your World Your paradise drowns in chaos to breed World Anarchy World Anarchy..." -Kreator-World Anarchy |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Хора кажете как се казва и на кой е тая песен: "Нямаме време време дори да се погледнем честно в очи и да си кажем хей как така нали живеем врата до врата"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Парчето е "Приятели" на Фактор.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Имаш бира от мен
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
търся албума на fear factory-Archetype. намерих им дискографията но не ми се тегли цялата...
мерси предварително ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
-------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
/off
мерси много!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Аз търся оригинални касетки ,ама в повечето магазини спряха да ги продават....
А кажете ся къде да намеря ? -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей хора така и не успях да открия една песен ![]() Pink Floyd - Empty Spaces , но да поясня, че търся песента от филма а не тази от албума "Стената" текста е различен ![]() търси ли в дата.бг? аз намерих някакви там, но не пише дали са от албума или от филма. ето ти линкове: http://www.data.bg/f.php?fid=17950172 http://www.data.bg/f.php?fid=13194395 http://www.data.bg/f.php?fid=13628048 http://www.data.bg/f.php?fid=9955325 http://www.data.bg/f.php?fid=9166037 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 11:15 PM |