![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
След като днес за безброен път изслушах Queensryche- Jet City Woman, се убедих колко велико и вдъхновяващо чувство е любовта. Всъщност доста хора не вярват в нея, но едно е сигурно - тя винаги ще вдъхновява музикантите.
Та кои са вашите любими песни за любовта, изневярата, болката от невъзможната любов, абе въобще за това чувство във всеки негов аспект? Ето моят примерен списък: Masterplan- When Love Comes Close Queensryche- Jet City Woman и I Don't Believe In Love Thunder- I'm Dreaming Again Godsmack- I Fuckin` Hate You (защо не) Jamiroquai- You Give Me Something (не е задължително да е метъл) Saxon- Do It All For You и Hold On За тия се сещам. И да кажа, тази тема въобще не се припокрива с темата за баладите. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Като каза Queensryche моментално се сетих за две други гениални техни песни, свързани с любовта - "I don't Believe in Love", и "Eyes of a Stranger".
Every night the dreams return to haunt me Your rosary wrapped around your throat I lie awake and sweat, afraid to fall asleep I see your face looking back at me Сещам се и за едно друго великолепно парче - Dio - "As Long As it's not about Love". Уникална песен! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Мдааа, Eyes of a stranger я бях забравил
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Gorerotted - Fuck Your Arse With Broken Glass
Torsofuck - Raped By Elephants Прекрасни песени за любовта ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Харесва ми, че схващате идеята на темата
![]() Nirvana - Rape Me ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
ууууу да не забравя и другите важни песни за темата :
Cannibal Corpse - Fucked With A Knife Brutal Truth - Fucktoy XXX Maniak - fucked by lightning Havohej - Fucking of Sacred Assholes Nargaroth - love is always over with ejaculation ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е стига де... fuck невинаги е равно на love...
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Havohej - Fucking of Sacred Assholes ![]() Ей, тоя албум го имам на някаква касетка от преди поне 5г. - Dethrone The Son Of God, xqxq.Помня, че ме беше накефило едно "парче", в кето пича нахрани целият свят. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Dark Tranquillity - Still Moving Sinews
![]() Tristaniq - Tender Trip On Earth Има бая, ще ги осмисля и коментирам. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Защо за предпочитане е да не са балади?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
TWISTED SISTER - LOVE IS FOR SUCKERS
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Защото си има тема за балади. А и защото не само баладите могат да изразят любовта добре.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Естествено, че не само баладите могат да го изразят, това е повече от ясно. Интересно ми беше подзаглавието и условието, което поставя, затова и попитах.
![]() По темата: Century-Me, Myself And I ![]() Timo Kotipelto-Beauty Has Come For My Pain... – Sea of Emotions |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
The Dividing Line
Punish My Heaven Still Moving Sinews To A Bitter Halt Indifferent Suns The Same Single Part Of Two Senses Tied |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^браво, браво, браво
![]() Първо ще почна с няколко цели албума и после с песните... King Diamond - The Puppet Master Queensryche - Opeartion: Mindcrime Dream Theater - Scenes From A Memory Еми хубо...щом не искате балади, ето: Eternal Tears Of Sorrow - Fall Of Man Chimaira - Six Chimaira - The Flame Chimaira - Pray For All Killswitch Engage - The End Of Heartache Lords Of Decadence - Go To Blazes Black Sabbath - Country Girl Sentenced - Obsession Sentenced - Sun Won't Shine Sentenced - No More Beating As One Sentenced - For The Love I Bear Cathedral - Ashes You Leave Accept - Loosers And Winers Accept - Loosing More Than Yu Ever Had -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
не съм от хората които си падат този тип парчета,но има някои песнички които просто ме грабват
и има едно парче за което не мога да не спомена и то е на Poisonblack-love infernal,от както го чух не ми е излезнало от главата,дори мога да кажа,че текста на песента ми е любим,той не е свързан пряко с любов,а може би по скоро с желанието. това е част от текста: To live in desire is to play with the fire that burns within our every cell Dying eternal, love infernal... just one kiss to feel the spell So fall and surrender the weak pretender Don't resist the call of hell Dying eternal, love infernal... just one kiss to feel the spell -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Then I saw her face...now I'm a believer
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Black Sabbath-Sweet Leaf.Само трябва да чуете ремикса направен от Six Feet Under
![]() ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
За мен има песни, които не са нито балади, нито дори имат любовен текст , но нещо в мелодиите ... там долавям любовно усещане, и за да разберете колко съм откачен, ще ви дам пример с песни- Gamma Ray- Men ,Martians and Machines ; Helloween- Mission MOtherland , Helloween- Midnight Sun , Helloween- a Handful Of Pain, Rotting Christ- If It End Tomorrow , Shaaman- Here I am , Shaaman- Fairytale , Tristania - World Of Glass, Evergrey - Harmless Wishes , Blind Guardian- Ashes To Ashes....
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
My Dying Bride - For My Fallen Angel и всичко на Опет абе много неща
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Manowar - Animal
Grave Digger - Wedding Day Sonata Arctica - White Pearl, Black Oceans... докъде може да те доведе секса, дет' се вика ![]() Queensryche - Spreading the Disease Father William saved her from the streets She drank the lifeblood from the saviour's feet She's Sister Mary now, eyes as cold as ice He takes her once a week On the alter like a sacrifice е това ако не е любов...... Alice Cooper - Poison Blind Guardian - When Sorrow Sang -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Казах , че става дума за мелодиите ... Пък човек не може ли да се пошегува ? + Tова исках да кажа песента A Touch Of Blessing , но от ивъл лирикса ми излезе Harmless Wishes и го копирах по невнимание...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Kamelot - Nothing Ever Dies
![]() Heloween - I Stole Your Love (на Кис е оригинала) Fates Warning - Part XII Entwine - Frozen By The Sun |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
James Blunt - You're Beautiful - щом не е задължително да е метъл
![]() Аз метъл слушам просто защото си ми харесва, не когато съм влюбена примерно. Никакви чувства не извиква у мен. Просто се наслаждавам на музиката и толкова. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Една от основните причини да слушам метъл е това, че всички тези радио хитчета с любовни текстове тоооооолкова ме дразнят, че не е истина. Ходи слушай Bon Jovi...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Верно бе ,точно метъла с "либоф" ке го свързваме
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
...че всички тези радио хитчета с любовни текстове тоооооолкова ме дразнят, че не е истина. Ходи слушай Bon Jovi... ![]() +1 -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
От раз се сещам за:
Motorhead - Sex And Outrage Motorhead - Love Me Like A Reptile Motorhead - Bad Woman Madder Mortem - Under Another Moon Macbeth - Thy Mornful Lover -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:00 AM |