![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^приятелю, говориш глупости, повярвай ми
![]() ![]() П.С. Явно си падаш по сериалчетата... така че недей да пишеш за неща, които са далеч от тях ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Абе да не би да не ми четете кирилицата....
![]() ![]() ![]() Повтарям за последно, мнението си ми е лично и си е обосновано и не говоря глупости, имам си наблюдения! А кое е здравословно за мен и кое дразни вас си е въпрос на душевни терзания и вътрешен дизбаналанс от страна на тия които се нахвърлят. Ама и ти си некъв смелчага бе да му се незнае (да не си бат Милен?) на колко години трябва да станете, че да разберете , че не всички изтръпваме от страх като видим някой по-голям от нас лице в лице. К'во ще се палиш щото не се кефя на Айрън Мейдън ли...смехотворно е ! ![]() Спирам да следя тая тема, ще пиша вече в теми където мнението ми не се разминава с това на масата , ае със здраве ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Абе група с трима китаристи, вокална история като от 'Вдовицата в бяло' и текстове писани като за фон ич не ми ги фали... ![]() абсолютно си прав! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Прав е за него си ...
П.С.И аз не се кефа на Мейдън де ,но го казвам по веднъж. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
аве хора как няма да слушате мейдън,че те са богове.
който не ги слуша не разбира от музика -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Прекалено се палите, според мен.
Просто има групи, за които личното мнение не е здравословно, не са много, ама баш с Мейдън да се гъбаркаш не върви. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:11 PM |