![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Frozen Tears-2007-Nights of Violence
Някои ако може да го свали от замундата и после да го качи някъде цена няма да има аз от там не мога да дръпна нищо та ще чакам на гюме http://zamunda.net/details.php?id=84336 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз упорито търся Centinex, без world declension, и без тези от disney.com, че те са неслушаеми. Дано някой успее да помогне...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
В soulseek гледах бая резултати ...дърпай програмата и сваляй
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Той така и направи в крайна сметка.
![]() Сашо, чакам да дръпнеш липсващите неща, че и на мен ми трябват. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Frozen Tears-2007-Nights of Violence Някои ако може да го свали от замундата и после да го качи някъде цена няма да има аз от там не мога да дръпна нищо та ще чакам на гюме http://zamunda.net/details.php?id=84336 Аз го имам, но нали съм тъпо парче ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Мерси ама някой акълия сложил снимката на българите от Frozen Tears а албума е на италианската група Frozen Tears бях жестоко подведен знаех че българите ще издават нов албум и в бързинката поисках да го притежавам уви такъв още не е записан
ъпа от замунда вече си е отпавил грешката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
3 бири за този, който ми намери Iron Maiden- Paschendale, но САМО ИНСТРУМЕНТАЛА.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
ТЪрся неща на Bleeding Through без албума от 2003.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
3 бири за този, който ми намери Iron Maiden- Paschendale, но САМО ИНСТРУМЕНТАЛА. Убеден съм, че Dragontear ще е в състояние да помогне. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Дано. Ако кажа, че е на живот и смърт, няма да съм далеч от истината.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
ТЪрся неща на Bleeding Through без албума от 2003. Киро, има много неща в Soulseek, мога да ти ги дръпна утре?! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1779 ![]() |
търси ли в дата.бг? аз намерих някакви там, но не пише дали са от албума или от филма. ето ти линкове: http://www.data.bg/f.php?fid=17950172 http://www.data.bg/f.php?fid=13194395 http://www.data.bg/f.php?fid=13628048 http://www.data.bg/f.php?fid=9955325 http://www.data.bg/f.php?fid=9166037 Май открих това, което търся .... мерси ![]() -------------------- "...I hate your lives
Falsegood and lies I hate your World Your paradise drowns in chaos to breed World Anarchy World Anarchy..." -Kreator-World Anarchy |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
О, мерси. Аз уж търсих
![]() No seed for the wicked, btw. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото май инструментала на Мейдън няма да ми трябва... резнаха ме
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Jennifer McLaren - Nightlight
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
абе, на някой да му се намира НЕКОНЦЕРТНА версия на тази Nightwish-овска песен - Crimson Tide Deep Blue Sea? торенти дърпах, датата я изкормих и... навсякъде само концертни варианти, а такива най не ги понасям. да отбележа, че търся песента С ВОКАЛ (имам една, но е инструментал). а ако имате и инструментала в албумен вариант също няма да откажа.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С вокал трудно ще я намериш.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^&^^ Да, само на живо я свиреХА (вече не я) и няма как да я намериш с вокал, просто защото няма вокал. Това са двете главни теми на двата едноименни филма - "Crimson Tide" и "Deep Blue Sea".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
^ в дата.бг намерих една с вокал, но пак е концертна версия.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бъди така добър да я шернеш с останалите...защото аз за пръв път чувам за такова СЪЩЕСТВУВАЩО изпълнение
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
И на мен ще ми е много интересно да чуя!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
As I Lay Dying - Confined на някой да му се намира?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Мога да ти го пратя някъде, а за момента това: http://www.vbox7.com/play:8742700a
Търся Genius и трите части ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Мога да ти го пратя някъде, а за момента това: http://www.vbox7.com/play:8742700a Стига, че това ми писна да го слушам. ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 29-April 07 Потребител N: 2037 ![]() |
Кажете ми нещо за "Сюит"
Може само името им на английски за да мога да се поровя из интернет и сам да открия каквото ми трябва ![]() Доста рових, но немога да намеря нищо за жалост Като напиша сюит и не ми намира нищо, а не зная името им на english ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Мога да ти го пратя някъде, а за момента това: http://www.vbox7.com/play:8742700a Стига, че това ми писна да го слушам. ![]() ![]() Ей за туй иде реч: ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Лично аз имам първите 2...но незнам как да ти ги дам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Търся нещо на бразилците CHAKAL. Ще черпя, ако някой ги намери.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 08:34 PM |