![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не го очаквах толкова силен. Просто страхотен албум! Просто ето тази иконка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ДУМИ НЯМАМ! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Точно влизам да пиша същата тема с общо взето същото съдържание! Абсолютен шедьовър!
Дейв определено показа, че не се шегува и още няма да почне да издава посредствени работи! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
![]() ![]() Лелеее...как ще се рисува на това,сърбят ме ръцете вече ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Определено не ми харесва. Блудкав е!
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Megadeth са си Megadeth! Какво повече да кажа, освен -
![]() ![]() ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Е точно блудкав... всичко друго, но не и блудкав.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 28-January 05 Потребител N: 732 ![]() |
Абе доста е хубав албума. При условие, че не са ми любима група на фона на всичко до момента просто е като къс самородно злато.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Албумът е отличен, може би най-доброто издание на Megadeth от "Youthanasia" насам. Няма слаба песен! Определено ме радва повече от "The System Has Failed", който не беше никак лош, впрочем.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
О, да, още чут-недочут от кол и въже обявен за абсолютен шедьовър, най-великия, не знам си от кога, бла бла бла..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^+1 тука половината са най-великите-музикални-разбирачи-и-оценители...смях! Пък и недай си Боже, я Ицо или някой друг с положение да каже че нещо е велико, ела да видиш какво става
![]() А албума горе-долу става, има попадения...но е далеч от класиките на групата. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Албума ме изпълва с оптимзъм. От 1-2 прослушвания, останах с доста добри впечатления.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Това е един от най добрите албуми на Megadeth. Абсолютен култ - глъдка свеж въздух
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Такива неща говорите за всеки нов Megadeth от "Risk" насам и после не си пускате албума никога вече. Аре малко по-леко с изхвърлянията, ок? Тепърва ще го слушам аз...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хубаво е да го чуеш.
С огромна сигурност бие всички албуми след Криптинг Райтингс и е събрал най-яките елементи от новия и средния период на бандата. Днес го слушах 10 пъти и наистина си заслужава. Всички албуми на Мегадет са били страхотно продуцирани и буквално са създавали стандартите в това отношение, но този е класа отгоре и в това отношение. Анди Снип блести за пореден път. Изобщо тия няколко дни се чуват страхотни завръщания ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
От първо слушане мога да кажа ,че е добър албум,найстина най-добрият от Cryptic Writings насам за Megadeth,но едва ли е най-силният им албум.Според мен можеха да искарат и по - силен..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хубаво е да го чуеш. С огромна сигурност бие всички албуми след Криптинг Райтингс и е събрал най-яките елементи от новия и средния период на бандата. Днес го слушах 10 пъти и наистина си заслужава. Мисля даже, че каза абсолютно същото за предишния албум. Кога го слуша за последно? Аз го чух и мисля, че си е супер добър. Още няколко слушания трябват ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не съм казал същото за предишния албум.
The System Has Failed показва доста голям напредък във вокално отношение и има няколко любими композиции като Die Dead Enough, The Scorpion, Back In The Day и Something That I'm Not, например, но новият определено е класи отгоре. А личното ми и доста субективно мнение е че The World Needs A Hero е един от най-силните албуми на групата, но новият хваща ухото доста по-бързо. Кога слушах за последно The System ли? Мисля, че преди 2 дни го пуснах целия, но не можах да издържа 3-4 от песните, а по принцип слушам най-вече цели албуми. Като цяло Мегадет нямат слаб албум, а пък този определено ще се запомни повече от предните няколко. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя форум става странен. Казваш, че нещо те кефи и те плюят. Казваш че нещо не те кефи и пак. Аре моля ви се...
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Абе кво ти пука. Най-голямата простотия е некой да ти дава наклон кво да слушаш, фърлайки ти някакви си доводи и лични преценки
![]() И не забравяйте, че музиката се слуша с уши, а не с очи ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все едно ви плюе някой. Просто ми се стори, че леко прибързвате.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
става ли някой да ми напише траклистта на песните в албума
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
1. Sleepwalker 05:53
2. Washington Is Next! 05:19 3. Never Walk Alone... A Call To Arms 03:54 4. United Abominations 05:35 5. Gears of War 04:25 6. Blessed Are the Dead 04:02 7. Pray for Blood 03:49 8. A Tout le Monde (Set Me Free) 04:11 9. Amerikhastan 03:43 10. You're Dead 03:18 11. Burnt Ice 03:47 заповядай -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
мерси много
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Добро, добро!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
I na men mnogo mi haresa noviqt mi album
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Всичко супер, добре дошла (ако не се лъжа, или добре дъшъл е?), само ако може да пишеш на кирилица и да не слагаш картинки като постери във всяко мнение, щеше да е перфектно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, чак пък най-добрия?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ебати и якия албум,жесток е
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
"United Abominations" е един от най-"изтънчените" албуми на Megadeth, който съм чувала досега. Характеризира се с непрекъснати тежки рифове, изблици на пронизителна соло китара и текстове, които показват искреното виждане на Мъстейн за съвременните обществени и политически въпроси.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на никой не му прави впечатление абсолютно безсмисленият римейк на "A Tout Le Monde"? бах ви и в розовите очила. Слагам 50 кинта, че след 3 месеца никой от вас няма да си пуска този запис.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:21 PM |